Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520709 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Bugün Kleiza'nın doğum günüymüş, doğum gününe yaraşır bir performans bekliyoruz ondan.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #946 : 03 Ocak 2014, 12:01:51 »
Efesle maç yapıyor olsak en çok dikkat edeceğimiz oyuncular Gordon'la Hopson olur. Bu iki oyuncunun süre almadığı Barcelona ''deplasmanında'' kevgire dönmüş Efes neredeyse dün akşam maçı krize sokuyordu. Yanlış hatılamıyosam otuz küsur sayıdan 14e indirmeyi başardı. Barça ilk maçımızdan bu yana vites arttırdı kabul ediyorum ama çekinilecek bi durum yok ortada. Barça neyse biz ''en az'' oyuz. Hele grupta bu kadar İspanyol takımı varken ben altımızda olurlar diye düşünüyorum. Bu akşam ki maçı bi alalım da yolumuz açık inşallah.
aynı fikirdeyim Barcelona kağıt üzerinde çok kaliteli bir kadro ama kısaları kitlediğin zaman tıkanıyorlar
Efes bile o kötü ve eksik hali ile belli periyotlarda Barcelona'ya kötü hücum ettirdi.
Navarro çok çok büyük bir oyuncu ama hem onu hemde Huertas'ı kitlediğin zaman onlarda duraksıyorlar

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #947 : 03 Ocak 2014, 12:09:47 »
Barcelona iyidir, kötüdür eksikleri tartışılır ama dünkü maç öyle krize filan girmedi. Barca baktı 30 vurdu, vites düşültü. Ara ara Efes yaklaşınca tekrar vites artılar. Ki dünkü maçta normal rotasyonlarını bile kullanmadılar.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #948 : 03 Ocak 2014, 12:14:20 »
Barcelona iyidir, kötüdür eksikleri tartışılır ama dünkü maç öyle krize filan girmedi. Barca baktı 30 vurdu, vites düşültü. Ara ara Efes yaklaşınca tekrar vites artılar. Ki dünkü maçta normal rotasyonlarını bile kullanmadılar.

kısa özet olmuş ama tam dogru
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
    • serdarrsirin
« Yanıtla #949 : 03 Ocak 2014, 12:14:56 »

Tabiri caizse dinlenip dinlenip yendi. :)
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #950 : 03 Ocak 2014, 12:24:20 »
Hatırlaması bile kötü ama geçtiğimiz sene bu Barcelona bize otuz attı ilk yarı sonra farkı daha da açıp kazandı. Barça dün akşam sahaya çıktığı anda galibiyeti yazdı hanesine bence de ama farkın erimesini Barça'nın vites düşürmesine değil yer yer hücumda tıkanmasına bağlıyorum. Ha çözümü bulmak Barcelona kalitesindeki bir takım için çok kolay hele Efes ile oynarken ama karşılarında bundan sonra böyle bir takım bulamayacaklar.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
71-82 veya 74-83

ucunda en fazla rezil olmak var :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Biz taraftar olarak her zaman çok ümitliyizdir. Hatta ağzımız bu yüzden çok da yandı. Geçen sene bile çok kötü Top-16 performansında bile yine biz taraftar olarak şurdan şu olursa diye ümitlendik.

Ama bugün kü, beklenti çok farklı bir şey.. Bugün twittera bakıyorum, foruma bakıyorum. Herkes zafer için harika bir gün yazmış. Herkes bunu inanarak yazıyor. Dün Erdenay abi çevirmişti. Obradovic taraftar ve takım özgüveninden bahsediyordu. Tam olarak bahsettiği buydu bence. Ben bugün biliyorum ki eğer işler basketbolun kuralları içerisinde giderse biz bu maçı kazanabiliriz. Ha bugün aksi sonuçta olabilir, hatta fark bile yiyebiliriz. Hakem hatası çok olur, Olympiakos çok gününde olur. Olur da olur. Ama ben biliyorum ki bugün sahaya çıkan takım Sonuna kadar savaşacak.

Ben kendi adıma bu özgüveni, en az kupalar kadar önemsiyorum. Bu akşam nolur bilemem. Ama havada zafer kokusu olduğu kesin.. :D
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Biz taraftar olarak her zaman çok ümitliyizdir. Hatta ağzımız bu yüzden çok da yandı. Geçen sene bile çok kötü Top-16 performansında bile yine biz taraftar olarak şurdan şu olursa diye ümitlendik.

Ama bugün kü, beklenti çok farklı bir şey.. Bugün twittera bakıyorum, foruma bakıyorum. Herkes zafer için harika bir gün yazmış. Herkes bunu inanarak yazıyor. Dün Erdenay abi çevirmişti. Obradovic taraftar ve takım özgüveninden bahsediyordu. Tam olarak bahsettiği buydu bence. Ben bugün biliyorum ki eğer işler basketbolun kuralları içerisinde giderse biz bu maçı kazanabiliriz. Ha bugün aksi sonuçta olabilir, hatta fark bile yiyebiliriz. Hakem hatası çok olur, Olympiakos çok gününde olur. Olur da olur. Ama ben biliyorum ki bugün sahaya çıkan takım Sonuna kadar savaşacak.

Ben kendi adıma bu özgüveni, en az kupalar kadar önemsiyorum. Bu akşam nolur bilemem. Ama havada zafer kokusu olduğu kesin.. :D

foruma bir beğenme tuşu şart :D
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 12:42:32 Gönderen: phenom_07 »
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı tecessus

• Üye

Açıkcası Olympiakos'un biraz overrated bir takım olduğunu düşünüyorum (overrated-underrated sıfatlarına bayılıyorum :) )

Şampiyon olsa bile böyle düşünüyorum, demek istediğim Avrupa'da daha iyi takımlar şampiyon olmalı.
final en azından 2 maçı kazananın olmalı

Ama Olympiakos'un iyi bir koçu var gerçekten

« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 12:45:25 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

kendin gibi inanılmaz kaliteli ve heyecanlı bir yorum olmuş ,
zaten motiveydim iyice motive ettin bizi
yüreğine sağlık utkan

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
kendin gibi inanılmaz kaliteli ve heyecanlı bir yorum olmuş ,
zaten motiveydim iyice motive ettin bizi
yüreğine sağlık utkan

Abi motivasyon konuşmaları almış gitmiş, Utkan'ın yazdığı gibi hepimiz Obradovic sayesinde daha bir güvenliyiz bu güzel bir gelişme. Şahsen ne kadar çabalasak da maç sonucu konusunda yeterince objektif olamayacağımızı düşünüyorum. Umarım galip geliriz de geçen sene çektiğimiz çilenin ardından bu sene biraz mutlu oluruz :) Olurda olumsuz bir gelişme olursa enseyi karartmamamız lazım, bunu da unutmayalım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi motivasyon konuşmaları almış gitmiş, Utkan'ın yazdığı gibi hepimiz Obradovic sayesinde daha bir güvenliyiz bu güzel bir gelişme. Şahsen ne kadar çabalasak da maç sonucu konusunda yeterince objektif olamayacağımızı düşünüyorum. Umarım galip geliriz de geçen sene çektiğimiz çilenin ardından bu sene biraz mutlu oluruz :) Olurda olumsuz bir gelişme olursa enseyi karartmamamız lazım, bunu da unutmayalım :)

aynen önemli olan sahaya karakter koymak kazanmak için savaşmak ,
maç sonucu nasıl olur orasını bilemeyiz diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Zico'nun Fenerbahcesi de böyleydi.
İnter chelsea deplasmanına giderken acaba diyorduk.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
teknik ve taktik konuları hakkında pek konuşamayacağım, bu maç teknik taktik değil daha çok isteyenin maçı olacak.
Alev alev ah her yer yanıyor. Benim kanım sarı lacivert akıyor. Yer gök inliyor. Kaldır ellerini fener geliyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.