Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519326 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Sanırım bizde eleneceğiz, ama İnşallah dediğin gibi olur Eren, bizde seneye kupayı alırız.

Abi elendik zaten, şans kalmadı ne yazık ki. Yabancı sınırına bir yenilik getirilmeli. Ondan sonra da iyi bir neşter gelecektir. Bence Obradovic eskileri bir şekilde adam edebileceğini düşündü, yanlış şeylere güvendi vs vs.. Yanlış yapıldıysa düzeltecek olan da kendisi. Bekleyeceğiz. Obradovic büyük lokma iyi ki, yiyemezler.

istanbul1986

• Ziyaretçi
Hınıs ve Varto yakın olduğu için mi bu şekilde yazdınız ? Maçı izlemediğim için anlayamadım mesajınızı, Zorıc ve Sekulıc'te pota altında olduğu için sürekli birbiriyle mi paslaştı?

BİTLİS- Erzurum`un Hınıs ilçesi ile Muş`un Varto ilçelerinin arasıdaki duble yol yapım ve onarım çalışmalarının son hızla devam ettiği ve yakın bir zamanda tamamlanacağı belirtildi. Bu yolun daha önce tek şerit halinde olduğunu özellikle burada karın fazla yağmasıyla kış aylarında çok zorlandıklarını dile getiren sürücüler, \"Duble yolun tam olarak faaliyette geçmesiyle özellikle biz şoförler rahat bir nefes alacağız.\" dediler.(Erkan Yürek-İLKHA)
Eklenme : 06 Eylül 2012 Perşembe 22:40:02

http://www.dogruhaber.com.tr/Haber/Hinis-Varto-Duble-Yol-Calismasi-Devam-Ediyor-48533.html
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2014, 23:33:08 Gönderen: istanbul1986 »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Jackson - Ömer - Melih - Kleiza - Sekulic ilk beşi.
Ve rotasyonda Melih ayarında 5 oyuncu ile TBL'de play-off yapılır mı?

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ben Jackson ve Sekulic'i Obradovic'in çok isteyerek transfer ettiğini zannetmiyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
istanbul1986

ahahahah hani cidden sanalda çok hesap gördüm ama senin gibisini görmedim
Şahsına munhasır derler ya işte o deyimin sözlük karşılığısın.
çok forum takip etmedim ben fenerbasket ve burası ama twitterda çok takip edenim var bende mümkün mertebe beni takip eden herkese aynı saygıyı gösterip takip etmeye çalışıyorum ama cidden böyle bir hesap yok
ne desem bilemedim

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Maçı seyrettiğim halde buraya yazmadım, yazacak bir şey bulamadım.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye

Bence çok rahat yapılır. Nedenini uzun uzun yazmayacağım ama belirli hedeflere oynayan takımlarda Jackson da Sekulic de iş yapar. Burası biraz farklı. İstediklerimiz de farklı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
vallaha maçı ben biraz kafam dağılsın diye izledim ama bana pek koymadı
kemoterapi etkisi ile yerde acıdan kıvranan biricik eşime bakınca :( :( :(  bu maçlarda hangi skoru alırsak alalım beni pek etkilemiyor artık
yenseydik bir minik tebessüm olurdu ama olması sağlık olsun ne diyelim...

istanbul1986

• Ziyaretçi
Özcan yorma kendini kardeşim robotlar ile diyalog kurulmaz

;)

‘Robo-gazetecilik’ kavramı son dönemde dünya genelinde haber merkezlerinde yayılmaya başladı.
Amerikan Yer Bilimleri Enstitüsü gibi güvenilir kaynaklardan teknoloji yoluyla haber toplama uygulamasında öncü hale gelen Los Angeles Times, verileri önceden yazılmış şablon haberlere yerleştirerek yayınlayabiliyor.
Los Angeles Times’ın robotların yanısıra kentteki suç olayları konusunda da haber üretebilen algoritmalara sahip.
Bu tür haberlerden hangisinin daha fazla öne çıkarılacağına ya da daha ayrıntılı işleneceğine ise yazı işleri müdürleri karar veriyor.
Bazı yayın kuruluşları ise özellikle spor haberlerinde algoritma temelli habercilik denemeleri yapıyorlar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Özür dileyerek tek bir cümle ile yazıp kendi adıma kapatıcam...

Bir takım Sene başından beri Savunmasını oturtamamışsa bunun için Transfer dönemi ZIRVALAMIŞ ve boş geçirmişsek sadece Emir-Bojan-Kleiza yazmak kadar saçmasapan bir şey olamaz! Bunun için isterseniz Aziz Yıldırımı suçlayadabilir isteyen!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
"Takımımda hiç motivasyon görmedim. Oynadığımız oyun nedeniyle kendimi çok kötü hissediyorum. Anahtar oyuncularımız çok umursamazdı. Büyük hayalkırıklığına uğradım. Takımımda çok fazla bencillik vardı. Soyunma odasında da bunları söyledim. Pes etmeden her şeyi başarmak istiyoruz. Ancak bu oyunla mümkün değil. Ligde sonuna kadar mücadele edeceğiz. Beni destekleyen insanlar ve arkamızda büyük bir taraftarımız var. Hayal kırıklığına uğradım. Neler olacak göreceğiz."
Zeljko obradovic
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ben Jackson ve Sekulic'i Obradovic'in çok isteyerek transfer ettiğini zannetmiyorum.

jackson'u bilmem ama sekulic'i isteyerek aldık bence...

Bence çok rahat yapılır. Nedenini uzun uzun yazmayacağım ama belirli hedeflere oynayan takımlarda Jackson da Sekulic de iş yapar. Burası biraz farklı. İstediklerimiz de farklı.

banvit, fenerbahçe, galatasaray ve efes'in üzerinde bitirmesine pek imkan yok.
karşıyaka da kağıt üzerinde daha iyi kadro.
uşak ve beşiktaş ile 6-7-8 olma mücadelesi verir en iyi ihtimalle...
ötesi pek mümkün değil.
lakin biz bu adamlarla f4 mücadelesi vermek zorunda kaldık.
fatura'yı as oyunculara kesmeye gerek yok.
basketbol 5 kişiyle oynanmıyor.

az önce panathinaikos kadrosunu yazdım mesela.
kalite olarak çok üst düzey değiller ama euroleague seviyesinde sırıtmayacak 12 tane oyuncuları var.
ukic, diamantidis, maciulis, gist, lasme + curry, wright, pappas, bramos, fotsis, mavrokefalidis, batiste...
geniş rotasyonları sayesinde ilk 4'e kapak attılar...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
jackson'u bilmem ama sekulic'i isteyerek aldık bence...

banvit, fenerbahçe, galatasaray ve efes'in üzerinde bitirmesine pek imkan yok.
karşıyaka da kağıt üzerinde daha iyi kadro.
uşak ve beşiktaş ile 6-7-8 olma mücadelesi verir en iyi ihtimalle...
ötesi pek mümkün değil.
lakin biz bu adamlarla f4 mücadelesi vermek zorunda kaldık.
fatura'yı as oyunculara kesmeye gerek yok.
basketbol 5 kişiyle oynanmıyor.

az önce panathinaikos kadrosunu yazdım mesela.
kalite olarak çok üst düzey değiller ama euroleague seviyesinde sırıtmayacak 12 tane oyuncuları var.
ukic, diamantidis, maciulis, gist, lasme + curry, wright, pappas, bramos, fotsis, mavrokefalidis, batiste...
geniş rotasyonları sayesinde ilk 4'e kapak attılar...

Seninle TOP16 başlamadan konuşmuştuk forumda. Aynı şeyleri savunduk. Kadronun yeterli olmadığını yazdım. Sadece senin soruna cevap verdim burada.

Yoksa fikrim belliydi. Takımın kötüye gittiği de belliydi. Bir sürü şey belliydi işte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
"Takımımda hiç motivasyon görmedim. Oynadığımız oyun nedeniyle kendimi çok kötü hissediyorum. Anahtar oyuncularımız çok umursamazdı. Büyük hayalkırıklığına uğradım. Takımımda çok fazla bencillik vardı. Soyunma odasında da bunları söyledim. Pes etmeden her şeyi başarmak istiyoruz. Ancak bu oyunla mümkün değil. Ligde sonuna kadar mücadele edeceğiz. Beni destekleyen insanlar ve arkamızda büyük bir taraftarımız var. Hayal kırıklığına uğradım. Neler olacak göreceğiz."
Zeljko obradovic

Top 16 dan beri vol 1-2-3-4-5 gider....

Artık bişeyler yapma zamanı..Bence Önce Kleizadan başlasın..Hakemin düdüğüne asılmak ne mesela?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Forumda yazan abilerimi,kardeşlerimi bilmem ama ben nedense 2012'den bu yana Bojan'ın yerine deyim yerindeyse teneke bağlayıp gönderdiğimiz Devin Smith olsa nasıl olurdu diye sormaktan kendimi alamıyorum