Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519946 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #720 : 20 Aralık 2013, 00:38:18 »
En komigi de ne olur biliyor musunuz
galatasaray top 8 yaparken bizim elenmemiz.

Adamların gruba bak yahu, bosuna lider olduk valla :)
Real
Cska
Maccabi

bu 3 takımda onları çok rahat tokatlar. Pionir arena dan kolay çıkamazlar.
Kuban da gelirse onların işi ciddi olarak zor sana söyleyim...
çok küçümsenecek bir grup değil..

Biz çıkarız buna inancım tam. Zorlu rakiplerle oynayıp çıkmamız da bizim için daha iyi, kendimizi daha fazla motive ederiz ve açıklarımızı görmek açısından iyi olur.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ben daha zor bir maç bekliyordum ( Hakan abi gibi ) rakibin fizikli olması bize ters gelir diye düşünmüştm
ama özellikle hücumda inanılmaz akıllı ve sakin oynadık , topu daha çok ve daha iyi dolaştırıyoruz.
zaten sakin ve setlerimize bağlı kaldığımız zaman hep istediğimizi elde ettik

To ile yazan nedir? Ttop kaybı ise Zorıc 6 tane top kaybı yapmış fazla gibi geldi bana.
top kaybı abi.

2 tane hücum faul var o da top kaybı olarak geçiyor
yanlış bilmiyorsam eğer
Evet Cem abi hücum fauller top kaybı olarak geçiyor.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ben daha zor bir maç bekliyordum ( Hakan abi gibi ) rakibin fizikli olması bize ters gelir diye düşünmüştm
ama özellikle hücumda inanılmaz akıllı ve sakin oynadık , topu daha çok ve daha iyi dolaştırıyoruz.

To ile yazan nedir? Ttop kaybı ise Zorıc 6 tane top kaybı yapmış fazla gibi geldi bana.
top kaybı abi.

2 tane hücum faul var o da top kaybı olarak geçiyor
yanlış bilmiyorsam eğer

Takım mükemmel olunca takacak bir yer bulmuşum yine :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #723 : 20 Aralık 2013, 00:43:41 »
En komigi de ne olur biliyor musunuz
galatasaray top 8 yaparken bizim elenmemiz.

Adamların gruba bak yahu, bosuna lider olduk valla :)
Real
Cska
Maccabi

bu 3 takımda onları çok rahat tokatlar. Pionir arena dan kolay çıkamazlar.
Kuban da gelirse onların işi ciddi olarak zor sana söyleyim...
çok küçümsenecek bir grup değil..

Biz çıkarız buna inancım tam. Zorlu rakiplerle oynayıp çıkmamız da bizim için daha iyi, kendimizi daha fazla motive ederiz ve açıklarımızı görmek açısından iyi olur.

Ben de çıkacagımızı düşünüyorum..
Hatta Olympiacosu alta alırız saha avantajını da alırız diyorum :)

ilk maç pire olsun, koyup gelelim sonra onlar düşünsün :D
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #724 : 20 Aralık 2013, 01:13:36 »
Her ne kadar rezil durumda olsalarda Pana'yı hiç istemiyorum.En az Olympiakos deplasmanı kadar zor bence orada kazanmak(hala).

Laboral,Milano,Efes,Malaga burayı 8/0 geçme ihtimalimiz bence hayli yüksek..Pana yada Kuban deplasmanı sıkıntılı olabilir Kuban gelirse çok çok güzel olacak.

Genelin aksine grubu Olympiakos'un üstünde bitireceğimizi düşünüyorum açıkçası top 16 turunda oly-cska-madrid üçlüsünden her türlü oly ile eşleşmek isterim.Final four'da ise en son karşılaşmak isteyeceğim takım olympiakos'tur.Bu nedenle bence top 16'da olympiakos diğer baş üstü takımlara göre daha tercih edilebilir bi rakip.ne kadar ölçü olur bilmiyorum ama geçen seneki takım o haliyle burda son 2 dakikada emir saçmalamasa yeniyodu olympiokosu.

grubu 2.bitirip maccabi ile f4 için mücadele ederiz gibi geliyo bana.

bu arada konusu açılmışken belirteyim galatasarayın grubu bence bizim gruptan daha sert grup oldu hele pana'da oraya giderse şenlik var :D

hackett milano'ya gidiyomuş,7.yabancı olarak seth curry düşünülebilir mi acaba?içimden b ses transfer olacaksa hidayet olacak diyo ama hadi hayırlısı
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #725 : 20 Aralık 2013, 02:01:16 »
Valla istesem bu kadar güzel kuramazdım gurpları tam anlamıyla Düzen ve yavaş tempo takımları bir yana , Agresif ve Yüksek tempo takımları diğer tarafa oldu :)
Bizim takımın resmen panzehiri real-maccabi gibi takımlar yüksek tempo ve saldırgan olmaları
Laboral-Milano-Efes-oly-Malaga Bu takımları içeride dışarıda yenebilecek oyuncu ve oyun yapısına sahibiz çünkü bu takımların önceliği sete set hücumlar..
OLY öyle kolay bir gruptan çıktıki ben ilk maçımızı OLY deplasmanında istiyorum. Direk onlara atacağımız tokat ile kendilerine gelirler ama bizde oradan galibiyeti alıp gelmiş oluruz...

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Bu takıma karşı kim saldırgan ve ısırmadan başlar, ben kendi oyunumu oynar düzen içinde yavaş yavaş yolumu bulur der ise o takıma çok fazla sorun çıkarıyor hatta yenip geçiyoruz. 2 tane CSKA maçı ve saçmalanan Barcelona ilk çeyreği haricinde 2 tane Barcelona maçları gibi..
Şuanda Real Madrir ve Maccabi hariç hiç bir takımdan çekinmemize gerek yok çünkü artık bazı şeyleri o kadar doğru oynuyoruzki, bunların başında seçilen doğru tercihler.. Girer girmez o , o günün performansına bağlı .. Obradovic bu takıma öncelikle Doğru tercihler yapmayı ve Mental olarak asla yıkılmamayı öğretti diğer teknik-taktik işleri bir kenara bırakırsak..

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #727 : 20 Aralık 2013, 08:34:59 »
grup iyi çıkarızda ev sahibi avantajı önemli oly'yi altta tutarsak sıkıntı olmaz fınal-four yolu bayağı açık olur.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #728 : 20 Aralık 2013, 08:57:38 »
Bence grubumuzun zor olması bizim için ilerideki aşamada avantaj olarak yansıyacak, takımın üst düzey maçlar oynaması, düzenli bir şekilde zorlu maçlara alışması bence iyi bir şey.

Öte yandan Efes'in gruptan çıkması bence onlar için iyi sonuçlar doğurmayacak, takım olarak çok kötüler, averaj takımı olmalarını bekliyorum ben de.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #729 : 20 Aralık 2013, 09:35:44 »
Iyi fikstür çok önemi..
Malaga deplasman ile başlayıp
Olimpiacos ve barca ile iç saha.devam eden bir fiktur güzel olur
Ne olursa olsun efes ile ilk yarı son maçı ve kendi sahamızda oynamak isterim.
Malaga (D)
Olimpiacos
Barca
Milano (D)
Laboral
Kuban &pana (D)
Efes

Gibi....

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

Bence de beklediğimden kolay bir maç oldu. Bence Nanterre çok abartı bir savunma yapmadı, daha çok hücuma odaklanmışlardı ama biz hem daha akıllı hücum ettik hem de daha iyi hücum silahlarımız olduğundan güzel bir galibiyet oldu.

Oyuncu performanslarını ele alacak olursak en fazla süreyi 26dk ile Zoric almış, süre dağılımı gayet iyi bence oyuncuların fazla yorulmaması Karşıyaka maçı açısından iyi oldu.

Bo 18dk'da 14 sayı bulurken 2/2 üçlük atması ve son maçlarda da başarılı üçlükler kullanması Bo'nun bu sene artan performansının daha da ileriye gitmesini sağlıyor, EL de toplamda 12/23 üçlük atarak %52.2'lik bir üçlük isabeti kaydetmiş bence çok iyi bir durum.

Ömer Onan maça ilk 5 başladı fakat koç oyun genelinde 13dk süre vermiş çok fazla etkili olamadı, Vidmar ilk çeyrekte 2 faul alınca koç onu kenara almıştı, döndükten hemen sonra da hücum faul yapınca tekrar kenara geldi toplamda 7dk süre aldı o da etkisizdi.

Kleiza diğer maçlara göre daha istekli gözüktü 11 sayı attı umarım bu yolda devam eder. Bjelica'nın performansını beğenmeyenler olmuş ama bence yine her zamanki gibi çıkıp görevini yaptı, sadece çok ekstra hamleleri olmadı bu maç o kadar.

Zoric bu maç bitiriciliğini iyi kullandı 6/7 iki sayılık ve 2/2 serbest atışla 14 sayı buldu, iyi günündeydi. Bojan üstünde çok fazla baskı olmayınca rahatlıkla 20 sayıyı buldu, sayı krallığını devam ettirdi. Emir yaptığı 5 asistle yine takımın yaratıcı gücü olduğunu gösterdi.

Kenan 21dk süre almış 3 sayı 2 asist 2 top kaybıyla oynadı, 4'de faulü var. Grup aşamasında en çok sahada kaldığı maç olmuş, ama etkinlik açısından aynını söylemek zor, kendi adıma ondan oyunu daha iyi yönlendirmesini daha çok asist yapmasını bekliyorum, maç içerisinde bir kaç tercih hatası/kötü pas girişimi oldu bence, Obradovic uyardı. Şu görüntüyle bu sene çok ciddi katkı alabileceğimiz bir oyuncu haline gelmesi zor gözüküyor. EL'nin ilerleyen aşamalarında rotasyona girebilir mi bilemiyorum.

Son olarak Melih'e değinelim 16dk süre alan Melih 9 sayı bulurken 2 asist ve 1 top çalması var, ayrıca 1 hücum olmak üzere de 4 ribaund toplamış. 16 index rating ile EL'de şu ana kadarki en iyi maçını çıkarmış. Bence hücumda istikrarlı şekilde sayı bulmaya başlarsa daha çok süre alabilecek bir oyuncumuz, bence biraz daha özgüvenli oynaması lazım.

Son olarak da grup aşamasını beklentilerin çok ötesinde lider olarak kapatan oyuncularımıza ve Obradovic'e teşekkür etmek gerekiyor sanırım :)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #731 : 20 Aralık 2013, 10:04:09 »
abiler yeni transfer hahahaha http://www.fbhaber.org/beni-alin/
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Bence de beklediğimden kolay bir maç oldu. Bence Nanterre çok abartı bir savunma yapmadı, daha çok hücuma odaklanmışlardı ama biz hem daha akıllı hücum ettik hem de daha iyi hücum silahlarımız olduğundan güzel bir galibiyet oldu.

Oyuncu performanslarını ele alacak olursak en fazla süreyi 26dk ile Zoric almış, süre dağılımı gayet iyi bence oyuncuların fazla yorulmaması Karşıyaka maçı açısından iyi oldu.

Bo 18dk'da 14 sayı bulurken 2/2 üçlük atması ve son maçlarda da başarılı üçlükler kullanması Bo'nun bu sene artan performansının daha da ileriye gitmesini sağlıyor, EL de toplamda 12/23 üçlük atarak %52.2'lik bir üçlük isabeti kaydetmiş bence çok iyi bir durum.

Ömer Onan maça ilk 5 başladı fakat koç oyun genelinde 13dk süre vermiş çok fazla etkili olamadı, Vidmar ilk çeyrekte 2 faul alınca koç onu kenara almıştı, döndükten hemen sonra da hücum faul yapınca tekrar kenara geldi toplamda 7dk süre aldı o da etkisizdi.

Kleiza diğer maçlara göre daha istekli gözüktü 11 sayı attı umarım bu yolda devam eder. Bjelica'nın performansını beğenmeyenler olmuş ama bence yine her zamanki gibi çıkıp görevini yaptı, sadece çok ekstra hamleleri olmadı bu maç o kadar.

Zoric bu maç bitiriciliğini iyi kullandı 6/7 iki sayılık ve 2/2 serbest atışla 14 sayı buldu, iyi günündeydi. Bojan üstünde çok fazla baskı olmayınca rahatlıkla 20 sayıyı buldu, sayı krallığını devam ettirdi. Emir yaptığı 5 asistle yine takımın yaratıcı gücü olduğunu gösterdi.

Kenan 21dk süre almış 3 sayı 2 asist 2 top kaybıyla oynadı, 4'de faulü var. Grup aşamasında en çok sahada kaldığı maç olmuş, ama etkinlik açısından aynını söylemek zor, kendi adıma ondan oyunu daha iyi yönlendirmesini daha çok asist yapmasını bekliyorum, maç içerisinde bir kaç tercih hatası/kötü pas girişimi oldu bence, Obradovic uyardı. Şu görüntüyle bu sene çok ciddi katkı alabileceğimiz bir oyuncu haline gelmesi zor gözüküyor. EL'nin ilerleyen aşamalarında rotasyona girebilir mi bilemiyorum.

Son olarak Melih'e değinelim 16dk süre alan Melih 9 sayı bulurken 2 asist ve 1 top çalması var, ayrıca 1 hücum olmak üzere de 4 ribaund toplamış. 16 index rating ile EL'de şu ana kadarki en iyi maçını çıkarmış. Bence hücumda istikrarlı şekilde sayı bulmaya başlarsa daha çok süre alabilecek bir oyuncumuz, bence biraz daha özgüvenli oynaması lazım.

Son olarak da grup aşamasını beklentilerin çok ötesinde lider olarak kapatan oyuncularımıza ve Obradovic'e teşekkür etmek gerekiyor sanırım :)

eline ve yüreğine sağlık kardeşim güzel özetlemişsin...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

eline ve yüreğine sağlık kardeşim güzel özetlemişsin...

teşekkürler abi :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Rahat maç demişiz ama Nantarre yenince çıkıyormuş. Zor maçmış aslında
Fenerbahçe