Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 521404 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Açıkcası Olympiakos'un biraz overrated bir takım olduğunu düşünüyorum (overrated-underrated sıfatlarına bayılıyorum :) )

Şampiyon olsa bile böyle düşünüyorum, demek istediğim Avrupa'da daha iyi takımlar şampiyon olmalı.
final en azından 2 maçı kazananın olmalı

Ağzına sağlık Hüseyin.  "Avrupa'da daha iyi takımlar şampiyon olmalı." Net. Türkiye'nin 2002'deki dünya üçüncülüğü gibi... Dünya 3.sü olduk ama dünyanın en iyi üçüncü takımı biz değildik ki.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Sabah antrenmanını SEF'te değil OAKA'ta yaptırmış. Adam gibi adam :D

http://www.leoforos.gr/article/63784/o-obradovits-gurise-sto-oaka

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Sabah antrenmanını SEF'te değil OAKA'ta yaptırmış. Adam gibi adam :D

http://www.leoforos.gr/article/63784/o-obradovits-gurise-sto-oaka

bunu yazmaya girmiştim bende. Obradovic geleneksel bir tarzda hazırlanıyor maça, sonucu da iyi alırız inşallah :D
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Reis OLY maçı öncesi OAKA'nın havasını solumak ve maça daha da konsantre olup çıkmak istemiş.. :D
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Petway oynamayacakmış.
Dunston ve yeni transfer Collins oynayacakmış.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Açıkcası Olympiakos'un biraz overrated bir takım olduğunu düşünüyorum (overrated-underrated sıfatlarına bayılıyorum :) )

Şampiyon olsa bile böyle düşünüyorum, demek istediğim Avrupa'da daha iyi takımlar şampiyon olmalı.
final en azından 2 maçı kazananın olmalı

Ama Olympiakos'un iyi bir koçu var gerçekten

Overrated yorumuna çok katılmıyorum...
Spanoulis'in olduğu takım her zaman, her turnuvada şampiyonluk adayı olur,
Yeter ki yanında Spanoulis'i tamamlayan parçalar olsun.

Yoksa Olympiacos'un kadro kalitesi elbette Real Madrid, CSKA, Barcelona ve hatta bizimle mukayese edilmez.
Ama yaklaşık 15 senedir Euroleague izliyorum, 2 oyuncuyu diğerlerinden tamamen ayırırım; Spanoulis ve Bodiroga.
Bu 2 oyuncunun yanına skora destek verece ve pis işleri yapacak 3-4 kişi koyduğun zaman doğrudan şampiyonluk adayı oluyorsun.

Olympiacos'un yaptığı da bu...
Yalnız takım kimyaları o kadar mükemmel ki, overrated tabirine en çok bu yüzden katılmıyorum.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bugünün maaşını Ahmet Özokur'dan isteyeceğim
heyecandan çalışamadım
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Overrated yorumuna çok katılmıyorum...
Spanoulis'in olduğu takım her zaman, her turnuvada şampiyonluk adayı olur,
Yeter ki yanında Spanoulis'i tamamlayan parçalar olsun.

Yoksa Olympiacos'un kadro kalitesi elbette Real Madrid, CSKA, Barcelona ve hatta bizimle mukayese edilmez.
Ama yaklaşık 15 senedir Euroleague izliyorum, 2 oyuncuyu diğerlerinden tamamen ayırırım; Spanoulis ve Bodiroga.
Bu 2 oyuncunun yanına skora destek verece ve pis işleri yapacak 3-4 kişi koyduğun zaman doğrudan şampiyonluk adayı oluyorsun.

Olympiacos'un yaptığı da bu...
Yalnız takım kimyaları o kadar mükemmel ki, overrated tabirine en çok bu yüzden katılmıyorum.

Ben kadrolarının bizim ayarımızda olduğunu düşünüyorum. Barcelona, Real ve CSKA'yı biraz önde tutmak mümkün. Oly bize çok yakın bir yapıya sahip. Bana kalırsa, illa bir sıfat koyacaksak, iki şampiyonluğa rağmen, underrated derdim. Gereken önem hala daha verilmiyormuş gibi geliyor. Spanoulis'in yanındaki parçalar sadece tamamlayıcı değil. Ellerinde çok kaliteli oyuncular var. Asıl sinir bozucu olan kısım da, giden her adamın yerini bir şekilde dolduruyorlar ve kaliteleri de düşmüyor. Şu an ufak, tamamlayıcı parça olarak gözüken adamlar, bir iki sene sonra yıldız sıfatıyla büyük takımlara pazarlanacaktır.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 16:16:49 Gönderen: Eto »

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
O Allah'ın emri.
Law sakat yok.
Begiç cezalı yok.
Dusnton da sakatlığı sebebiyle olmayacak deniyor.
Rakip çok güçlü tabi ama bunlar güzel haberler :)

Sevgili Cem, Begiç'in cezasını üçe indirmemişler miydi yav? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Sevgili Cem, Begiç'in cezasını üçe indirmemişler miydi yav? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
FBtv'de de üç maçlık cezası sona eren Begic takımıdaki yerini alacak denildi.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
FBtv'de de üç maçlık cezası sona eren Begic takımıdaki yerini alacak denildi.

demek ki ben yanlış biliyorum :(
ama law ve Peteway yokmuş sanırım

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Begic 4 printezis 3 maç.Begic kesin yok  :)

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Begic'in olmaması iyi. Bize karşı oynadığı maçlarda külhanbeyi kesiliyor kendisi.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bugünün maaşını Ahmet Özokur'dan isteyeceğim
heyecandan çalışamadım

Aynen zaman geçmek bilmiyor... Akşam bir de yensek tam süper olacak :D

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Ağzına sağlık Hüseyin.  "Avrupa'da daha iyi takımlar şampiyon olmalı." Net. Türkiye'nin 2002'deki dünya üçüncülüğü gibi... Dünya 3.sü olduk ama dünyanın en iyi üçüncü takımı biz değildik ki.

Futboldaki dünya kupasını zaten bir karnaval gibi düşünmek lazım. Futbolda şampiyon lig ile belli olur. dünya 3.sü olurken, gruplar dahil hiç avrupa takımı ile oynamadık ve brezilya'ya 2 kere yenildik. tam düşeşti.

euroleague, bu final-4 formatını korudukça daha çok bu sözleri söyleriz. En kötü 2 maç kazanan şampiyon olsa yine daha adaletli olacak.

Basketbol futbola göre daha rasyonel bir spor, ama voleybol (ya da tenis) kadar net değil. Genelde iyiler kazanır ama bunu bir seri üzerinden başarırlar.

top16 yı 14 maça çıkartıyorsun, üzerine 5 maç üzerinden çeyrek final yaptırtıyorsun, ama hala şampiyonu tek maç üzerinden belirliyorsun
Fenerbahçe