Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519683 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #510 : 13 Aralık 2013, 02:57:18 »
Biz Fenerbahçe'yiz bize rakip farketmez  ;D ;D ;D

Doğru diyorsun abi ama Laboral'in bizim gruba geleceğini varsayarak ispanyol takımları  2'şer 2'şer ayrılsınlar gruplara... ispanyolları düşündüğümden  ayrı kalmasınlar birbirlerinden :D :D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Euroleague 9. Maç, 12.12.2013 - [21.45] Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #511 : 13 Aralık 2013, 03:03:30 »
Forumda Sırpça bilen biri varsa şu metni tercüme edebilir mi? Bu yazıyı yazan adam, bizim Partizan'a bilerek kaybettiğimizi iddia ediyormuş sanırım..

http://www.sportske.net/vest/kosarka/kad-je-tesko-zeljko-158238.html

Benim gözlerim kör değil,yazıklar olsun gibi sözler söylemiş.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #512 : 13 Aralık 2013, 03:07:53 »
Biz Fenerbahçe'yiz bize rakip farketmez  ;D ;D ;D

Doğru diyorsun abi ama Laboral'in bizim gruba geleceğini varsayarak ispanyol takımları  2'şer 2'şer ayrılsınlar gruplara... ispanyolları düşündüğümden  ayrı kalmasınlar birbirlerinden :D :D

Oda güzel  :D Şu kura şansı hiç bir zaman bizden yana olmadı, bende bundan dolayı diyorum bize rast gelmez öyle kolay rakipler. Cem'in yaptığı çalışmayı ise 2-3 saat uğraşsam zor yaparım ondan giremiyorum bile o konulara :):)
En güzeli şunu demek geliyor içimden. Hayırlısı olsun.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #513 : 13 Aralık 2013, 03:10:53 »
Kağıt üstünde Oly ile başedebilecek hatta ters gelebilecek bir takımımız var.

Kabasakal'ı çok iyi tanıyan Obradovic ve onu yavaşlatabilecek Ömer Onan'a sahibiz ama(bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiçbir geçerliliği yoktur hesabı) Oly'nin 'bence' kokutucu tarafı sana kolay bir takımmış gibi bir his uyandırması.
Kabasakal derken Spanoulis'den bahsediyosunuz dimi?hani Ömer Onan şu haliyle değil spanoulis'i yavaşlatmak
Hakan Köseoğlu'nu bile yavaşlatamazda onun için soruyorum.

Geçmişte yaptıklarına istinaden yazdım.
Kaptanın şuanki haliyle ümit vermediğini kabul ediyorum.
...

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #514 : 13 Aralık 2013, 03:40:16 »
1. olursak
Fenerbahçe-
Barça-
Milano-
Bamberg(Efes)-
Olympiakos-
Malaga-
Kuban-
Laboral(Pana)

Truant yaşar kardeşim yazmış ne yalan söyleyim ben bu gruba hayır demem...
Bamberg ve Laboral i tercih ettiğini de söylemek istiyorum .

Barca
Fenerbahçe
Olimpiacos
Kuban

ilk 4 sıra böyle olur..

diğer gruba bakalım
Cska
Nanterre
Real Madrid
Zalgiris
Galatasaray
Bayern
Maccabi
Panatinaikos

böyle bir grupta
biz 2nci olursak muhtemel bi Maccabi ile top 8 yapabiliriz. renklerin çarpışması tadında olur :)
Real
Cska
Maccabi
Panatinaikos

buradan
Real -Kuban
Fenerbahçe-Maccabi
Cska-Olimpiacos
Barcelona -Panatinaikos

ahaha öyle bir pembe tablo çizdim ki kendine hayret ettim :)
Real -Barcelano
Fenerbahçe - Olimpiacos

Fenerbahçe-Real ..

şu köşede dursun olurda gerçekleşirse güzel bi anı olur.  8) 8)

Abi ben Barcelona'yı top 16'da geçebileceğimizi düşünmüyorum ya da şöyle diyeyim Barcelona şu an olması gereken performansın çok altında oynuyor ha Pascual'le belki daha da iyi olamazlar ama hem Barcelona hem Olympiakos'un olduğu grupta saha avantajını alamayız bence. Ki aynı grupta Malaga-Kuban gibi potansiyeli yüksek iki takım da olacak. Keşke CSKA bugün şu kadar farkı açamasaydı Barcelona yerine CSKA benim için çok daha iyi bir tercih olurdu çok sorunlu/kırılgan bir takım CSKA ki deplasman olarak da hiç sertlik yaşayacağımız bir yer değil.

Tabi 2.olursak da Galatasaray'la aynı gruba düşmek de var bu da hiç gereksiz yere çok sert bir deplasman yaşamak demek olacaktır. Ne olursa olsun 2011 playoffları hariç son 6-7 senede 1 ya da 2 galibiyetimiz var galiba Galatasaray deplasmanlarında gereksiz anlam yüklenilen maç olacaktır. Ama 2.olursak ve bir de Pana son iki maçını kaybedip bizim gruba Laboral düşerse Fenerbahçe-Nanterre-Real Madrid-Zalgiris(Bamberg)-Galatasaray-Münih-Maccabi-Laboral gibi bir grup olurdu. Buradan Maccabi'yi altına alıp saha avantajıyla beraber olma ihtimallerine göre CSKA-Barcelona-Olympiakos üçlüsünden birini bekleyebiliriz. 1. olursak ise grupta 3.olup yine olma ihtimallerine göre Cska-Maccabi-Pana üçlüsünden birine karşı saha avantajını rakibe vererek oynamak olası bir durum. Böyle bir sonuca ulaşmayı beklemiyordum ama zannedersem Top 8'e olur da çıkarsak CSKA'yla oynayacağız bence normal sezonda 1.olursak saha avantajı rakipte, 2. olursak saha avantajı bizde olacak şekilde.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 03:43:07 Gönderen: truant »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #515 : 13 Aralık 2013, 08:53:43 »
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş antrenörü Zeljko Obradovic, oyuncularından memnun olduğunu ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic, "Maça çok kötü başladık. İlk çeyrekte 30 sayı yedik. Savunmada iyi işler yaptığımız zamanlar da oldu, ancak rakibimiz iyi oynamadığımız dönemleri iyi değerlendirdi. Yürekli oynadılar, kazandılar. Oyuncularımdan memnumum. Biz de savaştık. İyi günde, kötü günde yanımızda olan taraftarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum. TOP16 garantiledik. Nanterre maçında yenilsek bile lider olma şansımız var. Tabi grubu lider tamamlamak, çok önemliyse. TOP16 zorlu olacak. Ciddi rakiplerle karşılaşacağız. Bunun için çalışmak ve düşünmek için vaktimiz var" diye konuştu.

Hücumda yaşanılan problem ile ilgili soruya Obradovic, "Bazı anlarda maçı çok iyi çözüyoruz, bazı anlarda konsantrasyonumuzu kaybedebiliyoruz. Basketbol böyle bir oyun. Çok hızlı düşünmek zorundasınız. Bazen böyle problemler olabiliyor. Sezon başında da söylediğim gibi, oyuncularımın  hepsi benim için çok önemli. Kenardan gelen oyunculardan faydalanmak gerekiyor. Bugün çok büyük hata yoktu. Normal maçtı. Artık ileriye bakmamız gerekiyor" yanıtını verdi.

Basın toplantısının tamamı. .

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #516 : 13 Aralık 2013, 08:55:51 »
1nci olursak ile kastın şu andaki grup mu ?

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #517 : 13 Aralık 2013, 09:24:50 »
Obrado ile spanoulisin kanlı bıçaklı olduğu gerçeği var. Oly ile oynamak demek Spanoulis'in biraz daha fazla motive olması demek.

Bence şu an mesele kimle oynayacağımızdan ziyade bizim ne oynayacağımız. Noel arasını çok iyi ddeğerlendirmemiz lazım. Mevcut rotasyon ve form durumu ile TOP16da çok zorlanırız. Acilen rotasyonu 9-10 kişiye çıkarabilmeliyiz. Bu 9-10 kişi de en azından savunma tarafında belli bir seviyeyi yakalamalı.

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #518 : 13 Aralık 2013, 09:27:04 »
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş antrenörü Zeljko Obradovic, oyuncularından memnun olduğunu ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic, "Maça çok kötü başladık. İlk çeyrekte 30 sayı yedik. Savunmada iyi işler yaptığımız zamanlar da oldu, ancak rakibimiz iyi oynamadığımız dönemleri iyi değerlendirdi. Yürekli oynadılar, kazandılar. Oyuncularımdan memnumum. Biz de savaştık. İyi günde, kötü günde yanımızda olan taraftarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum. TOP16 garantiledik. Nanterre maçında yenilsek bile lider olma şansımız var. Tabi grubu lider tamamlamak, çok önemliyse. TOP16 zorlu olacak. Ciddi rakiplerle karşılaşacağız. Bunun için çalışmak ve düşünmek için vaktimiz var" diye konuştu.

Hücumda yaşanılan problem ile ilgili soruya Obradovic, "Bazı anlarda maçı çok iyi çözüyoruz, bazı anlarda konsantrasyonumuzu kaybedebiliyoruz. Basketbol böyle bir oyun. Çok hızlı düşünmek zorundasınız. Bazen böyle problemler olabiliyor. Sezon başında da söylediğim gibi, oyuncularımın  hepsi benim için çok önemli. Kenardan gelen oyunculardan faydalanmak gerekiyor. Bugün çok büyük hata yoktu. Normal maçtı. Artık ileriye bakmamız gerekiyor" yanıtını verdi.

Basın toplantısının tamamı. .

Nedendir bilmiyorum, iş hayatının getirdiği bir his ve duyguyla olsa gerek, son bir kaç haftadır koçu sıkıntılı görüyorum. ona şu video ile seslenmek istiyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=MQ5_0jTUqTQ
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #519 : 13 Aralık 2013, 10:10:47 »
Koçun Partizan'a kıyak geçtiğini falan düşünmüyorum olsa olsa açıklamalarından sonra Ergin'e haddini bildirmek için ligin ikinci yarısını beklemek istemiyordur.  :D

Çevrimdışı Halil Altunel

• Üye
  • Eskilerin Pasörü

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #521 : 13 Aralık 2013, 11:04:30 »
Barcelona,galatasaray ve Partizan maçlarında beni rahatsız eden konu,kısaların birebir'de hemen geçilmesi.Kenan-Metecan-Melih-Ömer resmen rakibe davetiye çıkartıyor.Yazdığım 3 maçın ortak özelliği rakiplerin ilk periyotta resmen potamıza saldırması.Geri düştükten sonra efor sarf ediyoruz fakat kazanamıyoruz.Kısalar böyle kolay geçilirse Zoric-Vidmar ne yapsın.Bu saydığım kısalar ya birebir'de yenilmeyecek ya da bizi sıkıntılı günler bekliyor.Melih Mahmutoğlu çok iyi bir giriş yapmıştı lige fakat düşüş yaşıyor.Kenan'ın oldum havaları Partizan maçını kaybetmemizin en büyük sebebi ve Kleiza'yı sosyal medyada sonuna kadar savundum fakat Banvit,galatasaray,Barcelona,Partizan maçında Kleiza umursamaz tavırlar içindeydi.Dün Bo-Bjelica-Zoric dışında ayakta kalan isim yoktu.Bu 3 ismi ayrı tebrik ederim.Artık rakibin her attığı girdi bahanesini kenara bırakmalıyız.Kaybettiğimiz maçlarda rakip yüksek yüzdeli 3 sayılık isabet buldu.Bence bu kadar çok sayı yeme sebebimizi yukarıda saydığım kısa oyuncular.İlkan-Oğuz henüz parkelere dönmedi,bence İlkan en önemli oyuncu.İlkan gelirse pota altında atletik oyuncu eksikliğimizi gidermiş oluruz.Barış Ermiş'e süre verirsek fena olmaz.Saydığım yerli oyuncular kadar çabuk geçilmiyor savunmada.

Çevrimdışı KaPaLı

• Üye
  • Yer: Aydın
  • ArmaMortale
« Yanıtla #522 : 13 Aralık 2013, 11:20:08 »
EuroLeague hesabı dün akşam net saçmalamış. 1. video Bo McCalebb'in top çalması 2. video DeMarcus Nelson'ın. Bo'nun top çalması ve bitirişi daha nefis.

https://www.youtube.com/watch?v=MjwSpmI0mqs

https://www.youtube.com/watch?v=mURXAoLg4PA
Kuşandık Sarı-Laciyi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #523 : 13 Aralık 2013, 12:24:46 »
Forumda Sırpça bilen biri varsa şu metni tercüme edebilir mi? Bu yazıyı yazan adam, bizim Partizan'a bilerek kaybettiğimizi iddia ediyormuş sanırım..

http://www.sportske.net/vest/kosarka/kad-je-tesko-zeljko-158238.html

Benim gözlerim kör değil,yazıklar olsun gibi sözler söylemiş.

Dünkü maç sonuç dışında bizin için pek bir şey ifade etmiyor. CSKA,Barça'yı yenince biz üçlü averajla grup birinciliğini garantiledik..Zaten ikinci de olsak farketmiyor ya...EL'nin şu saçma sapan sistemi ile bir sürü takım hesap peşinde ki bence Barça bile dün Rusya'da ilk iki dışında kalmak için oynadı...Bu arada tartışılacak belki ama Obra'nın Pana'nın başındayken de Partizan'a sahasında kaybetmişliği var böyle hesap dönemlerinde.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #524 : 13 Aralık 2013, 13:09:15 »
Barcelona tek yönlü oyunculardan kurulu takım.
Ya sadece hücum yapan, ya sadece savunma yapan oyuncuları var.
İki işi birden yapan kimse yok...

Dahası basketbol kısaların oyunudur malum, Barcelona kadrosunda zor anlarda sorumluluk alacak kısa oyuncu yok.
Savunmaları bir üst seviyeye çıkacaktır, o konuda pek şüphe yok ama hücumları için çok iyimser değilim.
Hedef maçları sistemden öte, yıldızlar kazandırır çünkü.
Barcelona mevcut kadrosuyla sadece sisteme mahkum.
Savunmalarına aynı şekilde karşılık gördükleri zaman hücumda pek bir şey üretebileceklerini sanmıyorum.
Ki Pascual da Aydın Örs, Oktay Mahmuti gibi düzene bağlı kalmayı tercih eden, kırılma anlarında bireysel performanslara pek başvurmayan bir coach,
Kanımca Barcelona'nın 2010'dan beri şampiyon olamayışının en önemli sebebi de bu...
Bizim Obradovic tam tersidir, kırılma anlarında hücumu yıldızlarına teslim eder tamamen.

Gelmek istediğim nokta; Olympiacos ve bizi ilk 2 için daha avantajlı gördüğüm (Olympiacos daha önde bence).
3 senedir işleyen sistemleri var, daha da önemlisi ellerinde Spanoulis var...
Kazanma alışkanlıkları ve skor ne olursa olsun düzen dışına çıkmadan kendi oyunlarını oynayabilmeleri pek fazla takımın sahip olmadığı özellikler.

Sıralamam:

1- Olympiacos
2- Fenerbahçe
3- Barcelona
4- Kuban
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 13:11:37 Gönderen: iskoch »