Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 554916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yeni aldıkları oyuncu hakkında bilgim yok ama Law onlar için önemli bir oyuncuydu eksikliği aranır inşallah :)
Oyuna girip oyuna.ciddi tempo katan. Ceza şutları ve penetreleri ile tehlikeli olan bir 'combo guard' dı.

Çevrimdışı exex

• Üye
Yeni aldıkları oyuncu hakkında bilgim yok ama Law onlar için önemli bir oyuncuydu eksikliği aranır inşallah :)
Oyuna girip oyuna.ciddi tempo katan. Ceza şutları ve penetreleri ile tehlikeli olan bir 'combo guard' dı.

belki yeni  arkadas kendini göstermek ister fazla zorlar falan oyunu

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
belki yeni  arkadas kendini göstermek ister fazla zorlar falan oyunu

O Allah'ın emri.
Law sakat yok.
Begiç cezalı yok.
Dusnton da sakatlığı sebebiyle olmayacak deniyor.
Rakip çok güçlü tabi ama bunlar güzel haberler :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Olympiakos'dan Collins Takviyesi
« Yanıtla #903 : 01 Ocak 2014, 21:28:09 »
Olympiakos'dan Collins Takviyesi

Olympiakos, Acie Law'ın uzun sürecek olan sakatlığı sonrası guard pozisyonuna takviye yaptı.

Yunan ekibi, eski NBA oyuncusu Mardy Collins'ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını açıkladı.

NBA'de New York Knicks ve LA Clippers formalarını giyen Collins, ülkemizde ise Bornova Belediye formasını giymişti.

DerinNba&Parkede Fener

Adamlar birinin güme gitme ihtimali olduğunda hemen takviye yapıyor.

Hackett'i zorlamalıydık (ilgilendiğimiz haberleri doğru ise)
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #904 : 01 Ocak 2014, 21:53:26 »
Olympiacos, sakatlanan Acie Law'un yerine, daha önce  New York Knicks ve Bornova Belediyesi gibi takımların kadrolarında bulunan Mardy Collins ile anlaşmış

Çevrimdışı Emre ÖVEY

• Üye
  • Yer: İzmir
Dunston'ın durumu netleşti mi acaba?Hayır netleştiyse fantasy challenge'daki takıma alacağım sakatlık da görünmüyor.72 kredi boşa gitmesin.
Shame on you, shame on you! - Z.Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Dunston'ın durumu netleşti mi acaba?Hayır netleştiyse fantasy challenge'daki takıma alacağım sakatlık da görünmüyor.72 kredi boşa gitmesin.
ahaha herkes kendi çıkarını mı düşünüyor acaba :) :)
hem senin için hemde FEnerbahçe ,için oynamasın en iyisi :)

Çevrimdışı Emre ÖVEY

• Üye
ahaha herkes kendi çıkarını mı düşünüyor acaba :) :)
hem senin için hemde FEnerbahçe ,için oynamasın en iyisi :)
abi taktik açık benim.bizim rakibin en iyi uzununu alıyorum takıma en az 15 ranking garanti ama çıkardım takımdan inşallah iki taraf için de hayırlısı olur :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abi taktik açık benim.bizim rakibin en iyi uzununu alıyorum takıma en az 15 ranking garanti ama çıkardım takımdan inşallah iki taraf için de hayırlısı olur :D

ahaha iyi düşünce Fenerbahçe ülker de kazanıyor sende kazanıyorsun :)))

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Adamlar 8 haftalık sakatlık için bile transfer yapıyorlar ki spa sloukas mantzaris gibi isimler olmasına rağmen.Bizde 18lik egoist kenanla yola çıkıyoruz hakkımızda hayırlısı

Çevrimdışı Emre ÖVEY

• Üye
Adamlar 8 haftalık sakatlık için bile transfer yapıyorlar ki spa sloukas mantzaris gibi isimler olmasına rağmen.Bizde 18lik egoist kenanla yola çıkıyoruz hakkımızda hayırlısı
Egosu olmayan adamdan yıldız olmaz.Tabi yanında yetenek de lazım.Ayrıca Kenan için şut ve ball handling'i geliştirebilirse 2 yıl içinde muazzam yerlere gelebilir. Obradovic güveniyorsa biz de güveneceğiz.Sezon sonu göreceğiz ne kadar doğru ne kadar yanlış bu karar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

egoist veya egoiszm:  sadece kendi çıkarlarını düşünen demek .../ bir bireyin kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmesi demek.

Kenan 18 yaşında ve tarz itibari ile biraz şımarık daha doğrusu kendisine fazla güvenen bir genç kardeşimiz , zaman zaman hataları da var ki olacaktır da ammavelakin Kenan hiçbir zaman '' Egoist '' olmadı , o kendi atmaktan ziyade hep asist yapmayı birinci öncelik olarak düşünmüş bir genç kardeşimiz, kendi yaş grubunda olsun bu yazki turnuvada olsun ilk düşündüğü asist yapmaktı. bizde de o şekilde oynuyor zaten
hatta ben kendisine kızıyorum daha çok potayı düşünmesi gerekiyor , belli noktalarda atmayı düşünmeli turnikeye girmeli ve sayı atmalı  sadece asist yapmayı düşünerek olmaz , rakiplerine şut atabilir korkusu da vermesi gerekiyor.

transfer ihtiyacımızı bildirmek için Kenan'a laf sokmaya gerek yok , anlamı da yok
olimpiacos 2 sene üst üste şampiyon olurken papa ve sloukas gibi 20 lik kardeşler ile oldu ...
bu kafa ile mi genç oyuncu yetiştireceğiz peki ???
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2014, 22:45:27 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Gelişimine devam eden hatta yeni başlamış bir oyuncu için bu kadar ego zararlı.İdolüm diamantidis diyipte sadece oyunculuğunu örnek almak olmaz karekter ve çalışma azminide örnek almalı.Gerçi bu birazda sonuç oyunu.İlk maçlarda kenan iyi oynarken yaptığı hareketler daha şimdiden saha içi lideri oldu takıma çok hakim 30 yaşında gibi oynuyor denilerek övülüyordu ama işler kötü gitmeye başlayınca hareketlerde antipati toplamaya başladı.Neticede sonuç oyunu bu ama ben yinede kenanın hareketlerini biraz törpülemesi gerektiğine inanıyorum

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Gelişimine devam eden hatta yeni başlamış bir oyuncu için bu kadar ego zararlı.İdolüm diamantidis diyipte sadece oyunculuğunu örnek almak olmaz karekter ve çalışma azminide örnek almalı.Gerçi bu birazda sonuç oyunu.İlk maçlarda kenan iyi oynarken yaptığı hareketler daha şimdiden saha içi lideri oldu takıma çok hakim 30 yaşında gibi oynuyor denilerek övülüyordu ama işler kötü gitmeye başlayınca hareketlerde antipati toplamaya başladı.Neticede sonuç oyunu bu ama ben yinede kenanın hareketlerini biraz törpülemesi gerektiğine inanıyorum

Sevgili Kardeşim

Profil bilgilerini doğru kabul edersek sen de 19 yaşındasın. Bilhassa senin Kenan'a bizden fazla destek olman gerekmez mi? Nihayetinde Fenerbahçenin tüm profesyonel branşlarında A takım düzeyinde düzenli forma giyen en genç oyuncu. Kenan'a yaşı dolayısıyla gösterilecek her güvensizliğin bir muhatabı da sensin, çünkü o senin jenerasyonun.

Diyebiliyor musun ki ben de 19 yaşındayım, bana da fazla güvenmeyin?

Kenan için ne düşünüyor/söylüyorsan kendini de o pozisyona koyarak düşünmeni tavsiye ederim.

Sevgi ve selamlarımla

Okan

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Kenan bence bu zamana kadar muhteşem bir iş çıkardı ve karakterine varacak kadar sert eleştiri almayı asla ve asla hakketmiyor. El insaf 18 yaşında daha Kenan, ne yapmasını istiyorsunuz bundan daha fazla? Çocuk kendine güveniyor, hata yapmaktan korkmuyor diye eleştiri alıyor resmen.

Fenerbahçe Ülker’in genç oyuncularına verdiği önemin hatırlatılması üzerine tecrübeli antrenör, “Genç oyuncularımın çalışmalarından çok memnunum. Kendilerini basketola adamış durumdalar. Hep daha iyiye gitmek durumunda olduklarını çok iyi biliyorlar. O yüzden sürekli çalışmak için salondalar. Onlara genç oldukları için oynayamayacakları gibi bir düşüncesinin olmadığını aşılamaya çalışıyorum. Dürüst olmak gerekirse bu kadar iyi oynamalarını ben de beklemiyordum. Özellikle Kenan harika oynadı. Bütün genç oyuncularımız bu dakikaları hak ediyor. Ben de onlara dakika vermeye devam edeceğim. Uzun bir sezonumuz var ve takımın bütün oyunculara ihtiyacı olacak” dedi.

Obradovic onun hakkında böyle düşünüyor ama bizce çalışmıyor Kenan dimi? Diamantidis, Kenan'ın yaşındayken Avrupa'da en üstleri hedefleyen bir takımda bu kadar süreler alabiliyor muydu acaba? Benim hatırladığım kadarıyla 20'li yaşlarından sonra geçti Pana'ya, Diamantidis.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2014, 12:03:11 Gönderen: phenom_07 »
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...