Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519375 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
bir zaman şöyle birşey yazmışız. TOP16da ümitleri tüketmişken hatırlamış olalım

hayırlı geceler

Alıntı
Bu yoruma katılamıyorum

Çünkü 1.sınıf olmak sadece kadro kalitesi ile alakalı bir durum değil. sizin bütün organizasyonunuz bu değerlendirme dahilinde. Artı o seviyeye gelmek kadar orada ne kadar kalabildiğiniz de önemli.

Aşağıda 2000 yılından bugüne Final 4 oynamış takımların listesi var

2001–02
Greece Panathinaikos   Italy Kinder Bologna   Italy Benetton Treviso   Israel Maccabi Tel Aviv
2002–03
Spain FC Barcelona   Italy Benetton Treviso   Italy Montepaschi Siena   Russia CSKA Moscow
2003–04
Israel Maccabi Tel Aviv   Italy Skipper Bologna   Russia CSKA Moscow   Italy Montepaschi Siena
2004–05
Israel Maccabi Tel Aviv   Spain Tau Cerámica   Greece Panathinaikos   Russia CSKA Moscow
2005–06
Russia CSKA Moscow   Israel Maccabi Tel Aviv   Spain Tau Cerámica   Spain FC Barcelona
2006–07
Greece Panathinaikos   Russia CSKA Moscow   Spain Unicaja Málaga   Spain Tau Cerámica
2007–08
Russia CSKA Moscow   Israel Maccabi Tel Aviv   Italy Montepaschi Siena   Spain Tau Cerámica
2008–09
Greece Panathinaikos   Russia CSKA Moscow   Spain FC Barcelona   Greece Olympiacos
2009–10
Spain FC Barcelona   Greece Olympiacos   Russia CSKA Moscow   Serbia Partizan
2010–11
Greece Panathinaikos   Israel Maccabi Tel Aviv   Italy Montepaschi Siena   Spain Real Madrid
2011–12
Greece Olympiacos   Russia CSKA Moscow   Spain FC Barcelona   Greece Panathinaikos
2012–13
Greece Olympiacos   Spain Real Madrid   Russia CSKA Moscow   Spain FC Barcelona

52 farklı takımın katılma şansı olan bir yerde toplam kaç farklı takım katılmış biliyor musunuz? 11

Bunlardan  Partizan sadece 1 kere başardı, Treviso ve Bologna basketbol sahnesinden çekildi(gibi)

Kaldı 8

Pana,MAccabi,Siena,CSKA,Tau(Laboral yani), Malaga,Olympiakos,Barcelona

Bu takımların herbiri de en az 2 defa Final 4 yapmış takımlar.

Hal böyle iken daha hiçbirşey başarmadan, hatta ve hatta daha Türkiye'de bile adam akıllı bir başarı kazanmamışken, kusura bakmayın Fenerbahçe Ülker 1.sınıf bir takımdır tezine ben ancak gülüyorum. Her zaman dediğim gibi, o dediğinizin olması için evvela salonla stadın farkını bilen ve başa-baş giden maçın son 1.dakikasında pınarbaşı burma burma baağırmayacak taraftar profili, dünya basketbolunu tanıyan bilen ağırlığını bilen menajer/idareci/yönetici kadrosu ve nihayetinde büyük hedefleri olan lider ruhlu oyuncular (bkz. Diamantidis, Spanoulis, Navarro, Khryapa, Jasikivecius)gerekir.

Bence bizim daha oralara bayağı bir yolumuz var -bu sene EL şampiyonu olsak bile!-

Sevgiler

Okan
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Obradovic'in genel olarak siyahi uzunlara bakış açısı olumlu değil gibi.
Bence Partizan'da ki Lauvergne işimizi yeterince görür.

Hendrix'i alalım, baktıkça Batiste'yi hatırlasın Obradovic.
Orta mesafe şutu var, savunma var, sertlik var, ikili oyun var, ribaund var...
Hem Obradovic'in pick&roll ve pick&pop isteğini karşılar, hem bizim savunma beklentimizi karşılar. :)

Krstic olmuyorsa da Pleiss gelsin.
Bayadır karar veremiyorum Zoric, Barac, Lampe gibi küçük takımın yıldızı mı yoksa kaliteli mi.
Ama arkasında Hendrix olursa denemeye değer.
Pivot fundamentalı baya sağlam...
« Son Düzenleme: 29 Mart 2014, 00:29:32 Gönderen: iskoch »

Çevrimdışı exex

• Üye
Exex

Yahu eren şunu anlamıyorum
Neden forumdan ihraç olmaya razı sin ? Buraya yazınca ne değişecek ? Çok dolu isen benim cebi vereyim ara bana küfür et ağzına geleni say sov ama buraya yazma lütfen.
Forumdan da ihraç olma tabiki
Benim hatırım için veya diğer dostları için gelen herkes kendini kontrol etsin lütfen :) ;)

peki Cem abicim .Sana niye edeyim ki abi :D :D

« Son Düzenleme: 29 Mart 2014, 00:44:09 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
@ iskoch

Haftaya bizim pota altında çok rahat 20 sayı 10 ribaund yapar Pleiss(ilk maçta da iyi oynamıştı).
Hendrix, bir dönem Maccabi'de Blatt'ın Macvan'a tercih ettiği arkadaştı sanırım.
Oyuncuyu tanıdığımı söylersem yalan söylemiş olurum ama sen beğeniyorsan kötü oyuncu değildir.

Tabi biz burada kadro yapıyoruz oyuncu beğeniyoruz ama yabancı sınırının ne olacağı gelecek seneki başarı-başarısızlıkta önemli etken olacak.
...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle geçmiş olsun.Maalesef Euroleague sezonu bizim için kapandı.Artık lige odaklanmalı ve lig şampiyonu olmalıyız.Maçı kaybetmemizde en büyük pay İspanyol hakem Juan Arteaga.Fakat bugün beni en çok üzen maçın ilk yarısında Kleiza'nın kaybettiği amatörce 2 top ve akabinde yenilen 4 sayı.Kleiza tam kendisini buldu derken hem Pana hem Milano maçında çok kötü oynadı.Umarım Euroleague'de başarı gelmedi diye acele edip hemen Obradovic'i göndermeye kalkışmaz bazı çok bilmişler.Bu şube basketbolda bir yere gelecekse OBRADOVİC ile gelecek.Bojan'ı her maç yerden yere vurdum,hakkını vereyim bugün gayet iyiydi.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Ne kadar defolu bi kadro olduğumuz her geçen gün biraz daha ortaya çıkıyo malasef.Piangiani'den sonra kadro mühendisliği konusunda Obradoviç'te fena yanıldı. Oğuz ve Kaya'nın olduğu pota altına Batiste ve Andersen'i alarak yapmıştı Piangiani bu hatayı Obradoviç'te elinde oyun kurucu yokken Bjelica ve Kleiza gibi iki tane 4 numara alarak yaptı.,

Maçla ilgili çok fazla söyleyecek bişey yok kazanmayı haketmedik tempo yapmamıza izin vermeyen rakipler karşısında çok sıradan kalıyoruz malasef. Bo ve Emir doğru bi guard ikilisi değil iki tane şutu olmayan kısayla oynadığında hücumda tıkanmaman söz konusu olamaz zaten.Bojan her ne kadar yine top kayıplarıyla çıldırtsada bişeyler yapmaya çalışan tek adamdı sahadaki.Kleiza'nın bu salon yansa umrunda olmayacak halleri fena halde canımı sıkıyo kafa olarak hiç İstanbul'a gelmemiş belliki.

Seneye her şeyin çok daha güzel olacağından eminim ama yinede en azından son sekize kalmalıydı bu takım bunca hataya rağmen.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Oyun kurucu yok demeyin arkadaşlar..Jackson neci Allah aşkına..5 dakıka oynayacaksa almasak iyiydi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Oyun kurucu yok demeyin arkadaşlar..Jackson neci Allah aşkına..5 dakıka oynayacaksa almasak iyiydi
Transfer sezonunda yapılmayan oyun kurucu hamlesinden bahsetmiştim ben.Pierre Jackso'ın şu takımda 15+ süre almaması kabul edilemez zaten benim için.Koçun kafasında transfer falan yokmuş belli ki tamamen yapmış olmak için yapılmış bi transfer oldu.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
YAZIK ÇOK YAZIK basketbolculara değil taraftara üzülüyorum.çok parayla değil aha böyle yürekle oynayacaksın.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bugün, şu dakika gerekli mesajı vermek için Obradovic'e 5 yıllık yeni bir sözleşme teklif ederdim. Oyuncu kadrosu ve basında köşe başlarını tutmuş leş kargalarına en güzel cevap olur.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bugün, şu dakika gerekli mesajı vermek için Obradovic'e 5 yıllık yeni bir sözleşme teklif ederdim. Oyuncu kadrosu ve basında köşe başlarını tutmuş leş kargalarına en güzel cevap olur.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Eğer tek teknik faul çalındığı resmi olarak kayda geçtiyse maçın tekrar edilmeme ihtimali yok.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Dün bo maçın basında kafa olarak silinerek benim nezlimde kredisini bitirdi.
cok büyük hayalkırıklıgına ugradım
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Dün gece İbrahim Kutluay "maçın kural hatası nedeniyle iptal edileceğini düşünmediğini olsa olsa sayının iptal edilip yeni skorla tescil edileceğini düşündüğünü" söyledi.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Eğer tek teknik faul çalındığı resmi olarak kayda geçtiyse maçın tekrar edilmeme ihtimali yok.

Geçtiğimiz sene Khimki Moskova maçında, skora direk etki eden, zamanın dolmasına rağmen verilen sayıdan netice alamadık.
Zannetmiyorum ki bu kural hatası için lehimize bir karar çıksın.
...