Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519661 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Obradovic, ”Panathinaikos’un agresif oyununa çözüm bulamadık. Rakibe boş şutlar verdik. Bu maçtan sonra zor bir duruma düştük. Çeyrek finale kalmamız ancak bir mucize ile olabilir” dedi.

Geceyle ilgili konuşan Obradovic, ”Buraya rakip olarak gelmek benim için çok zordu. Beni ne kadar sevdiğini gösteren herkese çok teşekkür ederim. Eğer bu gece takımın motivasyonunu bozduysa bu bir mazeretten başka bir şey olamaz” diye konuştu

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Cem;

Senin bana Fİ tarihinde Ivan'ın formasını alacağına dair bir sözün vardı gibi hatırlıyorum ama sanırım Gılgamış destanı yazılmadan evveldi. Mitolojik çağlarda kaldı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem;

Senin bana Fİ tarihinde Ivan'ın formasını alacağına dair bir sözün vardı gibi hatırlıyorum ama sanırım Gılgamış destanı yazılmadan evveldi. Mitolojik çağlarda kaldı.

abi sözüm vardı ama FEnerium da voleybol forması yok , çıkartmıyorlar
Ivan'ın kendisinden almak filan lazım ama ben de bu yaşta bu saatten sonra herhangi bir oyuncudan forma istemem , kendimi o moda sokmam :)
ama Fenerium voleybol forması üretsin almayan ne olsun

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Onda en ufak bir suphem yok, emin olabilirsin.  Takilmak icin aklimdan geciyordu, tesadufe sasirdim :)

sen onu bunu geçte Londra!dan bir şey göndersene yahu ,
Ben Jose veya Wenger'i çok severim ikisinden birisinin forması filan olabilir
MArt sonu madem geleceksin gelirken getir yanında cimrilik yapma
ben sana yemek ısmarlarım buralarda

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
sen onu bunu geçte Londra!dan bir şey göndersene yahu ,
Ben Jose veya Wenger'i çok severim ikisinden birisinin forması filan olabilir
MArt sonu madem geleceksin gelirken getir yanında cimrilik yapma
ben sana yemek ısmarlarım buralarda

Besim Sana Gordon Cin göndersin kaptan..Maçtan önce iç..BARUT olursun..Senden görmediğimiz hareketler görelim azıcık ya

Bana benze biraz ne olcak ya..Kırma beni.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Besim Sana Gordon Cin göndersin kaptan..Maçtan önce iç..BARUT olursun..Senden görmediğimiz hareketler görelim azıcık ya

Bana benze biraz ne olcak ya..Kırma beni.

vallaha murat yeminliyim evde kesinlikle içki içmem , çok dindar birisi değilimdir biliyorsun dövme filanda mevcut bende ama garip bir adamım ,
içkinin evin besi bereketini kaçırdığını düşünüyorum , ayrıca çocuklar beni kesinlikle içki içerken görmemeli diye düşünüyorum ,

iş ziyareti filan olunca otelde kalınca araba kullanmayacak isem içerim o zaman :)
gordon cin gödnersin sana bana forma iyidir :)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Obradovic, çok zor bir durumda olduğumuzu ve artık F8 yapmanın mucizelere bağlı olduğunu söylemiş. Hayırlı olsun.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradovic, çok zor bir durumda olduğumuzu ve artık F8 yapmanın mucizelere bağlı olduğunu söylemiş. Hayırlı olsun.

rahat ol sıkma canını , biz birşeyi yapacak isek o kesinlikle zor yoldan olur , bunu çok önceden yazmıştım , bakalım buradan da ayağa kalmasını biliriz
bilemez isek de hayırlısı olsun ,

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
rahat ol sıkma canını , biz birşeyi yapacak isek o kesinlikle zor yoldan olur , bunu çok önceden yazmıştım , bakalım buradan da ayağa kalmasını biliriz
bilemez isek de hayırlısı olsun ,
Birkaç sayfa önce 1-2 ihtimal hesabı yaptım,o durumda 8 galibiyet kurtarır.Göz atarsanız ve başka ihtimalleri yazabilirseniz sevinirim :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Birkaç sayfa önce 1-2 ihtimal hesabı yaptım,o durumda 8 galibiyet kurtarır.Göz atarsanız ve başka ihtimalleri yazabilirseniz sevinirim :D

benimle siz li bizli ne konuşuyorsun Abdullah , kafayı mı yedin yavrum...
ne yaptın şirazen mi kaydı ? :)

• Üye
benimle siz li bizli ne konuşuyorsun Abdullah , kafayı mı yedin yavrum...
ne yaptın şirazen mi kaydı ? :)
Abi alıntı yaparken sadece senin mesajı alıntı yapmış,"Eto"nun mesajı alıntı yapmamış.Yalan yok şirazem kaydı abi :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi alıntı yaparken sadece senin mesajı alıntı yapmış,"Eto"nun mesajı alıntı yapmamış.Yalan yok şirazem kaydı abi :D

fazla mesaj alıntı yapılmasını kaldırdık görüntü kirliliği oluyor o yüzden sadece 1 ve en son mesaj alıntıda oluyor
Eto ya da siz biz deme , bir tarafı kalkmasın :)
senin şirazen kayıyor belli çünkü bozuk plak gibi taktın mı takıyorsun :) :)  , Okan abinde söyledi zaten 8)

Eren şu anda psikolojik olarak kötü durumda sana ihtimal filan yazamaz bence , rüyasında değişik şeyler görüyormuş

• Üye
fazla mesaj alıntı yapılmasını kaldırdık görüntü kirliliği oluyor o yüzden sadece 1 ve en son mesaj alıntıda oluyor
senin şirazen kayıyor belli çünkü bozuk plak gibi taktın mı takıyorsun :) :)  , Okan abinde söyledi zaten 8)

Eren şu anda psikolojik olarak kötü durumda sana ihtimal filan yazamaz bence , rüyasında değişik şeyler görüyormuş
Yok ben zaten Eren hocam ihtimal yazsın demedim,kendi yazdığım ihtimalleri söyledim.Barcelona tüm maçlarını kazansın en iyisi :D

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul

Beni bu Bojan ile Kleiza delirtecek sonunda.

@nemanja

Olasılıklarını gördüm. Koç takımın şu haliyle üç galibiyet alamayacağını düşünüyor büyük ihtimalle. Pek de haksız sayılmaz.

• Üye
Beni bu Bojan ile Kleiza delirtecek sonunda.

@nemanja

Olasılıklarını gördüm. Koç takımın şu haliyle üç galibiyet alamayacağını düşünüyor büyük ihtimalle. Pek de haksız sayılmaz.
Son yorumunuza katılıyorum.Benim sinirden uykum kaçtı :D biraz daha olasılık hesaplayıp,buraya yazarım,tabi içinden çıkabilirsem :D