Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519437 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Cem Abi diskalifiye deniliyor.. Bunun için de teknik faul gerekli mi bilm,yorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Exex

Yahu eren şunu anlamıyorum
Neden forumdan ihraç olmaya razı sin ? Buraya yazınca ne değişecek ? Çok dolu isen benim cebi vereyim ara bana küfür et ağzına geleni say sov ama buraya yazma lütfen.
Forumdan da ihraç olma tabiki
Benim hatırım için veya diğer dostları için gelen herkes kendini kontrol etsin lütfen :) ;)

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Cengiz Haskan ‏@cengizhaskan 29 Min.

ULEb teknik verilerinde tek tek faul girilmiş. Teknik komiser tek teknik faul işlendi demiş. Kural hatası itiraz yapılacak yarın. Fazla atış

Cengiz Haskan ‏@cengizhaskan 31 Min.

Hakem tek teknik faul çaldım demiş. Kural hatası.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
hem emire, hem mirsada calınmıssa doğru oluyor atıslar.
yanlıs mıyım ?

en kötü uydururlar bir tane düdük birsey cıkmaz :)
« Son Düzenleme: 28 Mart 2014, 23:12:09 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bana bir final öncesi para teklif edildi diyen hırtmıymış bu hakem.
O finalinde Pao-Cska maçı olduğu hatta hakem üçlüsünün Pao'yu baya baya doğradığı söylenen bir yazı okumuştum.
...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Cengiz Haskan ‏@cengizhaskan 29 Min.

ULEb teknik verilerinde tek tek faul girilmiş. Teknik komiser tek teknik faul işlendi demiş. Kural hatası itiraz yapılacak yarın. Fazla atış

Cengiz Haskan ‏@cengizhaskan 31 Min.

Hakem tek teknik faul çaldım demiş. Kural hatası.

kaç atış kullanıldı ki?
2 mi, 3 mü?

Çevrimdışı hilaaalkoca

• Üye
Hakem hatalarından içimiz şişti bu yıl FENERBAHÇE olarak .. Basketbol takımımızda nasibini aldı maalesef. Ve en olmayacak maçta.
Maç tekrarı çok mu olanıksız bilemiyorum fakat bu kadar hataya yapılması gerekmez mi?
#ObradovicinAskerleriyiz

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Sinirden ellerim titredi, hala kendime gelemedim. Elin herifi resmen açık açık doğradı. Hem de hiç geri vites yapmadan. Lamonica en azından telafi düdükleri çalıyordu, adam vurdukça vurdu. Sanki ceza alalım diye uğraştı. İnanamıyorum ya kendi sahamda kendi taraftarım maçtan çıkarılıyor, buna cesaret gösteriyorlar.
Ligin en büyük sponsoru Türk şirketi güya. Demirel 20 yıldır hiçbir işe yaramadı, yaramayacak da.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yenılgı uzucu ama takmıyorum....yarınkı çifte kupanın (ya bırsey denıyordu ama unuttum) bilmem neyı olsun...herkes hak ettıgı kadar sevılır...sahasında 19 sayıdan mac kaybedıp ısyan etmeyen oyuncu topluluguna bu forma yakışmıyor zaten....bu takımda korfez savaşı sırasında butun abdlıler kacmışken takımda kalıp çatır catır oynayan adrian wickers gıbı, cappie gibi yurek koyan, maç kaybedince uzuntuden hırsından aglayan Baba Necdet gibi, kırık bacagıyla mac tamamlayan henry turner, kırık bıleği alçıdayken sahada formasını ıslatan Pete wiliams gibi oyuncular lazım....onlar da bulunur elbet

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Hakem bır tane teknik çaldım demiş ama milano iki serbest atış kullandı eğer o anda emire de tek ik çalınmadıysa kural hatası var demektir ama maçı tekrar etmezler Obranın atıldıgı pozısyonda benche ılk perıyotta çalınan teknik yüzünden oldu galiba çünkü emin değilim ama bildiğim kadarıyla benche çalınan teknik direk koça yazılıyor yani biz itiraz edeceksek tahminim son pozisyon için ederiz eğer hakem ve gözlemcinin dediği gibi bir teknik çalındıysa iki serbest atış kullanmaları kural hatasıdır ama ben yinede tekrar edeceklerini sanmam
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
eve şimdi geldim
keyifli bir maç önü geçirdik aslında, maçı da truant'la beraber izledik
uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum
hakem triosu bir felaketti,
seyirci ortalamanın üstündeydi, tepki olarak, maçı takip olarak ama sahadaki oyuncular bir kaç pozisyon hariç maçın içine giremediler maalesef. yani çok adil bir hakem triosu da olsaydı Milano bizi kuvvetle muhtemel yenerdi. Sahada oynanan basketbolun verdiği mesaj o idi.

Kural hataları iddialarına karşı, bizi evimizde, hem de isim sponsorunun ülkesinde, bu kadar fütürsuzca doğrayabilen bir FIBA o hatayı da (varsa) bir kılıfa sokar ve konuyu kapatır. Obradovic giden maçı çevirecek ateş için maçı gererek diskalifiye edildi, bu bariz. maç 5-10 sayılarda gitseydi atılmazdı.

Yalnız OBradovic atıldıktan sonra bizim kenar yardımcı yönetimin de ne kadar yetersiz olduğu ortaya çıktı. Hasbelkader fark azalmışken bile molaları etkili kullanamadılar, Kleiza ölü gibiyken oyuncu değiştirmeyi unuttular. Maç zaten gitmişti ama birşeyler denenebilirdi.

Maç kaybetmekle sıkıntım çok yok, maç kaybedilebilir ancak hamlesizlik beni öldürüyor. İçeride Oğuz neden oynamıyor? Sekulic ne oldu? Dışarıda Melih, Metecan neden hiç denenmiyor. Yani Melih girer 2 üçlük sokar bir yerden havan değişir. Açıkçası normal sezonu 10 kişiyle oynayıp Top16da 7 kişiye sıkışmanın bence anlaşılır bir tarafı yok. Bu bir koç eleştirisiyse de eleştiriyorum.

Olan oldu. Şimdi gerçekten takımın artık bahane üretmeyi bir kenara bırakıp, lige gerçek anlamda odaklanması lazım. Şu sezon en azından lig gelmeli

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bu takımın acilen atletizmini artırması gerekiyor.
Yani illa gidip ucana kacana vuran adam alınsın demiyorum

mesela, bojan degil de gentile olur..
anlatmak istedigimi vurgulamak icin örnek sadece

emir olmaz, moss olur, hairston olur

atletizm olarak yerlerdeyiz. Takım savunmasının en büyük nedeni bu.
Bo'nun özünde cok cok iyi bir savunmacı olmamasına ragmen takım icinde sivrilmesini nedeni de bu bence
« Son Düzenleme: 28 Mart 2014, 23:37:20 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Bo'nun özünde cok cok iyi bir savunmacı olmamasına ragmen takım icinde sivrilmesini nedeni de bu bence
Yanlış hatırlamıyorsam sezon başlamadan MOSS gündeme geldi fakat Bojan tercih edildi diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Bu tarife uyan ikiliye zamanında sahiptik.KİNSEY-WHİTE

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Hakem bır tane teknik çaldım demiş ama milano iki serbest atış kullandı eğer o anda emire de tek ik çalınmadıysa kural hatası var demektir ama maçı tekrar etmezler Obranın atıldıgı pozısyonda benche ılk perıyotta çalınan teknik yüzünden oldu galiba çünkü emin değilim ama bildiğim kadarıyla benche çalınan teknik direk koça yazılıyor yani biz itiraz edeceksek tahminim son pozisyon için ederiz eğer hakem ve gözlemcinin dediği gibi bir teknik çalındıysa iki serbest atış kullanmaları kural hatasıdır ama ben yinede tekrar edeceklerini sanmam

2 serbest atış kullanıldıysa, Emir'e teknik faul çalınmış olsa bile kural hatası diye tahmin ediyorum,
Zira o zaman 1 Mirsad'ın teknik faulünden, 2 Emir'in teknik faulünden toplam 3 atış olması lazımdı. (yanlışsam düzeltin)
3 atış kullanılmış olsa, Emir'e çalınan/çalınmayan teknik faul belki hakem hatası kategorisine girebilir.
Ama 2 atış kullanıldıysa ve benche çalınan teknik fauller tek atışla cezalandırılıyorsa kural hatası kanımca...