Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519675 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
sende umudu kestiysen durum vahim tanıdığım en olumlu adamların başında geliyorsun ..

valla öyleyim kemal hocam da, bir takım tüm maçları aynı şekilde kaybeder mi ya, akıl işi değil.

her kaybettiğimiz maçta onca üçlük yiyoruz, sene başından beri çaresini bulamadık.
son hücumlar ne oynayabiliyoruz, ne savunabiliyoruz, bu da ha keza sene başından beri aynı.

hiç mi üstüne koymaz bir takım, nisan ayı geldi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
bu sezon almamız gereken ikili averajları alamadık

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
76-67
bu gece buralar çekilmez olur
selamlar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
şaka gibi bogdanovic'in soktuğu tek üçlük oyun durduktan sonraydı...oyun içinde yine sıfır çekti

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Yahu şu Bojan yerine Metecan oynasın hiç değilse savunma yapar,zaten Bojan her maç 0/5,0/4 3 sayı ile oynuyor Metecan en azından 1 tane isabet bulur,o karımız olur.Yazıklar olsun 2 oyuncu koca takımın emeklerini her maç hiç etmekten,her kaybedilen maçta en büyük pay sahibi olmaktan bıkmadılar,usanmadılar,Kleiza bugün kötüydü ama TOP16'da kazandırdığı maçlardan dolayı kredisi var.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bojan ve Emir ana rollerde olduğu sürece Barça , Pao gibi deplasmanlarda galibiyet hayal.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
valla öyleyim kemal hocam da, bir takım tüm maçları aynı şekilde kaybeder mi ya, akıl işi değil.

her kaybettiğimiz maçta onca üçlük yiyoruz, sene başından beri çaresini bulamadık.
son hücumlar ne oynayabiliyoruz, ne savunabiliyoruz, bu da ha keza sene başından beri aynı.

hiç mi üstüne koymaz bir takım, nisan ayı geldi.

Pistons'la çok ortak noktası var bu takımın, derin'den biliyorsun Pistons yorumlarımı, aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli ki sakin kafayla detaylı bir analiz yapacağım.

ortada çarpık bir yapılanma var en tepeden en alta kadar ..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Kleiza sondaki seriyi yakalatan oyuncuydu halbuki.  Ben kotu bulmadim bugun.
Yok Besim abi,hiç beklemediğim 2 kötü top kaybı yaptı ve 5 sayı yedik.Amacım Kleiza mağlup olmamıza sebep olanlardan birisi demek değildi.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Kleiza sondaki seriyi yakalatan oyuncuydu halbuki.  Ben kotu bulmadim bugun.

Kleiza son periyottaki performansına dek oyunda kaldığı süre boyunca pao +20 lik bi fark yakalamıştı savunmadada rezalet durumdaydı zaten. Ama işte Kleiza olunca o kadar kolay kolay vazgeçilmiyor nitekim son periyotta katkı verdi

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Pistons'la çok ortak noktası var bu takımın, derin'den biliyorsun Pistons yorumlarımı, aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli ki sakin kafayla detaylı bir analiz yapacağım.

ortada çarpık bir yapılanma var en tepeden en alta kadar ..

bekliyorum hocam kıymetli fikirlerini...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul

Twitter'a da yazdım. Bunun üzerine 0/4 daha ekleyin. Böyle bir yüzde kabul edilemez. Olamaz. İnanılmaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
voleybolda Ivan var, Kim var..futbolda Emre var yenilgiye isyan eden..bayan basketbolcularda Cappie var angel var..Yahu bu takımda kim var, arkadaşlarına liderlik edecek ateşleyecek...salla başı al maaşı misali oynuyorlar..Banvit'e 19 sayıdan maç verdiler Pana'yı düşünüyorlardı dedik..tırtık efesin elinden kaçırdığı takım dedik, daha önemli maç dedik, yeneriz dedik ama sadece biz demişiz...

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü

Twitter'a da yazdım. Bunun üzerine 0/4 daha ekleyin. Böyle bir yüzde kabul edilemez. Olamaz. İnanılmaz.

Devre arasında göbekli abiler taş çatlasın 10 şutta orta sahadan isabeti buluyorken ..

Şaka maka Bojan Bojan yani böyleydi böylede olmaya devam edecek anlaşılan ısrar etmeye gerek yok bu adamda

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Zaten bu yüzde düşüşü ortaya koyuyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Aslında ortada giden bir maçtı ama adamlar gerçekten bir on dakika inanılmaz savunma yaptılar, pestilimiz çıktı. Herkes bireysel anlamda savunmada çok gayretli görünüyor ama en kritik anda birşeyler oluyor. Şu sezon hayırlısıyla bir sona ersin de altını üstünü bir çiziktirelim. O zamana kadar ben eleştirmeme hakkımı kullanacağım.
Kara deryalarda bir FENERsin!