Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519670 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
50 sayı da fark yesek bu forumda küfür olmayacak ,
her türlü tartışma serbest tabiki bunları hatırlatmaya bile gerek yok
ama küfür etmek isteyenler gitsin twittera etsinler

forumların da kıymetini bilelim yarın bir gün Twitter kapatılırsa :) küfür edecek yer de kalmayacak ,

Kübilay sana yakıştıramadım..... hele ki twitterdan 3 5 muhabbetimiz olan insanlar şuraya yazarken biraz daha dikkat etsinler diye yırtınıyoruz yahu şurası hepimizin
şubenin kapatılmasını istiyorsak izlemeyin abicim maçları sinir stres de yapmayın
« Son Düzenleme: 20 Mart 2014, 23:52:28 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Yahu şu Bojan yerine Metecan oynasın hiç değilse savunma yapar,zaten Bojan her maç 0/5,0/4 3 sayı ile oynuyor Metecan en azından 1 tane isabet bulur,o karımız olur.Yazıklar olsun 2 oyuncu koca takımın emeklerini her maç hiç etmekten,her kaybedilen maçta en büyük pay sahibi olmaktan bıkmadılar,usanmadılar,Kleiza bugün kötüydü ama TOP16'da kazandırdığı maçlardan dolayı kredisi var.

Alıntı
Bjelica'ya Tofaş maçında yapılan muamele her kaybettiğimiz maçta en büyük pay sahibi olan Emir ve Bojan'a ne zaman yapılacak

Alıntı
Hocam şöyle söyleyeyim,Obradovic'in ben 2.olmaya geldim açıklamasından yol çıktım.Bana soracak olursanız TOP8 ve lig şampiyonluğu bu sezon için yeterli.Emir  maalesef TOP16'da mental olarak dip yaptı.TOP8 maçlarının TOP16'dan daha sert olduğunu düşünürsek Emir gibi sürekli uçlarda olan oyuncu ile zor.
Alıntı
Hocam öncelikle şunu söyleyeyim basketbolda son 2 sezonda yaşanılan başarısızlıklar beni fazlasıyla üzdü,her taraftarı olduğu gibi.Ne yalan söyleyeyim o dönemden kalan oyunculara karşı biraz önyargılıyım daha doğrusu Bojan-Emir ikilisine ön yargılıyım,yaptıkları en ufak hata dikkatimi çekiyor,bazen maç heyecanı veya kaybedilen maçın üzüntüsü ile eleştirinin dozajını kaçırıyorum,bu dediğim özellikle Emir için geçerli,Avrupa'da F4 hedefi,ligde şampiyonluk hedefi koymuş takımın oyuncusu bu kadar uçlarda olmamalı,bir standartı olmalı.Maça dönecek olursak tam hatırlamıyorum,Berk Banvit maçında kadro var mıydı?Eğer kadroda ise,farkın 18 sayıya çıktığı bölümlerde 2-3 dakika tercih edilebilirdi.Bo kenara geldiğinde Emir 1 numaraya geçmişti.Keza Metecan'da süre alabilirdi.Ama Emir'in denediği son 3 sayılık atışın manası yok.Tamamen ciddiyetsizlik

Alıntı
Emir Preldizc'e ne zaman Bjelica'ya Tofaş maçında yapılan muamele yapılacak merak ediyorum.Sadece bu maç özelinde söylemiyorum.Takım arkadaşlarının ve taraftarının emeğine saygı göstermeyen,ruhsuzun teki.Ben artık kaybedilen her maçta Emir'in saçmalıklarını görmek istemiyorum.Willie Solomon bile kadro dışı kaldı Emir daha uyarı bile almadı geldi geleli(yanlışım varsa düzeltin).Yeter yahu
.

Alıntı
3.periyodun 2.dakikasında işim çıktığı için dışarı çıkmak zorunda kaldım.O zaman 11 ya da 13 sayı fark ile öndeydik.Sahamızda 2 iddialı takıma maç kaybettik(Karşıyaka ve Banvit).Sosyal medyadan takip ettiğime göre Emir maçı hediye etmiş,işin esası şaşırmadım.2 hafta sonra zahmet edip sahamızda galatasaray'ı yenerse takım hiç olmazsa zirve için iddialı takımı yenmiş oluruz ama Emir varken insan acaba diyor.Emir ile ilgili yazdığım kısım bu maç özelinde değil.

Alıntı
Ek olarak Emir'in faul atışlarında ki berbat yüzdesi saç baş yolduruyor.Hani onları atsa biraz yaptığı hataları telafi edecek,ama işte kafaca oyunun içinde olmadığı için serbest atışları bile atamıyor.

Alıntı
İşin gerçeği Emir de takımı pek arayacağa benzemiyor abi.

Alıntı
Unutma demeyelim de,mental olarak Emir-Bojan buranın oyuncuları değil.

Alıntı
İlk yarı acele edeceğiz diye saçma sapan hatalar yapmasaydık soyunma odasına çift haneler ile gidebilirdik.Panik hali 3.periyot başladığı zaman da devam etti.Zoric çok kötü başladı fakat Calloway ve Dragic'in turnikelerini iyi savundu.Kleiza ilk yarı 3 top kaybetti ama kaybettiği topların 1 tanesinde Melih'in büyük hatası var.Emir sağolsun oyunda olduğu süre yine bizi parkede 1 kişi eksik oynattı.Kaptan son periyot savunmada ateşi yaktı,attığı basket sonrası seyirciyi iyice coşturdu.Bjelica son periyot şiir gibi oynadı.Seyirci özellikle son periyot muhteşemdi,umarım diğer maçlarda da böyle olur.Bojan yine klasını konuşturup! maç sonu saçma sapan bir top kaybetti.EMİR PRELDZİC hariç tüm oyunculara teşekkür ederim.

Acaba aynı şeyleri kaç kere daha yazıcaksın?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Ek olarak; Kleiza'nın attığı son 5 sayıdan önce -19 Ranking ile mücadele ettiğini söylemek isterim. İstatistik hiçbir şey ifade etmiyor zira Kleiza'nın sahada basketbol anlamındaki rankingi -50 civarında olmalıydı.

Aldığı para, şöhreti falan umrumda değil. Karşındaki adama el kaldırmayacak kadar hevessiz isen, bu takımda yerin olmamalı. Gerçekten attığı sayılar falan umrumda değil. Maç kazandırabilir, kazandırdı da ama Kleiza'nın bu değişken ruh halleri ve üzerine gelen savunma zaafları demeye dilimin varmadığı umursamazlıkları beni çileden çıkarttı. Savunman iyi olmayabilir ama bu şekilde mücadele etmemek takıma hakarettir. Kleiza ile ilgili çok net olarak duyduğum ve doğruluğuna emin olduğum şeyler de var. Koçun da farklı düşünmediğine eminim. Ve söz veriyorum, bundan sonra her maç 20 sayı atsa dahi Kleiza'yı övmeyeceğim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
partizan şu haliyle maccabi'yi yendi ya...onların hırsının yüzde 10'u yok bizde

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Oly ve barcelona bütün maclarını alır,
milano sadece Efesi yener (EFES BİZ BARCA MALAGA)
Malaga; milano ve panathinaikosu yener (MİLANO PAO BARCA OLY)
Panathinaikos da bütün maclarını kaybeder, (OLY BARCA MALAGA)
Biz de 3 macı alırsak;

4. oluyoruz...

:D
« Son Düzenleme: 21 Mart 2014, 00:04:04 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Özür dilerim Okan Bey rahatsız ettim kusura bakmayın,ne yazmamı istiyorsunuz söyleyin ona göre yazayım.
« Son Düzenleme: 20 Mart 2014, 23:54:43 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Hep ayni hatalarla maç kaybedilir mi ? Maç içerisinde tamam iyiyiz demeye gelmiyor aninda dip yapiyoruz. 68-60 iken hucuma hizli gelip kaldirip ücluk deneme cesareti olan emir en kritik yerde çok daha musaitken topu pierre nişanliyor. Mola dönüşü lasme bloğunda gene bojana kullandiriyoruz pes yani !!
Kendi adima bu yildan beklentim yok seneye reisin gerçek testi olacak. Anlamiyorum ilk turda surekli post up ile sayilar bulan bojani birebire birakmak topu teslim etmek neden yahu ??? Herif seneye gitcek üstelik. Pierre ve 5 kisa hamlesi de daha erken gelmeliydi.

Yazik şu takimdan 15 leri gorduk averaji verdik ya... Top 16 da ekstra bir galibiyet alamadik ya  ne diyim fazla uçmuşuz belki de reis filanda bir yere kadar;(
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Umudumu kaybettim..

HÜKÜMSÜZDÜR....

İyi geceler...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Özür dilerim Okan Bey rahatsız ettim kusura bakmayın.

alınganlık gösterecek birşey yok
ama sürekli iki oyuncu(hatta sadece Emir) için gelip sürekli ve sürekli aynı şeyleri yazdıkça bu forumda neden bloklama tuşunun olmadığını düşünüyorum
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
50 sayı da fark yesek bu forumda küfür olmayacak ,
her türlü tartışma serbest tabiki bunları hatırlatmaya bile gerek yok
ama küfür etmek isteyenler gitsin twittera etsinler

forumların da kıymetini bilelim yarın bir gün Twitter kapatılırsa :) küfür edecek yer de kalmayacak ,

Kübilay sana yakıştıramadım..... hele ki twitterdan 3 5 muhabbetimiz olan insanlar şuraya yazarken biraz daha dikkat etsinler diye yırtınıyoruz yahu şurası hepimizin
şubenin kapatılmasını istiyorsak izlemeyin abicim maçları sinir stres de yapmayın

twitterda mobile kapanmış abi bu gidişle orada da küfür edemeyeceğiz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Oly ve barcelona bütün maclarını alır,
milano sadece Efesi yener (EFES BİZ BARCA MALAGA)
Malaga; milano ve panathinaikosu yener (MİLANO PAO BARCA OLY)
Panathinaikos da bütün maclarını kaybeder, (OLY BARCA MALAGA)
Biz de 3 macı alırsak;

3. oluyoruz...

:D

milano 6 sayı ile yenmek şartı ile ama :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
alınganlık gösterecek birşey yok
ama sürekli iki oyuncu(hatta sadece Emir) için gelip sürekli ve sürekli aynı şeyleri yazdıkça bu forumda neden bloklama tuşunun olmadığını düşünüyorum
Yeri geldi Zoric'i eleştirdim,yeri geldi Ömer Onan'ı da eleştirdim.Zaten Emir istikrarlı bir oyuncu,kaybettiğimiz maçlarda Bojan ile suçu en az olan iki isim,ben laf olsun diye yazıyorum zaten!!

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul

Duyumlarin nedir, merak ettim.  Paylasabilir misin?

Kelime kelime yazılacak bir şey değil fakat sezon ortasında duyduğum çok net bir şey vardı. Koç da Kleiza'nın bu vurdumduymaz hallerinden memnun değil. En basit tabirle böyle yazayım.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Yeri geldi Zoric'i eleştirdim,yeri geldi Ömer Onan'ı da eleştirdim.Zaten Emir istikrarlı bir oyuncu,kaybettiğimiz maçlarda Bojan ile suçu en az olan iki isim,ben laf olsun diye yazıyorum zaten!!

haklısın kardeşim
nasıl dilersen öyle yaz
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
şu mobile den twitter işi ciddi mi ?
bende baktım girilmiyor , neyse bugünlük kapatılmasında fayda var :)