Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519314 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bu sezon harcanan paranın 38 milyon dolar olduğu doğru mu ya

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Cem kardeşim benden dolayı tartışma yaşama,boşver arkadaşın girdiği haber ile benim mesajımı alınıtılayıp konuşma bir biri ile alakasız konular.
Tekrar geçmiş olsun kardeşim en kısa zaman da iyi haberlerini bekliyoruz.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
inatla ve ısrarla, bozuk plak misali aynı nakaratı tekrar edenler var ;
ne Nedim Karakaş'mış be kardeşim bilmeyene Pat Riley diye yutturacaklar.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bu nedim karakaş gerçekten bu kadar etkili mi ya, olumlu ya da olumsuz anlamda.

biz bir şey başarırken nedim karakaş sayesinde mi olacak, şimdi her olumsuzlukta onun adı geliyor akla.

bence net bir şekilde kötü takımız, kadro kimyası diye bir şey yok.

bir kere atletizm olarak yerlerde sürünüyoruz.

bo dışında tek bir oyuncumuz bile aynı pozisyonda oynayan rakiplerinden daha hızlı ya da daha çevik değil.

uzun oyuncularımızın tamamı aynı tip, hiçbir şekilde birbirlerini tamamlamıyorlar. bjelica'yı hariç tutarsak.

zoriç, sekuliç, oğuz, kleiza bu dört oyuncumuzun da savunması felaket, sanki kazanmak için oynayan bir takımın parçası değiller de, bir zamanlar top oynamış, şimdi halı sahaların vazgeçilmezi olan göbekli abi kıvamındalar.

bu adamların hiçbiri ne savunmada rakibini bezdirir, ne net bir rebound alıp takımı hücuma çıkartır, ne de bir hücuma rakipten önce koşar.

elimizdeki yerli uzun oğuzken, o da yetmedi onun önüne aldığımız yabancı da zoriçken gidip 3. uzun olarak sekuliç'i alan her kimse suçlu odur bence. nedim karakaş birilerinin kafasına silah dayayıp aldırmadıysa tabi, sekuliçi.

aynı mantıkla, elimizde yerli olarak emir var, savunma yapmaz, atletizmi sınırlı, bu adamın alternatifi bojan. elinde emir varken, 3 numaranın daha atletik, savunma yapan, rebound katkısı olan ve gerektiğinde de ceza şutunu sokan bir adam olması gerekmez mi (misal, iyi bir sato). biz bojanı rica minnet tutuyoruz, bojan da takımı -mecazi anlamda- satmaya devam ediyor.

iki numaralarımıza bakıyoruz, oynadığı oyuna ve mücadelesine sonuna kadar saygı duysam da, yolun sonuna gelmiş ömer onan, alternatifi kim melih. yine fiziksel olarak neredeyse tüm rakiplerimizin gerisinde olduğumuz bir ikili.

guardlarımıza bakarsak da, çok kıymetli bir oyuncu olduğu şüphe götürmeyecek olan ama handikapları da belli olan bo var elimizde, alternatifimiz kenan. hadi burada sene başı planlaması kabul edilebilir, kenanı kazanmak için bu şekilde bir yapılanmaya gidildi diye. lakin iki numaralarımızı düşününce bu takımın savunmada geçilmeyecek, gerektiğinde rakip bo'ya çözüm bulduğunda, kenan'ın yetmediği yerde oyun kuracak birine ihtiyacı var.

kenan gidince gelen adam Pierre, zaten iş bitmiş olduğu için onun hakkında çok da konuşmaya gerek yok.

velhasıl,

ben sadece bir basketbol izleyicisiyim, içerde neler oluyor zerre miktar bilmem. lakin her başarısızlıkta nedim karakaş denmesi bana hiç makul gelmiyor. basit bir akıl yürütmeyle şunu soruyorum, başarılı olsak nedim Karakaş'a rağmen ya da onun sayesinde mi olacaktı. bu soruların cevabı hayırsa eğer, nedim karakaş o kadar da belirleyici değil demek ki.

onun da ötesinde, bu takım sene başında; zoriç, bjelica, kleiza, kenan'ı aldı, koçun isteği ve kendi çabasıyla bojan'ı tuttu (bu bence en büyük hata, orada iyi bir savunmacımızın olmayışı her maçta dağılmamızın önemli sebeplerinden biri), ve üzerine ara dönemde sekuliç ve pierr'i aldı.

bu takımın bu halde olmasının sorumlusu bu transferleri isteyen ve yapan kimse o'dur.

seneye yine bunca milyon dolarlar dökülür mü bilmem, ama eğer devam edeceksek, sahaya iki büklüm çıkan zoriç gibi, asla ve kat'a savunmada rakibini kovalamayan kleiza, sekuliç gibi adamlar yerine, rebound'u en tepede çekip, rakip sahaya fişek gibi gidecek, arkadaşlarıyla spor yapar gibi değil de kazanmak için oynayan birileri gelir umarım.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
inatla ve ısrarla, bozuk plak misali aynı nakaratı tekrar edenler var ;
ne Nedim Karakaş'mış be kardeşim bilmeyene Pat Riley diye yutturacaklar.
bu nedim karakaş gerçekten bu kadar etkili mi ya, olumlu ya da olumsuz anlamda.

biz bir şey başarırken nedim karakaş sayesinde mi olacak, şimdi her olumsuzlukta onun adı geliyor akla.

Sevgili kardeşlerim,

ben koyu bir NK karşıtı olarak bu mesajı üzerime alınarak cevap veriyorum:

1. NK ne iş yapar etkisi nedir ben de bilmiyorum. Görevi şube direktörü. Şube 3 sezondur net şekilde başarısız. üstü gitti (Semih Özsoy,Mahmut Uslu) altı gitti (Aydın Örs, Neven, Simone, edit:Mrsic) ama ne hikmetse hazret yerinden hiç kımıldamadı.

2. Diyelim ki basketbol takımının başarısı ile (veya başarısızlığı ile) bir ilişkisi yok da yönetimle ve sahadışıyla olan ilişkilerde faal. Bana Fenerbahçe Ülker'in sahadışında da bir başarısını söyleyebilir misiniz? İlker gelene kadar internet sitesi yerlerdeydi. Transferleri basketfaul'den açıklarsın, resmi siteden açıklayamazsın. Bir tane adam akıllı tribün organizasyonu yapamazsın. elini attığın her organizasyonda mutlaka bir karışıklık çıkar.

3. siz hiç şöyle bir haber duydunuz mu? "NK,koçla görüştü x isim kadrodışı kaldı" Bu takım üç senedir doğranıyor, saha içinde, saha dışında. Neven neden gitti biliyor muyuz? Simone neden gitti biliyor muyuz? Suçlu? Takımı böyle kuran koç.

Size gene olacağı söylüyim. Gene konuşmayacak, gene elini taşın altına koymayacak. Seneye de biz yeni bir koç arıyor olacağız. Ondan sonra da biz ümitlenip biz üzüleceğiz.

Ama bunun sebebi en tepeden başlıyor. 12 yıldır yaptığı iyi işlere rağmen kurumsallığı, çiftlikleştirme olarak gören başkanın zihniyetinin alt kademelerdeki yansımasıdır bu. oyuncu da biliyor, direktör de biliyor. Basketbol, futbol gibi hiç değil. 5000 tane seveni anlayanı var, onlar kendi kendine söyleniyor. Koçu kurban ederiz, iki de yabancı sallarız. Sezon başında da bir kariyerli koçla+ 3 tane oyuncu geldi mi herkes başlar Final 4 nağmelerine. Olmazsa da olmaz.

Az kaldı yakında Obradovic gitsinleri de okumaya başlıycaz. Zaten millet yazacak yazacak ama tutuyor kendini lafı dolandırıyor, dolaştırıyor da gitsin diyemiyor

Hayırlısı Allahdan

Sevgiler

Okan
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2014, 16:47:16 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Oyunu bilmek önemli ama takımın en başındaki adam zaten basketbol aklının kendisiyse, artık olmazsa olan atletizm üzerine kurulmalı bu takım. Yani çok güçlü ve atlet, Oly ve Maccabi gibi, bir takımı Teodosiç, olmadı Kenan'ın çevresine koyduğunuzda muazzam bir takımınız olabilir.
Hoops and rap

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #3621 : 05 Nisan 2014, 19:11:20 »
Disiplin Kurulu koça 30,000 Euro para cezası vermiş. Mirsad'a da 10,000 Euro.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3622 : 05 Nisan 2014, 19:22:28 »
Euroleague mi bbl mi ?
Benim ki kendim gibi salak bir soru oldu :(
Özür Erdenay :)
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2014, 19:26:22 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #3623 : 05 Nisan 2014, 19:46:32 »
Estağfullah abi, Euroleague.

http://www.euroleague.net/news/i/135145

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
« Yanıtla #3624 : 05 Nisan 2014, 19:59:56 »
Kulüp olarak vukuatlardan sadece 5000 Euro ceza mı almışız. Hani Nedim abimiz yazılar döşeniyordu resmi siteden, onların mantığıyla sahamız kapanacaktı hesapta.
Keşke ceza olarak Efes ile Abdi İpekçi'de oynasaydık :)

Galatasaray lig maçında da rakip takım koçunu küçük düşürücü tezahürata anons yaptırıp 4000 lira ceza takmışlardı. Federasyonun tarifesi daha kazık sanki.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Euroleague'de Top-16'nın son maçında evimizde Anadolu Efes'i konuk edeceğiz.

Biz grupta 5 galibiyet 8 yenilgi ile 6. sırada yer alırken, Anadolu Efes ise 2 galibiyet 11 yenilgi son sırada yer alıyor.

Gruptaki ilk maçta deplasmanda Anadolu Efes 71-63 mağlup ettik.

Maç NtvSpor Smartspor yayınlayacak.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecek.

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Olası lig yarı final provası :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
gönül isterdi ki bu maçı final havasında oynayalım ama kısmet değilmiş olmadı ,
normal şartlarda sezona başlarken bu kadar beklenti yüksek değildi hiçbirimizde ,
ilk tur gruplar belli olduğu zaman 3 veya 4ncü olabilirsek iyi dediğimiz grubu çok güzel oyunlar ve iyi maçlar sonucunda 8-2 ile lider bitirince beklentimiz hayli ile çok arttı tabi başta Obradoviç resi olunca beklentinin yüksek olması son derece doğal ama top 16 performasımız ne yazık ki kötü oldu
Barcelona maçı son saniyesindeki kaçan Bojan 3 lüğü hem bizi hem Bojan'ın bütün dengelerini bozdu aslında.
bu sene Efes maçı ile Avrupa serüvenimiz bitiyor , bizde umut bitmez umutlar seneye inşallah :)
Berk İzzet Melih'in hatta mümkünse Metecan'ın çok süre alacağı ve galibiyet ile bitireceğimiz bir maç olur inşallah

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
gönül isterdi ki bu maçı final havasında oynayalım ama kısmet değilmiş olmadı ,
normal şartlarda sezona başlarken bu kadar beklenti yüksek değildi hiçbirimizde ,
ilk tur gruplar belli olduğu zaman 3 veya 4ncü olabilirsek iyi dediğimiz grubu çok güzel oyunlar ve iyi maçlar sonucunda 8-2 ile lider bitirince beklentimiz hayli ile çok arttı tabi başta Obradoviç resi olunca beklentinin yüksek olması son derece doğal ama top 16 performasımız ne yazık ki kötü oldu
Barcelona maçı son saniyesindeki kaçan Bojan 3 lüğü hem bizi hem Bojan'ın bütün dengelerini bozdu aslında.
bu sene Efes maçı ile Avrupa serüvenimiz bitiyor , bizde umut bitmez umutlar seneye inşallah :)
Berk İzzet Melih'in hatta mümkünse Metecan'ın çok süre alacağı ve galibiyet ile bitireceğimiz bir maç olur inşallah
Berk umarım 25-30 dakika civarı süre alır.Jackson ile yolları ayırdık,Berk illa ki süre alacaktır ama play off sertliğinde ne yapar merak ediyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
vallaha abdullah  Berk için güzel bir fırsat oldu , Kenan sakat , Bo harici başka guard yok , artık dediğin gibi play off larda ne yapar ne eder bilemiyorum ama alacağı her dakikayı iyi değerlendirmesi hem onun hemde bizim açımızdan büyük fırsat
yazın ne yapıp ne edip günde 10 saat şut çalışması gerekiyor. Metecan ne yazık ki ilerlemiyor , bari berk ilerlesin ,