Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519326 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Obradovic'in istifa etmesinden falan korkuyorum ben, yoksa bu seneye dair ümidimi çoktan yitirmiştim. Zor durumlarda bırakıp gidecek bir karakter tabii ki değil ama zor durumda olmamız sadece aldığımız sonuçlardan kaynaklanmıyor belli ki. Bir takımda bu kadar iniş çıkış yaşanması saha içiyle açıklanacak şeyler değil. Lig'de ne yaparız bundan sonra bilemiyorum ama bu yıl son sekize kalabilmeliydik, büyük hayalkırıklığı yaşıyorum. Hadi biz kendimizi kandırdık diyelim, ilk tur maçlarından sonra F4 için en iddialı 3 takımdan birisi olarak gösteriyorlardı EL takımlarının genel menajerleri. Böyle keskin bir düşüş çok anormal. Yanlış yapılanmış bir kadro var, ayrıntıları günlerce konuşulur belki. Ama gelecek yıl başka bir kadro, rollerin daha net olduğu bir takım izleriz umarım.
Şunu da ekliyim, Obradovic'in en büyük hatası oyuncu seçimleri, transfer yapmamak falan değil staff seçimidir bence. Bu kadar vasıfsız bir staff'tan kendisinin de memnun olduğunu sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2014, 23:18:06 Gönderen: ardglr »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Maçı seyretmedim.İstatistiklere baktım McCalebb  çok  fazla top kaybetmiş,genelde top kaybı yapmada zirveyi Emir zorlardı.Maçtan önce takımın bu maça motive olamayacağını düşünüyordum.Tanjevic'e 3 yıl sabır gösteren şube umarım Obradovic'e aynı sabrı gösterir.David Blatt'i deyim yerindeyse teneke bağlayıp gönderen Efes o günden bu yana 1 defa TOP8 yapabildi.Oyuncuların bu iş nasılsa bitti düşüncesi ile hareket ettiği için maça asılmadığını düşünüyorum."Iskoch" isimli arkadaş doğru yazmış rotasyon çok daraldı özellike TOP16'nın 2.yarısında çok çok daraldı rotasyon.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Eren :
Afat i tanırım severim yaşına göre oldukça olgundur aslında ama koskoca nice güzel maçlar oynarken tek kelime etmeden bu rezil maçtan sonra ortaya çıkmasına şaşırmadım .
Dedigim gibi heo sanal alemde nefret mastürbasyon yapıyorubir
Bir diğer yeni üyemiz Casak ise aslında yeni üye değil ben biliyorum kim olduğunu ama zararı yok kapımız herkese açık
Kurallar da açık sıkıntı yok erencim
Takılma o yüzden

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Özcan yorma kendini kardeşim robotlar ile diyalog kurulmaz
Tamam dostum,sanırım mesaj sonradan değişmiş, o ara foruma bakmıyordum.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
iyi başladığımız bir sezonu kötü bitirdik.

neden nasıl iyi başladık, neden kötü oldu, çok uzun konuşabiliriz. ama özünde 5 galibiyetle TOP16yı kapayacağız (Efesi yenebilirsek) Top16da deplasman maçı kazanamadık. Hatta son topa kadar zorlayamadık bile. Kimse için iyi kötü yorum yapmaya gerek duymuyorum. Koçun karakteri sahaya yansımadı. İzlediğim hiçbir maçtasaha içindeki oyuncu, kenardaki Koç kadar istemiyordu. Sonucun buraya gelmesi doğal.
Top16 deplasmanlarının özeti aslında bu maçın 4.çeyreğinde 4:57 kalmışken ortaya çıktı. Laboral, ilk faulunu yaptı ve o bir hücum fauldü. Potaya giden, ısıran takımdan gene kaçak dövüşen silik ve özgüvensiz takıma geldik.

Bu edebiyatı çok sevmem ama bu iş Obradovic'le olmuyorsa, sahiden olmuyodur. Ama olacak. Bu sezonki kontrat bitişlerini iyi değerlendirmek ve mevcut kadronun sağlam parçalarını bir arada tutabilmek lazım. play-off lara kadar biraz istirahat edelim artık

selamlar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Arda

Obradoviç istifa filan etmez korkma boşuna ama sezon sonu ciddi değişiklikler yapacağı kesin.
Bizden ziyade kendi kariyeri açısından hoş bir top 16 olmadı
Biz zaten duruma alıştığımız için sorun yok :) :)

• Üye
Arda

Obradoviç istifa filan etmez korkma boşuna ama sezon sonu ciddi değişiklikler yapacağı kesin.
Abi Pana 2004'te TOP16'da elendi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tamam dostum,sanırım mesaj sonradan değişmiş, o ara foruma bakmıyordum.

Sana laf söyleyemez kimse , seni çok sevdiğim için değil sen çok güzel bi adamsın o yüzden burada senin kırılmana müsade etmeyiz. Senin gibi nice dost var ismini tek tek saymayacagaim ..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mutlaka elenmistir ama böyle bir top 16 deplasman performansı göstermemistir diye düşünüyorum

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Arda

Haklısın abi, biz alışığız :) Bu yıl daha fazla acaba oluyor mu dedik gerçi ama sağlık olsun. Seneye ben de çok radikal değişiklikler bekliyorum, olmalı da zaten.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul

Diğer sene de kupayı aldı. Koç pes etmez. Etmeyecektir. Bizim taraftara anlatmak lazım bazı şeyleri.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ya eren kime neyi anlatacaksin
Bak futbol takımına 13 puan fark atmış takım twitter da millet halen küfür ediyor hocaya
Yahu kime neyi anlatacaksin ki
3 4 sene bilgisayar basinda fm de şampiyon olmuş 16 yaşındaki adam ersun hocaya futbolu.bilmiyorsun diyor sen neden bahsediyorsun
Gürol abiye telefonda söyledim millet cidden şaşırmış
Emenike oyun zekası yokmuş ulan adamda o fizike o hıza o güce borde oyun zekası eklesen Fenerbahçe de olmazdı
Real de veya Bayern de görürduk adamı
Biraz mantıklı yorum yapılabilse güzel olacak ama zor
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2014, 23:25:38 Gönderen: Cem Ağrak »

• Üye
Mutlaka elenmistir ama böyle bir top 16 deplasman performansı göstermemistir diye düşünüyorum
Orası öyle.Sezon başlangıcında birçok transfer yaptık.Yine aynı noktaya geleceğim ama takımın iki ucu keskin bıçak oyuncuları olan Emir ve Bojan ile bu noktada sıkıntı oluyor.Seneye Bojan'ın yerine yapılacak hamle çok önemli.Her ne kadar burada bazen eleştirsem de bazen acemice hata yapsa da Kenan'ı aradık.Kenan sakatlandıktan sonra Obradovic Bojan ile ikili oyun oynamaya çalıştı.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Sana laf söyleyemez kimse , seni çok sevdiğim için değil sen çok güzel bi adamsın o yüzden burada senin kırılmana müsade etmeyiz. Senin gibi nice dost var ismini tek tek saymayacagaim ..

Estafurullah kardeşim, evet burada gerçekten değerli dostlar var bende bu ortamın hiç bir şekilde bozulmasını istemem.
Arkadaş sanırım önceki sayfa da yazdığım mesajı okumadan yanlış anlamıştır.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Diğer sene de kupayı aldı. Koç pes etmez. Etmeyecektir. Bizim taraftara anlatmak lazım bazı şeyleri.
Sanırım bizde eleneceğiz, ama İnşallah dediğin gibi olur Eren, bizde seneye kupayı alırız.