Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519334 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Obra delirmek üzere ama ayni 5 ile devam ediyor

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
100 değil 150 atsınlar gram sinirlenirsem adam değilim de abi şu mücadele etmeyen ruhsuzlar oynamasın yahu oynamasın. Arada bir kendini hatırlatıp köşeye çekilenler giymesin şu formayı yeter yahu

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
60-39
yazık günah
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Şuan Obradovice laf söyleme hakkım yok her ne kadar zoric kleiza transferlerini o yapsada.Zaten elinde son derece defolu bir kadro vardı.Kendi oyun düzenine uymayan mc calebb her zamanki emir top 16da yokları oynayan bojan vs.vs. birsürü etmen.Fakat seneye tamamen kendi kadrosu olacak takımına hakim olacak.Eğer yine sekulic zoric pierre kleiza gibi transferlerle takım kırılgan yapıda olursa yine hüsran olursa bu sefer bahane olmamalı.Obradovicin bazı takıntıları var pota altında Dorsey lasme türevi oyuncular görmek istemiyor.Fakat yeni oyun sistemlerinde bu oyuncular her takıma şart.Obradovic eski takımlarında bu tarz oyuncularla oynamadan başarılı olmuş olabilir ama artık zaman değişti.Biz değilmiydik Tanjevici takımı inatla 2 tane 5 numarayla oynatıyor eski kafalı yeni çağa ayak uyduramadı diye eleştiren.Kariyerse kariyer.Tanjevicinde kariyeri gayet iyi.Eğer seneye yine olmazsa ben modern koşullara ayak uydurabilen fakat koçluk becerisi olarak Obradovicten 1-2 tık aşağıda bir koçla çalışmayı tercih ederim.Obradovic gelmiş geçmiş en iyi zaten bunu kabul etmeyen taş olur

Çok güzel noktalara değinmişsiniz ancak bazı noktalarda yanlışsınız.

Bir kere sizin dediğiniz şey Modern basketbol değil. Sert, iyi zıplayan uzunlar bu oyuna yeni katılmadı. Yıllardır varlar. Yani Obradovic'ın başarılı olduğu zamanlarda da zenciler çok iyi zıplıyordu. Bir anda iyi zıplamaya başlamadılar.

Hoca her zaman ona göre sistem kurdu. Ayrıca Obradovic kariyeri boyunca bir tane sistemle başarılı olsaydı (Tanjevic gibi) dediklerinize belki hak verirdim. Ancak Obradovic gittiği her takımda hep farklı sistemlerde oynamış. Elinde bulunan parçalara göre sistem dizayn etmiş bir koçtur. Sizde farkındasınızdır ki bizde oynattığı sistemle Pana'da ki farklı..

Ayrıca Obradovic çok değil 3-4 yıl önce yine Avrupa'nın içinden geçti. Çok eskilerden bahsetmiyoruz.

Ben koça çok güveniyorum. Çok güvenmem eleştirmeyeceğim anlamına gelmez. Ancak kendisi değil seneye 3 yıl başarılı olmasa kendisi yine de bu takımın başında kalmalıdır.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2014, 22:36:37 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Maalesef basketbolda fecıyız te tutunacak dalımız kaldı lıg şampıyonlugu play offta onumuz de acık en azından lıgı almalıyız ( tabı esleşmeler lehımıze gozukse de bu takımdan hersey beklenır)

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
ya bu kleiza yi neye tutuyor oyunda?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bu takımda bogdanveya emirden hıc beklentım yokyu zaten de Kleıza nıye boyle bır turlu anlayamıyorum

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Teknik ve taktik konuları analiz edecek çok değerli kişiler var bu konulara girmiyorum ama Utkan'a katılıyorum.
Bu takımda bir şeylerin oturması, basketbol kültürü yerleşmesi için Obradovıc, başarılı olsak ta olmasak ta ne kadar isterse kalmalı ki, zaten onun olduğu yerde muhakkak başarı olur diye düşünüyorum.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
twitterda şöyle birşey söylendi soruna kesin çözüm olarak : "Bir takim 3 senedir ayni dertten muzdaripse,o 3 senenin ortak paydasini bulup cezayi keseceksin. Kesemiyorsan aglamayacaksin."

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
dar olan rotasyon vidmar ve kenan'ın sakatlığından sonra iyice daraldı ama sakatlanan oyuncuların yerine transfer yapmadılar.
bu duruma düşmemiz normal.
tamamen obradovic'in aşırı özgüveninden kaynaklanan inadın kurbanı olduk...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
twitterda şöyle birşey söylendi soruna kesin çözüm olarak : "Bir takim 3 senedir ayni dertten muzdaripse,o 3 senenin ortak paydasini bulup cezayi keseceksin. Kesemiyorsan aglamayacaksin."

bu yılın özelinde geçen 3 yıl ile ortak bir payda olduğunu düşünmüyorum.
rotasyon çok dar, 6 kişilik rotasyon ile oynuyor takım.
kepaze olmamızın tek sebebi bu...
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2014, 22:42:26 Gönderen: iskoch »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
sıfır hücum planı
sıfır savunma direnci
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı kuga

• Üye
bütün ortak nokta bence Nedim Karakaş. Temizlik önce ondan başlamalı
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
80 oldular neredeyse
77-50
A.Y.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
nedim karakaş bu yılın özelinde haklı.