Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519594 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Okan ;
Cem Ağrak adlı şahıs topici erişime kapatmakla tehdit ediyor ondan açık açık yazamıyorum ..

Napalım abi.Üzülüyoruz sövüyoruz ne oluyor..Hep mi biz..Milyonları götürüyorlar..Ben artık ağzımı açmam...

hocam sende milyarları götürüyorsun ben sana kızıyor muyum ?

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
senin yaptığın hesapta
barcelona
Milano
Olim
Biz

şeklinde mi oluyor ?

yok ya 3. oluyoruz son kararım :D

3lü averaja kalıyoruz

3-1 milano.. lider
2-2 fenerbahce.. 2.;
1-3 oly... sonuncu
« Son Düzenleme: 21 Mart 2014, 00:13:50 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Sekiz

• Üye
34 dk oynatılan bojan yerine 43 sn süre verilen melihe bojanın dakikalarından 5 6 dk yı verseydi koç sanırım bundan kötü olmazdı ama koç bunu bilebilir miydi kahin değil bilemezdi ama artık obranında şapkasını önüne koyup ben bu adama her maç liderlik görevi veriyorum ama bu adam bunu kaldıramıyor en azından vazgeçmeli miyim diye düşünmesi lazım belki de düşünüyordur ama liderliği vereceği kişi kleiza arkadaşın yazdığı gibi vurdum duymazın tekidir diğer liderliği vereceği kişi emir istikrarsızın teki zaten böyle olunca yanlış yerleştirilmiş taşlar sürekli koçun bizim ayağımıza takılıp duruyor top 16 da 

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Uğur Ozan Sulak ‏@ugurozan 5 dk.

zeljko obradovic: bu mac bana daha cok dostluk maci gibi geldi. belki bir sonraki gelisimde gercek bir mac oynariz.

Olmamış..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ne zaman olduk, nasıl olduk hatırlamıyorum ama tam bir looser takım olduk çıktık. O kadar kötü bir zihinsel çöküş yaşıyoruz ki TOP 16 rakiplerimizden Efes dahil her takım bizden daha inançlı ve özgüvenli çıkıyor maçlara. O Emir'in bomboş durumdayken Jackson'a çıkardığı top ekstra pas filan değil tamamen özgüven yetersizliği, inançsızlık. İşin en kötü tarafı da toparlanamıyor olmamız, olmuyor yani maç kazansak bile kendine gelemiyor takım. Çok ama çok yazık olacak bu sezona.

çok yaşa Emir'in o dipteki boş pozisyonun aynısını whats up dan can a söyledim bomboş atacaktı ama eli titredi ,
fakat olay işte karar ve tercihler ile alakalı
farkı kapatıp ritmi elimize geçirmiş iken hucumda 6 ncı saniyede kaldırıp o 3 sayılık atışı yapan adam bom boş ve doğru pozisiyonda o topu nasıl atmıyor , yeminle 5 N 1 K lık durum...

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
evet sanırım girilmiyor , ne mobilden ne de bilgisayardan...
o yüzden bizim forumda yoğunluk var demek ki ..
 bu günleri de gördük hayırlara vesile olsun bakalım

Bizim buralar gönül dostları ile doluyor kardeşim, Sizlerin değerli yorumlarını okumak çok iyi geliyor. İnterneti kapattırdığım için uzun süre giremedim ama şimdi bir yolunu bulduk bakalım :) Yoksa dostlarımızdan ayrı kalmak çok koyuyordu .

Maç için bir şey yazamıyorum çok üzgünüm 5 sayı altına düşürebilecekken farkı onuda kaçırdık elimizden :(
Seneye Obradovıc ile daha iyi bir yapılanma olmasını bekliyorum artık.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Besim ne diyim çok ağır kapak oldu bana ..

özcan :
evet bir ara yoktun eksikliğin çok hissedildi , ayrıca daha sezon bitmedi umutsuzluğa kapılma dostum ,

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
beyler
Cem Agrak= @fuatavni

dikkatli olalım
8)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yok ya 3. oluyoruz son kararım :D

3lü averaja kalıyoruz

3-1 milano.. lider
2-2 fenerbahce.. 2.;
1-3 oly... sonuncu

4ncü olsak nasıl olur ne yapmak lazım , biz 8/6 yapıp da çıkamama ihtimalimiz varmıdır ?

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
4ncü olsak nasıl olur ne yapmak lazım , biz 8/6 yapıp da çıkamama ihtimalimiz varmıdır ?

Benim ki en iyi senaryo abi. En iyi ihtimalle 3. oluyoruz.. Benimkinden baska bir ihtimal yok sanırım 3. olmak icin
8 galibiyet alırsak, 4 oluruz gibime geliyor.

panathinaikos sadece oly kazanıp, malaga ve barcelonaya katbettigi an son 8deyiz her türlü
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Maçtan bağımsız olarak herkes buradayken yazayım(moderatör arkadaş uygun görmezse mesajı silebilir); chrome'dan zenmate eklentisini ya da başka bir yol olarak tor browser'ı indirin istediğiniz her yere ulaşım sağlayın.

"Hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi" gibi oldu ama idare edin. :)
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
beyler
Cem Agrak= @fuatavni

dikkatli olalım
8)

o kim okan ? cidden soruyorum bu aralar çok twitter takip edemiyorum

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
şu son 3 maçı kazanalım da biz onun dışında tatlı/tatsız her sürpriz var herşeye rağmen

önemli olan şu anda Barcelona'nın Malaga'yı mutlak surette yenmesi.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
o kim okan ? cidden soruyorum bu aralar çok twitter takip edemiyorum

bütün bu yasakların temel sebebi abi
cemaat namına yazıyor
çok kötü bir espri anlayışı var sadece ondan eminim
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Benim ki en iyi senaryo abi. En iyi ihtimalle 3. oluyoruz.. Benimkinden baska bir ihtimal yok sanırım 3. olmak icin
8 galibiyet alırsak, 4 oluruz gibime geliyor.

panathinaikos sadece oly kazanıp, malaga ve barcelonaya katbettigi an son 8deyiz her türlü

kalan 3 maçı kazanır isek 8/6 oluyoruz Miraç , seninde kafa karıştı sanırım :) 4ncü olalım istiyorum ben zaten