Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519823 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Tebrikler F. Bahçe Ülker! hem güzel oyun için, hem liderlik için, hem de bogdanovic'in sayı krallığı için!  ;D
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Yalnız kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama Her maçta son hücumları oynatıyor koç. Bir istisna vardı sadece , o da Partizan deplasmanıydı.. Bu da koçun ne kadar büyük bir efsane olduğunu bence tekrar tekrar gösteriyor.. Rahat bir galibiyet oldu , ben 10-15 civarı bir fark bekliyordum ama 20'ye kadar gitti..

Efes bizim gruba geldi sanırım.. Ntvspor o gün de GS'nin maçını yayınlar artık.

Çevrimdışı exex

• Üye
şimdi geldik TOP 16 ya. Tebrikler takıma rahat bir maç izledik ..

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Evet güzel bir sezon geçiriyoruz ama izleyememek sinir bozucu  >:(
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Teşekürler koç. iyi başladık iyi bitirdik grubu, darısı top 16 ya artı,
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
Gurubumuz şekillendmi kimler var top 16 da Galiba zor rakipler bizi bekliyor!
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Lider çıkmak güzel.İlk yarı 41 sayı yedik TOP16'da ne yapacağız diyen arkadaşlar umarım 2.yarıda da 35 sayı yediğimizi görürler umarım.Bu maç özelinde beni mutlu eden olay Zoric ve Melih'in kendilerini toparlamaları.Bu 2 oyuncuyu hem burada hem sosyal medyada çok savundum,Zoric Malaga günlerine dönerse süper olacak ve Zoric'in o günlere döneceğine inanıyorum.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Hem grubu lider bitiriyoruz hem de Bojan Normal sezonun sayı kralı olacak inşallah. Güzel bir sezon yaşıyoruz. Büyük keyif :D

Yanlış bilmiyorsam, Bojan'ın cibona ile normal sezon sayı krallığı (son senesi); ve bizim ile top 16 sayı krallığı var (geçen sene)

Aynen öyle. Geçen sene TOP 16'da sayı kralı olmuş ancak kötü geçen sezonda gümbürtüye gitmişti bu başarısı. Bu sezon hem takım iyi gidiyor hem de Bojan'dan bireysel bir başarı gelmesi sevincimizi ikiye katladı. Hem onun için hem takım için sevinebiliyoruz.. :)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi

Ben beğendim bizim grubu..

Barça
Olympiakos
Milano
Efes
Malaga
ve Kuban , Laboral , Panathinaikos üçlüsünden 2 takım geliyor.. Ben Kuban ve Laboral'i tercih ederim.

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #669 : 19 Aralık 2013, 23:53:41 »
A grubunda Fenerbahçe-Cska-Barcelona-Partizan sıralaması

B grubunda Real Madrid-Milano-Zalgiris-Efes

C grubunda Olympiakpos-Galatasaray-Malaga-Münih

D grubunda işler yarınki Laboral-Kuban maçına kaldı. Maccabi'nin lider bitirmesi kesinleşti. Kuban kazanırsa sıralama Maccabi-Kuban-Pana-Laboral şeklinde olacak. Laboral 2 ve üstü farkla kazanırsa Maccabi-Laboral-Kuban-Pana, Laboral tek sayı farkla kazanırsa Maccabi-Kuban-Laboral-Pana sıralaması oluyor. Bu gruptan 2. ve 4. olacak takım bizim gruba gelecek.

Yani top 16'da E grubu: Fenerbahçe-Barcelona-Milano-Efes-Olympiakos-Malaga ve D grubundan 2 takım
F grubu: Cska-Partizan-Real Madrid-Zalgiris-Galatasaray-Münih-Maccabi ve D grubunda 3.olacak takım şeklinde olacak. Bizim grubumuz daha zorlu muhtemelen Efes averaj takımı olacak biz Efes'den 2 galibiyet aldıkça içeride alacağı galibiyetler bizim için iyi olacaktır. Milano da kadronun hakkını veremeyen bir takım 7.sırada kalacaklarını düşünüyorum. Bence en kötü senaryo hem Kuban hem Pana'nın bizim gruba gelmesi olacak ki o da çok düşük bir ihtimal sadece Laboral'in tek farkla kazanmasına bakıyor. Onun dışında en ideal senaryo Laboral ve Kuban ikilisinin bizim grupta olmasıdır galiba.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Takım olarak nasıldık ? 95 sayı atmak güzel ama oyuncu bazında yorumlarınız nelerdir ?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
Bu akşam izlediğim pao gelsin çok kötüydüler panatinakos top 16 da böyle oynamaz gerçi ama bence gistli bir pao sorunlu bir takımdır..
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı exex

• Üye

Barça
Olympiakos
Milano
Efes
Malaga
ve Kuban , Laboral , Panathinaikos üçlüsünden 2 takım geliyor.. Ben Kuban ve Laboral'i tercih ederim.

Pana Laboral tercihimdir,  Kuban a gerek yok bence :) Onlar  diğer turda gelsinler 4. olup :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul

Barça
Olympiakos
Milano
Efes
Malaga

Oly ile Real'i takas edebilmeyi isterdim
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #674 : 19 Aralık 2013, 23:58:02 »
A grubunda Fenerbahçe-Cska-Barcelona-Partizan sıralaması

B grubunda Real Madrid-Milano-Zalgiris-Efes

C grubunda Olympiakpos-Galatasaray-Malaga-Münih

D grubunda işler yarınki Laboral-Kuban maçına kaldı. Maccabi'nin lider bitirmesi kesinleşti. Kuban kazanırsa sıralama Maccabi-Kuban-Pana-Laboral şeklinde olacak. Laboral 2 ve üstü farkla kazanırsa Maccabi-Laboral-Kuban-Pana, Laboral tek sayı farkla kazanırsa Maccabi-Kuban-Laboral-Pana sıralaması oluyor. Bu gruptan 2. ve 4. olacak takım bizim gruba gelecek.

Yani top 16'da E grubu: Fenerbahçe-Barcelona-Milano-Efes-Olympiakos-Malaga ve D grubundan 2 takım
F grubu: Cska-Partizan-Real Madrid-Zalgiris-Galatasaray-Münih-Maccabi ve D grubunda 3.olacak takım şeklinde olacak. Bizim grubumuz daha zorlu muhtemelen Efes averaj takımı olacak biz Efes'den 2 galibiyet aldıkça içeride alacağı galibiyetler bizim için iyi olacaktır. Milano da kadronun hakkını veremeyen bir takım 7.sırada kalacaklarını düşünüyorum. Bence en kötü senaryo hem Kuban hem Pana'nın bizim gruba gelmesi olacak ki o da çok düşük bir ihtimal sadece Laboral'in tek farkla kazanmasına bakıyor. Onun dışında en ideal senaryo Laboral ve Kuban ikilisinin bizim grupta olmasıdır galiba.
Kuban dan tırsıyorum bu sene
Laboral daha iyi olur sanki
hem benim LAboral ve Pana ile hesabım var....