Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Beni bu Bojan ile Kleiza delirtecek sonunda.

@nemanja

Olasılıklarını gördüm. Koç takımın şu haliyle üç galibiyet alamayacağını düşünüyor büyük ihtimalle. Pek de haksız sayılmaz.

delirmek yok Eren'im , kaybetmeyi sindirip ders çıkartabilirsen başarılı olursun , delirince ne oluyor ?
ilk tur kazanırken bojan yüzünden orgazm olurken iyiydi dimi ? :) :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hahaha sesli guldum. 

gülmeyi geç vallaha isterim Chelsea formasını , taktım bilesin , cimrilik yapma kıy parana al gödner getir ne yaparsan yap açık mert korkusuz :)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
delirmek yok Eren'im , kaybetmeyi sindirip ders çıkartabilirsen başarılı olursun , delirince ne oluyor ?
ilk tur kazanırken bojan yüzünden orgazm olurken iyiydi dimi ? :) :)

Değişen şeyleri konuşmak zorundayız. Bojan'ın yüzdesi şu an %10 falan. Bu kabul edilebilir bir şey değil.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mart'ta geliyorum.  Dedigim gibi, ayipsin.  Bu arada, voleybol maci icin toplu bir organizasyona acigim.

vallaha ben hiçbir şey için söz veremem , sanırım mart sonu gibi bizim kemoterapi süreci başlayacak , ortam benim için uygun olursa mutlaka o maça gelirim , gelmeye çalışırım ama dediğim gibi öncelik Süreyya gerisi hikaye şu aşamada..

ama elimden gelen bir şey olursa yaparım , konaklama yemek vs vs vs
formamı unutma :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bojan-Emir ve BARONİ yi bindirin bir Gemiye yollayın..

Ciddiyetsiz adamlar..

Adalete fener yak reklamında Baroni sırıtmaktan bir hal olmuş..Sanki karıya kıza CAPS atıyor...Emirde aynısı..
« Son Düzenleme: 21 Mart 2014, 01:32:29 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Değişen şeyleri konuşmak zorundayız. Bojan'ın yüzdesi şu an %10 falan. Bu kabul edilebilir bir şey değil.

konuşalım ama delirmeden , sakince konuşalım
Keep Calm yani ,
teledonda konuştuk yavru seninle ilk turlarda Emir ve Bojan direksiyonda idi , şimdi el freni konumuna geçtiler :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Malaga eğer tüm maçlarını kazanırsa(biraz uçuk-kaçık oldu :D) Oly 7 mağlubiyet olur,Pana 6 olur.Bu durumda Pana,Barcelona-Oly(kaybetmesi en yüksek ihtimal maç) maçlarından 1 tanesini kaybederse 7 olur.Bu durumda tüm maçları kazanırsak çıkarız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Malaga eğer tüm maçlarını kazanırsa(biraz uçuk-kaçık oldu :D) Oly 7 mağlubiyet olur,Pana 6 olur.Bu durumda Pana,Barcelona-Oly(kaybetmesi en yüksek ihtimal maç) maçlarından 1 tanesini kaybederse 7 olur.Bu durumda tüm maçları kazanırsak çıkarız.

lan git yat veya git film izle , bu saatte halen hesap kitap uğraşma , :)

• Üye
Eğer Pana tüm maçlarını kazanırsa Oly 7 mağlubiyet,Malaga 6 mağlubiyet ediyor.Bu durumda Malaga'nın Barcelona-Oly-Milano maçlarından bir tanesini kaybetmeyi bekleyip tüm maçlarımızı kazanmak zorunda kalacağız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem, bu Fontales bugun ne yapti, haberin var mi?

bana gıcıklık olsun diye FontAles yazmadıysan bende birşey bilmiyorum :)
Fonteles Fonteles Fonteles
yok bilmiyorum maçı izlemedim

• Üye
lan git yat veya git film izle , bu saatte halen hesap kitap uğraşma , :)

Tamamdır :D

• Üye
Izlemediysen, sinema bolumunde tavsiye ettigim son filmlere bir goz at bence :)
Yok Besim hocam kitap okumayı düşünüyorum.Önerin için teşekkür ederim :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem, iletilerine bakip, cevap yazabilirsen sevinirim.

gelen giden bir şey yok ?
twitter dan mı yazdın ki besim giremiyorum
cebini yaz bana da whats up dan ekleyim olmazsa

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
50 sayı da fark yesek bu forumda küfür olmayacak ,
her türlü tartışma serbest tabiki bunları hatırlatmaya bile gerek yok
ama küfür etmek isteyenler gitsin twittera etsinler

forumların da kıymetini bilelim yarın bir gün Twitter kapatılırsa :) küfür edecek yer de kalmayacak ,

Kübilay sana yakıştıramadım..... hele ki twitterdan 3 5 muhabbetimiz olan insanlar şuraya yazarken biraz daha dikkat etsinler diye yırtınıyoruz yahu şurası hepimizin
şubenin kapatılmasını istiyorsak izlemeyin abicim maçları sinir stres de yapmayın

abi sonra söyleyince kızıyosun bunu yazmandan yarım saat sonra twitter kapandı.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maç için diyecek fazla birşey yok, Bjelica ve Pierre Jackson'ın performansları iyiydi.

Bunun dışında mental açıdan gerçekten üst seviye basketbol oynamaya müsait olmayan, eksiklerini çalışıp kapatmaya çalışmayan oyuncularımız var maalesef. Bir takımın üçlük yükünü kaldırması gereken şutörün %10 isabetle oynaması içler acısı bir durum, çalışıyor çalışmıyorunu geçtim çalışsa bile şu top 16 performansıyla bu seviyelerde eline güvenemeyeceğin bir oyuncu olduğunu gösterdi Bojan. Bu söylediklerim oyunun kritik anlarında sorumluluk almaktan korkan diğer oyuncular için de geçerli.

Bu şartlar altında F8'e kalsak bile takımın şu performansıyla zaten bir başarı elde etmemiz mümkün gözükmüyor, koç da bir süredir oyuncuların performanslarını eleştiriyor haklı olarak, umarım seneye gamsızlardan arınmış bir takımımız olur şu an için tek beklentim bu.