Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520441 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #825 : 24 Aralık 2013, 23:53:27 »
10 galibiyet alırsak 1. oluruz bu grupta :)
OLY ile BARCA 4 maç kaybeder diyorsunuz yani :)) BARCA 12-2 OLY 11-3 yapar gibime geliyor ama :))

Ben Barça'nın 5 mağlubiyet alacağını düşünüyorum :) 10 galibiyet ile belki Olympiakos'un arkasına düşeriz :)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #826 : 24 Aralık 2013, 23:57:52 »
10 galibiyet alırsak 1. oluruz bu grupta :)
OLY ile BARCA 4 maç kaybeder diyorsunuz yani :)) BARCA 12-2 OLY 11-3 yapar gibime geliyor ama :))
2. oluruz gibi geliyor bana da.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı thamerist

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #827 : 25 Aralık 2013, 13:39:25 »
10 galibiyetle en kötü 2. tamamlarız .  Sonuçta Yunan ve İspanyol takımlarının birbirleriyle oynayacağı maçlardan sürpriz mağlubiyetler çıkabilir Barca ve Oly için . Efes'in mevcut şartlarda bizi yenebilecek hali olduğunu sanmıyorum ama onlarda bizim geçen sene olduğumuz gibi averaj takımı olurlarsa sıkıntı olur . Efes'in performansı grupta ciddi belirleyici faktör olur çelme taktığı takımlara ciddi hasarlar verir .

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #828 : 25 Aralık 2013, 15:02:30 »
Bana göre içeride Barcelona hariç maç kaybetmeyiz. Dışarıda Efes, Barcelona, Milano galibiyetleri alacağımızı düşünüyorum. Malaga ve Laboral deplasmanları sıkıntılı geçer, ortada biter. Olimpiacos maçına dair en ufak fikrim yok. Panathinaikos'u deplasmanda yenmemiz pek olası gelmiyor bana.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #829 : 25 Aralık 2013, 15:11:07 »
Bana göre içeride Barcelona hariç maç kaybetmeyiz. Dışarıda Efes, Barcelona, Milano galibiyetleri alacağımızı düşünüyorum. Malaga ve Laboral deplasmanları sıkıntılı geçer, ortada biter. Olimpiacos maçına dair en ufak fikrim yok. Panathinaikos'u deplasmanda yenmemiz pek olası gelmiyor bana.

Sanırım o birazda bizim oyunumuza bağlı..Partizan maçı gibi mi oynayacağız.Yoksa Cska ve Barca maçları gibi mi?  Onun dengesini tutturursak ben içeride maç vereceğimizi sanmıyorum...

Zaten içeride 7 yapsak dışarıdan da 3 getirsek sanırım 2. oluruz gibime geliyor...

Pana kendi sahasında bu sene çok kötü..Eskisi gibi değiller.

Bana kalırsa Laboral deplasmanı zor olur..Birde sanılanın aksine Efes olayı kafamı kurcalıyor..Nasıl olsa yeneriz dediğimiz zaman işler hep kötü gitmiştir..

Ben şöyle diyorum...

İçeride 7*7 olur...Dışarıda..Efes-Malaga-Armani  olur..10-4 olur..Bence biz 11-3 yaptığımız an kesin ilk 2 de oluruz.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #830 : 25 Aralık 2013, 16:06:14 »
Bu grupta 10 galibiyet alan takım Grup lideri olur.
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2013, 16:06:41 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #831 : 25 Aralık 2013, 16:34:16 »
ben 11-3  yaparız gibime geliyo abi
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #832 : 25 Aralık 2013, 16:35:32 »
o zaman Allah'ın izni ile ver elini milano :)
hayırlısı bakalım nasıl olacak

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #833 : 25 Aralık 2013, 16:37:37 »
o zaman Allah'ın izni ile ver elini milano :)
hayırlısı bakalım nasıl olacak
tabi oyuncular abuk hareketler yapmazsa.gerçi koç buraların kaşarı olmuş o yüzden içim rahat.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Uncle Drew

• Üye
« Yanıtla #834 : 25 Aralık 2013, 19:04:09 »
Madem teknik sorunda giderildi 3-4 gün önce rüyamda gördüğüm bir olayı burada paylaşmak istiyorum.Çok gariptir en nihayetinde bir rüya olduğu için Obradovic'in yardımcısı olarak görev yapıyorum.Koç bir anda bağırmaya başlıyor ve  Uzun oyuncu istediğini belirtiyor o an ki karmaşada herkes birbirine giriyor Mirsad'ın Cenk Renda'nın suratı düşüyor.Hemen uzun oyuncuların menejerleriyle görüşmek için telefon açıyorlar falan o arada bende Obra'ya abi ben halledeyim nedir sıkıntın diyorum dönüp şu cevabı veriyor yok Mertcan'cım ne sıkıntısı ne bunlar çalışsın diye böyle diyorum baksana sabahtan beri burda oturuyorlar.İşin garip kısmı ise neden uzun istemediğini de bana açıklıyordu "Zaten oğuz dönüyor e İlkan'ın da 1 ayı kaldı uzun konusunda bir sıkıntımız yok" diyor.
Herhalde Cenk renda'nın facebook paylaşımlarına o kadar çok takmışım ki bilinçaltım bile bu durumu kabullenememiş haha

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #835 : 25 Aralık 2013, 19:45:22 »
Madem teknik sorunda giderildi 3-4 gün önce rüyamda gördüğüm bir olayı burada paylaşmak istiyorum.Çok gariptir en nihayetinde bir rüya olduğu için Obradovic'in yardımcısı olarak görev yapıyorum.Koç bir anda bağırmaya başlıyor ve  Uzun oyuncu istediğini belirtiyor o an ki karmaşada herkes birbirine giriyor Mirsad'ın Cenk Renda'nın suratı düşüyor.Hemen uzun oyuncuların menejerleriyle görüşmek için telefon açıyorlar falan o arada bende Obra'ya abi ben halledeyim nedir sıkıntın diyorum dönüp şu cevabı veriyor yok Mertcan'cım ne sıkıntısı ne bunlar çalışsın diye böyle diyorum baksana sabahtan beri burda oturuyorlar.İşin garip kısmı ise neden uzun istemediğini de bana açıklıyordu "Zaten oğuz dönüyor e İlkan'ın da 1 ayı kaldı uzun konusunda bir sıkıntımız yok" diyor.
Herhalde Cenk renda'nın facebook paylaşımlarına o kadar çok takmışım ki bilinçaltım bile bu durumu kabullenememiş haha

;D ;D ;D
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
« Yanıtla #836 : 26 Aralık 2013, 09:09:59 »
top 8 için alt galibiyet sınırı 9 olacak bence. iç sahamızda oynadığımız maçlarda fire vermezsek ( ki ben barca oly laboral pao dörtlüsünden ikisine veririz maçı gibi düşünüyorum) çok rahatlarız. deplasmanlar çok sıkıntılı ama bu gruptan çıkabilirsek final four için bayağı yol almış oluruz
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #837 : 26 Aralık 2013, 09:45:01 »
Ben bu grupta 7 galibiyet alanın 4. olarak çıkacağını 8-9 galibiyet alanlarında çok ince çizgi üstünde 2-3 olacağını düşünüyorum.
Cem hocanında dediği gibi 10 galibiyeti alan 1. olur çünkü kadro olarakta yapı olarakta yenilmeyecek yada dominant bir takım yok.
OLY çıktığı grup itibari ile en kolay 6 lıdan geldi. Asla sert bir maç yapamadı. Buna rağmen 3 tane maçı son topla kazanabildi (bayern-gora-malaga) yani 7-3 ile gelebilirdi buraya.. Barcelona ise bazı şeyleri çok iyi yapabilen bazı şeyleride çok sıradan takım gibi yapamayan konumda zaafları belli olan ve üstüne standart üstü takımla gidildiği anda yenebileceğiniz bir takım. Bu nedenle bu iki takımı içeride dışarıda yenmemiz asla ''süpriz'' niteliğinde olmaz. Grupta her takımının en az 4-5 mağlubiyet alacağını düşünüyorum..
Diğer grupta ise herkesin göz ardı ettiği ama son 4-5 maçını izlediğim CSKA sanki yapıyı oturtmaya başladı kendi evinde oynadığı Barca maçı ve Partizan için olmak yada olmamak maçındaki performansları ciddi anlamda beni ürküttü.
Onlar kadro kalitesi olarak tartışmasız Avrupanın 1 numaralı takımı yanına bile yaklaşamaz hiç bir takım ''KALİTE'' bazında, bu zamana kadar bunu Sahaya yansıtma sorunları çekiyorlardı sadece ama benim görüşüm TOP 16 yı domine edecekler gibi geliyor.
Real ise Kadro kalitesi olarak CSKA dan 1 tık aşağıda olsa da onlarda CSKA nın tam tersine kendi kadro kalitesinin üstünede çıkan bir oyun yapısındalar ( çıktıkları grupta OLY gibi gerçekten kolay ve yumuşaktı)
Bu yüzden ben grubumuzdan fazlasıyla mutluyum çünkü Real ve CSKA nın ben Maccabi deplasmanları ve kendi aralarındaki maçlar haricinde maç kaybedeceklerini düşünmüyorum.
O grupta 4. lük için büyük yarış olacak gibi duruyor.
Bizim grupta ise 1. bitirmemiz de süpriz olmaz 3. bitirmemizde.. Ancak Pana'nın mevcut kadro kalitesi ve A. Efes gibi sahada olmak istemeyen oyuncu topluluğu görüntüsü ve negatiflik yayması taraftarınada çok büyük etken bir anda işler değişebilir onlar için tecrübeli takımlar sonuça ama ben onları altında 4. olmayı başarısızlık olarak adlandırırım bu kadro ve koç kalitemizle..

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #838 : 27 Aralık 2013, 14:37:35 »
THY Euroleague’de 10 hafta süren ilk tur mücadelelerinin ardından gözler gelecek hafta başlayacak Top 16 maçlarına çevrilirken, takımlar gerçek mücadelenin başlayacağı zorlu dönem için hazırlıklarını sürdürüyor.

Organizasyonun resmi internet sitesi de iki grup halinde oynanacak Top 16 öncesi iki temsilcimizin yer aldığı E ve tek temsilcimizin bulunduğu F gruplarını mercek altına aldı.

Fenerbahçe Ülker

A Grubu’nun lideri unvanı ile Top 16 yapan Fenerbahçe Ülker’in değerlendirmesiyle başlayan analizde sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusu Bojan Bogdanovic şeklinde gösterildi. Sezonun en skorer oyuncusu olması dışında Hırvat basketbolcunun yıllar içerisinde dış şutunun yanı sıra alçak post oyununu geliştirmesi ve artık hem sağ, hem de sol eliyle skor üretebilecek bir kapasiteye ulaştığı bilgisi verildi. Avrupa’nın en istikrarlı şutörleri arasına adını yazdırdığı ifade edilen Bogdanovic’in Final Four yolunda hücumdaki en büyük silah olacağı da belirtildi. Değerlendirmenin 'gözünüzü ayırmayın' isimli kategorisi ise takımın çalışkan ismi Gasper Vidmar’a ayrıldı. Sloven oyuncunun hücum ribauntlarındaki başarısına vurgu yapılan yazıda, Oğuz Savaş’ın eksiliğinde takımın savunma gücünü arttıran en önemli isim olarak gösterildi. Site editörleri, 'Zeljko Faktörü' olarak adlandırdıkları bölümde ise Sırp teknik adamın kapasitesinin karşılığını veremeyen Fenerbahçe Ülker’in başına geçer geçmez, sarı-lacivertlileri başlı başına Final-Four adayı yapan en önemli etken olduğu anlatıldı.

Anadolu Efes

Fenerbahçe Ülker dışında E Grubu’nda yer alan diğer temsilcimiz Anadolu Efes de editörler tarafından aynı kategorilerde mercek altına alındı. 4 galibiyet ve Zalgiris’in son haftadaki çabasıyla kendisini Top 16 gruplarına atan lacivert-beyazlıların incelenmesinde son teknik adam değişikliği ön planda tutuldu. Grubundaki son 6 maçından 5’ini kaybeden Efes’te Oktay Mahmuti’nin yerine Vangelis Aggelou’nun göreve geldiği anlatılırken, 27 yaş üzerinde olan 7 oyuncunun yer aldığı kadronun ilk turda yanlış giden işleri değiştirmek adına tecrübelerini sahaya yansıtabilecekleri ifade edildi. Takımın yıldız oyuncusu unvanının Jamon Gordon’a verildiği analizde ABD’li şutör guard savunması ve top çalmadaki başarısı ile ön plana çıkartıldı. Takımdaki 'tutkal' olarak ifade edilen Gordon, liderliği, dayanıklılığı, asist becerileri ve 'all around'oyun tarzıyla anlatıldı. Efes’in gözlerin ayrılmaması gereken oyuncusu ise ABD’li şutör Scotty Hopson olarak gösterildi. Takımın en skorer ismi olan Hopson’ın kısa sürede takımın ilk skor opsiyonu haline gelmeyi başardığı da anlatıldı.

Galatasaray Liv Hospital

F Grubu’nda Top 8 savaşı verecek olan bir diğer takımımız Galatasaray Liv Hospital’da ise sarı-kırmızılılar için bu sezon yadsınamaz bir gerçek olan sakatlıklara vurgu yapıldı. Ünlü Alman filozof Nietzsche’nin ünlü ''Seni öldürmeyen şey, kuvvetlendirir'' sözüne referans verilen yazıda Galatasaray’ın çok sayıda oyuncuda ciddi sakatlık sorunları yaşamasına ve Pops Mensah-Bonsu’nun cezasına karşın sadece 6 takımın Galatasaray’ın 6-4’lik galibiyet istatistiğini aşabildiği ifade edildi. Analizde ilk tur boyunca 17 farklı oyuncunun sarı-kırmızılı formayı giydiği bilgisi de vurgulandı. Takımın yıldızı olarak beklendiği gibi Carlos Arroyo ilan edilirken, Porto Rikolu oyuncunun takımda sayı, asist, top çalma ve üçlük isabetinde lider konumda bulunduğu anlatıldı. Yetenekli oyun kurucunun 30 dakikayı bulan ortalama süresiyle de takımın zorlu ilk turdaki sigortası olduğu da ifade edildi. Takımın gözlerin üzerinden ayrılmaması gereken oyuncusu olarak ise maçlarda elde ettiği yüksek verimlilik puanları ile dikkat çeken İngiliz oyuncu Pops Mensah-Bonsu gösterildi.

http://www.totemspor.com/haber/baske...z-kaldi-261213
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #839 : 27 Aralık 2013, 15:34:54 »
1-Barcelona 12 G, 2 M (fenerbahçe ve pana deplasmanı)
2-Fenerbahçe 10 G, 4 M (dışarda barça,pana,oly,malaga)
3-Olympiakos 9 G, 5 M (2 barça,fenerbahçe,pana ve milano deplasmanları)
4-Panathiaikos 8 G, 6 M (fener,oly,barça,malaga,laboral ve milano deplasmanları)

şeklinde olur diye düşünüyor ve umut ediyorum.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."