Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519314 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Cem kardeşim, canım benim elimizden bir şey gelmese de, seni hiç tanımasam da inan ki acını şu anda 1.000 km ötede paylaşan, senin için üzülen bir kardeşin var. 

Eşin, senin her şeyin , umarım bunu atlatır, sanırım gençsiniz.
Genç derken 30+ olsa gerek.

İnşallah bu günlerin geçtiğine dair senden bir haber almak dileğiyle..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem kardeşim, canım benim elimizden bir şey gelmese de, seni hiç tanımasam da inan ki acını şu anda 1.000 km ötede paylaşan, senin için üzülen bir kardeşin var. 

Eşin, senin her şeyin , umarım bunu atlatır, sanırım gençsiniz.
Genç derken 30+ olsa gerek.

İnşallah bu günlerin geçtiğine dair senden bir haber almak dileğiyle..

ALlah razı olsun tarık abi evet ikimiz de gençiz 34 yaşındayız. ellerinden öper 4 yaşında ikizleirmiz var
onlar için atlatacağız başka çaremiz yok ama çok zor yaşayan bilir derlerdi ama anlam veremezdim , abi benim bile eşim için şu anda elimden birşey gelmiyor sadece destek moral ve güç oluyorum ona ama bu kemoterapi ..... neyse

04 ekimde doğum günü var inşallah o zaman sağlıklı bir şekilde yeni yaşına girmiş olacak ......

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
maçı izleyemedim.
Hoca icin hersey, anlamadıgım bir sekilde panathinaikos macından sonra bitmişti zaten simdi de resmileşmiş.

Obradovic yerine baskası olsa çok ciddi eleştiri alırdı :)

@bülent
mac boyu twitterda değildim fark yemişiz
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2014, 00:24:20 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
@ Bukefalos

O iç saha maçları için geçerli müdür.
Sen benim hiç desteksiz salladığımı gördün mü? :)

Tamam son dediğime ben bile inanmadım. :D
...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
1 süper yıldız etrafına rol oyuncuları. 50 tane general almaya gerek yok
Bunu yapan kazanıyor bu tükürdüğüm liginde..

Biz bir süper yıldızı bulsak yapacagız belki de bir türlü bulamadık, yaratmaya calısıyoruz olmuyor, olmuyor

@bülent
yok öyle cevirmece :D
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2014, 00:30:00 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
1 süper yıldız etrafına rol oyuncuları. 50 tane general almaya gerek yok
Bunu yapan kazanıyor bu tükürdüğüm liginde..

Biz bir süper yıldızı bulsak yapacagız belki de bir türlü bulamadık, yaratmaya calısıyoruz olmuyor, olmuyor

@bülent
yok öyle cevirmece :D

1 süper yıldız yetmez hocam, 2 tane lazım.
1 ve 2 numaralar lider olmalı.
biri kenardayken diğeri devam etmeli.

avrupa basketbolunun kendine özgü kuralları var.
1. kural "önce savunma"...
gruplarda ilk 4'ü garantileyen takımlara bak,
sadece cska dengesiz takım ama kadro kaliteleriyle işi götürüyorlar zayıf grupta...
geriye kalan barcelona, olympiacos, panathinaikos, milano, real madrid, maccabi önceliği savunma olan takımlar.
bugüne özgü bir durum da değil zaten savunmanın öncelik olması, ezelden beri böyledir.

2. olay ise pozisyonların rol tanımları.
1 numaralar lider özellikli ve ikili oyun yönlendiren karakterde.
2 numaralar rahatlıkla oyun kurucu oynayabilen ve atmanın yanında organizasyonu da iyi yapan adamlar.
3 numaralar genelde atletik, iyi savunma yapan ve hücumdaki tek görevi ceza şutlarını sokmak olan oyuncular.
4 numaralar şutör...
5 numaralar perde sonrası iyi devrilen atletik kazmalar.

bu iskeletin yanına sırtı dönük uzun, şutör 3 numara, savunmacı 2 numara gibi eklentiler yaparak olayı tamamlayacaksın.

obradovic, pao'yu çalıştırırken de iskeleti buydu,
bugün olympiacos'un da iskeleti bu, pao'nun da, real'in de, barcelona'nın da, milano'nun da.
sadece 5 numaralardan ilk 5 çıkan oyunlar değişiyor ama her 2 türden uzun da bulunduruyorlar...

bu düzene dönmek için bo'yu bile gözden çıkarmış durumdayım...

yarın maç yazısı niyetine uzun bir değerlendirme yapçam bizim sitede, detaylara yazıda girerim...

edit: 3. kural olarak da çift guard ile oynamak diyeyim. rol tanımlarından bahsederken onu kastettim zaten ama altını da çizmek lazım...
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2014, 00:56:34 Gönderen: iskoch »

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
ALlah razı olsun tarık abi evet ikimiz de gençiz 34 yaşındayız. ellerinden öper 4 yaşında ikizleirmiz var
onlar için atlatacağız başka çaremiz yok ama çok zor yaşayan bilir derlerdi ama anlam veremezdim , abi benim bile eşim için şu anda elimden birşey gelmiyor sadece destek moral ve güç oluyorum ona ama bu kemoterapi ..... neyse

04 ekimde doğum günü var inşallah o zaman sağlıklı bir şekilde yeni yaşına girmiş olacak ......
Abi hiç tanışmıyoruz,twitter'dan seni tanıdığım kadarıyla senin gibi güzel insanların başına böyle şeylerin gelmesi çok üzücü gerçekten.Yarın Cuma,özellikle dua edeceğim.Allah yengemize şifa versin,keşke elimizden daha fazlası gelse..
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hme1453
Allah razı olsun
Herşey biz insanlar için
Iyisi kötüsü. Allah cozulmeyecek dert vermesin diyorum hep

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
sevgili cem kardeşim Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun başından geçen bilir kemoterapinin ne melem bir şey olduğunu insan gözü önünde ıstırap çekiyor bir şey yapamıyon başında nöbet tutuyon yemek yiyemiyor yediğini çıkarıyor vs......

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Öncelikle geçmiş olsun Cem abi, sıkıntılı bir süreç ama geçmeyecek bir şey değil yaşadığınız. Allah acil şifalar versin, verecektir de.

Maça dönecek olursak ilk yarıyı izledim, 2. yarı 25 sayı farkı görünce kapadım. Maalesef verdiği mücadele bu formayı taşımak için yetersiz olan oyuncularımız var, Obradovic bunları görüyordur umarım seneye onlardan kurtulmuş oluruz.

Genel olarak düşündüğümde ise, bu sene sıkıntılarımızın en büyük kaynağının EL'de normal sezonda takımın inanılmaz bir performans göstermesi diyebiliriz. Bu hem adımızın F4 adayları arasında gösterilmesine hem de hocanın takıma fazla güvenmesine neden oldu, öncelikle transfer düşünülmedi fakat Top16'da bazı oyuncular yokları oynayıp üstüne sakatlıklar da gelince hem çok kötü bir performans sergiledik hem de transferler fazlasıyla gecikti.

İyi takım olmanın yolunun iyi savunmadan geçtiğine inanıyorum ben de, arkadaşlar örnekler vermiş zaten. Top16'da Laboral Kutxa'dan sonra en çok sayı yiyen 2. takım olduğumuzu da ekleyeyim. Üzülerek görüyoruz ki rakip takımların üçlükçüleri için ideal ortamı oluşturan bir savunma anlayışımız var, bir değil, iki değil kaç maçtır bir dünya üçlük yiyoruz.

Neyse dertlerimiz saymakla bitmez bu saatten sonra, umarım ligi kazanırız ama Banvit'in hafife alınmaması gerektiğini düşünüyorum, her iki maçı da kaybettik onlara karşı, play offlarda gününde olan takım kazanır bence. Tek beklentim seneye Obradovic önderliğinde yeniden bir yapılanma olması, daha savaşçı bir kadro kurulması.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

Kemo zor bir dönem Cem, eşine moral vermen gerek...ama geçecek hepsi, zamana bırakın olayları tedavi süreci iyi gittikçe sizin de moraliniz düzelecek ve daha rahat karşılayacaksınız olayları...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Evet abi farkındayım aslında herşeyin
Ona karşı moral motivasyon da sorun yok şükür :)
Sende biliyorsun ki zor ama yapacak bişey yok zor yolu geçeceğiz

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
geçiyor Cem..Biz 1.5 sene önce, Berra'ya lösemi teşhisi konulduğunda öldüğümüzü sandık ama şimdi gülüyoruz yine...İnşallah böyle gidecek ama bu lanet geliyor insanların başına..Mühim olan erken teşhis ve tedaviye başlanması...Siz de atlatacaksınız...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Gelecek sezonun planları yapılırken; Emir konusu da  iyi düşünülmeli bence..Gerçi kontratı yaptık ama yeni yabancı sisteminde Emir'in hiç bir değeri kalmayacak...Bogdanovic büyük gölde küçük balık....Kleiza'ya çok kızılıyor ama ben hala umutluyum ondan..çünkü Litvanyalı...Bu adamlar basketbolu seviyor ve ayakları yere bastığı sürece oynamak isterler...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Gene aynı şeyi söylemiş olmak istemiyorum
Zor günlerin sinsi ismi Nedim Karakaş gene ortalarda görünmeyecek. çıkıp bir şeyleri anlatmayacak ama bilumum adamı telefonla arayıp dedikkodu yapacak, biz de bunları Lig tv yayınında dinleyip öğreneceğiz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.