"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Besim ne diyim çok ağır kapak oldu bana ..özcan : evet bir ara yoktun eksikliğin çok hissedildi , ayrıca daha sezon bitmedi umutsuzluğa kapılma dostum ,
kalan 3 maçı kazanır isek 8/6 oluyoruz Miraç , seninde kafa karıştı sanırım 4ncü olalım istiyorum ben zaten
yarın efes bir güzellik yaparsa olasılıklar cok daha artar tabi
Cem'in icraatlarinin yakin takipcisiyim. Bos bir anini yakalamaya calisiyorum surekli
Sagolasın dostum. Besim de seni baya sıkıştırıyor, konu ne olursa olsun farketmiyor Bir yerde Fenerbahçe varsa umut her zaman vardır. Seneye takıma, bu seneden daha fazla inanıyorum. F8 yaparız İnşallah bu sene.
Haha, ayipsin abicim. Keske sen gel de… Hollanda'da kisa bir sure yasamisligim vardir; iddiali gezeriz.
Arkadaslar kusura bakmasin, konudan saptik (gerci maca dair konusulacaklarin hepsini 10 mactir konusuyoruz, degisen bir sey yok) ama bizim esas fikir ayriligimiz onun Naz, benimse Jordan Larson sevdamizdan kaynaklaniyor Benim Nilay ile ilgili hipotezimi gecen sene itibariyle tarihin tozlu sayfalarina gonderdi. Bu da not olarak dusulsun tabii ki
Maç üzüntüsünü yaşamayalım diye konuyu dağıttık, konu nerelere gitti