eve şimdi geldim
keyifli bir maç önü geçirdik aslında, maçı da truant'la beraber izledik
uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum
hakem triosu bir felaketti,
seyirci ortalamanın üstündeydi, tepki olarak, maçı takip olarak ama sahadaki oyuncular bir kaç pozisyon hariç maçın içine giremediler maalesef. yani çok adil bir hakem triosu da olsaydı Milano bizi kuvvetle muhtemel yenerdi. Sahada oynanan basketbolun verdiği mesaj o idi.
Kural hataları iddialarına karşı, bizi evimizde, hem de isim sponsorunun ülkesinde, bu kadar fütürsuzca doğrayabilen bir FIBA o hatayı da (varsa) bir kılıfa sokar ve konuyu kapatır. Obradovic giden maçı çevirecek ateş için maçı gererek diskalifiye edildi, bu bariz. maç 5-10 sayılarda gitseydi atılmazdı.
Yalnız OBradovic atıldıktan sonra bizim kenar yardımcı yönetimin de ne kadar yetersiz olduğu ortaya çıktı. Hasbelkader fark azalmışken bile molaları etkili kullanamadılar, Kleiza ölü gibiyken oyuncu değiştirmeyi unuttular. Maç zaten gitmişti ama birşeyler denenebilirdi.
Maç kaybetmekle sıkıntım çok yok, maç kaybedilebilir ancak hamlesizlik beni öldürüyor. İçeride Oğuz neden oynamıyor? Sekulic ne oldu? Dışarıda Melih, Metecan neden hiç denenmiyor. Yani Melih girer 2 üçlük sokar bir yerden havan değişir. Açıkçası normal sezonu 10 kişiyle oynayıp Top16da 7 kişiye sıkışmanın bence anlaşılır bir tarafı yok. Bu bir koç eleştirisiyse de eleştiriyorum.
Olan oldu. Şimdi gerçekten takımın artık bahane üretmeyi bir kenara bırakıp, lige gerçek anlamda odaklanması lazım. Şu sezon en azından lig gelmeli