Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519822 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Takım olarak nasıldık ? 95 sayı atmak güzel ama oyuncu bazında yorumlarınız nelerdir ?
Asist sayımız 95 sayıya göre çok düşük 14 bojan:20 bo ve zoriç:14 bijelika:10 kleiza:11 sayı ile çift haneleri görmüşler.
İzzet 1 dk 23 saniye süre almış bu önemli :)
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Takım olarak nasıldık ? 95 sayı atmak güzel ama oyuncu bazında yorumlarınız nelerdir ?
Asist sayımız 95 sayıya göre çok düşük 14 bojan:20 bo ve zoriç:14 bijelika:10 kleiza:11 sayı ile çift haneleri görmüşler.

Nanterre takımı rakibine çok asist yapma imkanı vermiyor
ilk maçta da 14 veya 15 asist yapmıştık sanırım...

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Bu akşam izlediğim pao gelsin çok kötüydüler panatinakos top 16 da böyle oynamaz gerçi ama bence gistli bir pao sorunlu bir takımdır..

Hocam o Gist'li takım 7 ay önce Yunanistan Kupası ve Ligi'ni kazanıp, Euroleague'de Final Four kapısından döndü :)

Çevrimdışı haktan87

• Üye
Gurubumuz şekillendmi kimler var top 16 da Galiba zor rakipler bizi bekliyor!

Ben beğendim bizim grubu..

Barça
Olympiakos
Milano
Efes
Malaga
ve Kuban , Laboral , Panathinaikos üçlüsünden 2 takım geliyor.. Ben Kuban ve Laboral'i tercih ederim.

Pana Laboral tercihimdir,  Kuban a gerek yok bence :) Onlar  diğer turda gelsinler 4. olup :)
Bende kubanı istemiyorum çok ters bir takım sezon öncesi bu yılın sürpriz yapan takımı olabilecekleri konuşuyordu öylede olacak çeyrek finalde eşleşelim onlarla :)
Zeljko OBRADOVİC.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu akşam izlediğim pao gelsin çok kötüydüler panatinakos top 16 da böyle oynamaz gerçi ama bence gistli bir pao sorunlu bir takımdır..

Hocam o Gist'li takım 7 ay önce Yunanistan Kupası ve Ligi'ni kazanıp, Euroleague'de Final Four kapısından döndü :)

ama o eski halinden eser yok şimdi
ızdırap içinde ..... diye devam ediyor
ne oldu Pana damarın mı kabardı :)
gelsin de Batiste ile hesaplaşalım :)

Çevrimdışı haktan87

• Üye

Bir yanlışlık olmuştur yada gist oynamamıştır :) şaka bir yana bu akşam çok kötü bir görüntü çizdiler kendi salonlarında makabiye hiç direnmediler,
Zeljko OBRADOVİC.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Aslında hemen Top16 başlığı açılsa çok güzel olur. Cem abi'yi göreve çağırıyorum :D

Ben Top8 için Olympiakos'tan kaçmamıza çok sevindim. Olympiakos şu an Real'in de bir tık üstünde şahsi görüşüm.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Teşekkürler,İzzet'in oynaması büyük sürpriz , koçun dediklerini yapmaya başlaması lazım artık.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aslında hemen Top16 başlığı açılsa çok güzel olur. Cem abi'yi göreve çağırıyorum :D

Ben Top8 için Olympiakos'tan kaçmamıza çok sevindim. Olympiakos şu an Real'in de bir tık üstünde şahsi görüşüm.

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=33.msg7518#new

şuradan devam edelim .. sonra bakarız olur mu kardeşim ?

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler

Bir yanlışlık olmuştur yada gist oynamamıştır :) şaka bir yana bu akşam çok kötü bir görüntü çizdiler kendi salonlarında makabiye hiç direnmediler,

İzledim maçı abi, fark bir ara 23'e kadar çıkmıştı. PAO bu aralar hayli sorunlu. Önümüzdeki pazartesi akşamı da Olympiakos ile oynayacaklar. Mağlubiyet çıkması durumunda iyice krize girebilirler.

Çevrimdışı haktan87

• Üye

Teşekkürler,İzzet'in oynaması büyük sürpriz , koçun dediklerini yapmaya başlaması lazım artık.

lig tvde izettin oynamamasıyla ilgili soru soran muhabir kız izledimi bu maçı acaba, çok fena fırça yemişti koçtan hafta sonu :)
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
abi grup cok fena oldu yalniz

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #687 : 20 Aralık 2013, 00:10:38 »
A grubunda Fenerbahçe-Cska-Barcelona-Partizan sıralaması

B grubunda Real Madrid-Milano-Zalgiris-Efes

C grubunda Olympiakpos-Galatasaray-Malaga-Münih

D grubunda işler yarınki Laboral-Kuban maçına kaldı. Maccabi'nin lider bitirmesi kesinleşti. Kuban kazanırsa sıralama Maccabi-Kuban-Pana-Laboral şeklinde olacak. Laboral 2 ve üstü farkla kazanırsa Maccabi-Laboral-Kuban-Pana, Laboral tek sayı farkla kazanırsa Maccabi-Kuban-Laboral-Pana sıralaması oluyor. Bu gruptan 2. ve 4. olacak takım bizim gruba gelecek.

Yani top 16'da E grubu: Fenerbahçe-Barcelona-Milano-Efes-Olympiakos-Malaga ve D grubundan 2 takım
F grubu: Cska-Partizan-Real Madrid-Zalgiris-Galatasaray-Münih-Maccabi ve D grubunda 3.olacak takım şeklinde olacak. Bizim grubumuz daha zorlu muhtemelen Efes averaj takımı olacak biz Efes'den 2 galibiyet aldıkça içeride alacağı galibiyetler bizim için iyi olacaktır. Milano da kadronun hakkını veremeyen bir takım 7.sırada kalacaklarını düşünüyorum. Bence en kötü senaryo hem Kuban hem Pana'nın bizim gruba gelmesi olacak ki o da çok düşük bir ihtimal sadece Laboral'in tek farkla kazanmasına bakıyor. Onun dışında en ideal senaryo Laboral ve Kuban ikilisinin bizim grupta olmasıdır galiba.
Kuban dan tırsıyorum bu sene
Laboral daha iyi olur sanki
hem benim LAboral ve Pana ile hesabım var....

Abi Kuban iyi galibiyetler aldı ama 2 tanesi buzzer-beaterle geldi ki iki tarafa da gidebilirdi her iki maç da. Ben her türlü Panathinaikos gibi oraları oynama tecrübesi olan takımla oynamaktansa Kuban-Laboral gibi daha alt seviye takımlarını isterim. Belki Pana şu an form olarak çok kötü ama hem hakemlerin onlara gösterebileceği müsamaha, hem zorlu Yunanistan deplasmanı gerek yok bence Laboral-Kuban gelsin :)

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Pao bizim gruba gelsin isterim hem paoyla top8 yerine karşılaşmak yerine top16da karşılaşmak için hemde batisteyle bi hesabımız var onu kesmek lazım ;D

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=33.msg7518#new

şuradan devam edelim .. sonra bakarız olur mu kardeşim ?

Ne demek abi.

Bu arada Bo'ya nazar değmesin.. Son 4 maçta 8/12 üç sayı isabeti var. Normal sezonun tamamında da 12/23 , %52.2 ile üçlük attı..