Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520606 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ulan şimdiden sardı şu maçın heyecanı haaa...

İyi başlamak çok mühim beyler. kazanarak başlamak çok mühim. Her maç mühim ama ilk maçlar ayrı bir hava verir.

Tabii ne bu maçı kazanınca çeyrek final gelir, ne kaybedince enseyi karatmak lazım. Daha önümüzde kocaman bir takvim var. Ama ilk tur gruplarındaki havayı buraya taşımak için şahane bir şey olur kazanmak. En azından son topa kadar maçın içinde kalmak.

Yorgan için PİRE'yi yakalım. :D

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Kenan meselesi niye bu kadar uzadı anlayamadım, yer yer ben de eleştirdim oyununu ama genel olarak gelişim süreci devam eden bir oyuncu. Sürekli özel antrenman yaptığını, çok çalıştığını herkes söylüyor zaten. Herkesin kendine göre beklentisi var Kenan'dan şahsen ben daha çok asist yapsın istiyorum ama yapmıyor diye yerden yere vurma hakkımız yok. Her oyuncu çıktığı gibi harikalar yaratamaz, yavaş yavaş pişecek. Kenan belki bu sene harikalar yaratmıyor ama 2-3 sene bu seviyenin çok daha üzerinde bir oyuncu olabilir, sabırlı olmalıyız.

Bana göre sorulması gereken soru Kenan-Bo Top-16'da guard pozisyonu için yeterli olabilir mi bu sene? Bana göre Bo'nun yükünü azaltıcak, asist yeteneği iyi bir guard bizim elimizi genişletir, Top 16 da daha rahat bir rotasyonumuz olur.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

İyi başlamak çok mühim beyler. kazanarak başlamak çok mühim. Her maç mühim ama ilk maçlar ayrı bir hava verir.

Tabii ne bu maçı kazanınca çeyrek final gelir, ne kaybedince enseyi karatmak lazım. Daha önümüzde kocaman bir takvim var. Ama ilk tur gruplarındaki havayı buraya taşımak için şahane bir şey olur kazanmak. En azından son topa kadar maçın içinde kalmak.

Abi ben de gün sayıyorum ne zamandır :) Ama klasik taraftar optimizmine kendimizi fazla kaptırmamamız lazım sonuçta son iki senenin şampiyonu oynayacağımız takım. :)

Maçı alsınlar biz her yeri ateşe veririz abi :)))

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Fazla heyecana gerek yok, hallederiz :) Şu maçı alırsak yarınlara umutla bakarız, İnşallah alacağız maçı.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
O değil de. PİRE diye kent mi olur anassını satayım.  :o

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #920 : 02 Ocak 2014, 16:12:18 »
Okan.Y ben ve Ender ( badwatceher ) danaya girdik ( biraz kaba bir tabir oldu ama :) )
final 4 a kalırsak kurban keseceğiz.
ilgiliye bilgiliye :) 8)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Yeni aldıkları oyuncu hakkında bilgim yok ama Law onlar için önemli bir oyuncuydu eksikliği aranır inşallah :)
Oyuna girip oyuna.ciddi tempo katan. Ceza şutları ve penetreleri ile tehlikeli olan bir 'combo guard' dı.

2006-08 arasının Knicks kadrolarında oynamış olmak bir oyuncu için kariyer ayıbıdır, saklanması gereken, utanılacak bir geçmiştir. Ne kadar ruh hastası, manyak, deli, zibidi, sorumsuz tip varsa o kadrolardaydı. Bunlardan çok az bir kısmı ilerleyen yıllarda adam oldu, insana benzedi ve nisbeten saygın bir yere geldi.

Çevrimdışı valance

• Üye
yenecez.

hatta +10 yapacaz bu kadar da iddialıyım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yenecez.

işte tuncay budur ,
ilk mesajını böyle güzel ve iddialı bir mesaj attın koçum benim
hoşgeldin :)

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Günler geçmek bilmiyor.Şu 2 haftadır euroleague yokken başı kesik koyun gibi dolaştım ortalıklarda.Gelsin artık şu maç.2011deki senaryoyu tekrarlayacağımızı düşünüyorum ama maç başında fark yapıp adamları erken uyandırmamak lazım.Maçı sona kadar başabaş götürüp son anda yumruğu vurup kendilerine gelemeden maç bitmeli

Çevrimdışı valance

• Üye
@cemagrak

hoşbulduk abi çok sağol.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2014, 17:39:36 Gönderen: valance »

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
yenecez.

Valla yazmayayım diyordum, cesaret edemiyordum ama siz yazmışsınız zaten ben de aynı şeyi düşünüyorum. Handikap üstüne handikap atarız bunlara :D

Çevrimdışı valance

• Üye
kalıbımı basarım koç fikstür çekilip ilk maç oly deplasmanını gördüğünde yatıp kalkıp bu maçı düşünmüştür,santim santim en ince ayrıntıya kadar oly'e hazırlanmıştır uyuduğunu filan da sanmıyorum.arada oynadığımız lig maçları filan da hep bu maça hazırlıktı bana kalırsa.
oly'e senelerce yunanistanda ızdırap çektirdi bizim başımızda da devam edecek allah nasip ederse.
kleizanın maçı olacağını düşünüyorum.allah utandırmasın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maç zamanı burası yangın yeri olur
inşallah güzel bir galibiyet olur da keyifle yanarız :) :)

Çevrimdışı exex

• Üye
O Allah'ın emri.
Law sakat yok.
Begiç cezalı yok.
Dusnton da sakatlığı sebebiyle olmayacak deniyor.
Rakip çok güçlü tabi ama bunlar güzel haberler :)

Dusnton oynamıyorsa pota altı için çok çok iyi bir haber :)