Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522005 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ülker Arena'ya Avrupa Yakası'ndan nasıl gidebilirim en kolay? Metrobüs veya metro filan tercihimdir. İlk defa panath maçına gidicem :)

Maçın olduğu saatlerde en kolay ulaşım, Metro sahrayı cedid ve sonrasında uzun bir yürüyüş, e-5 i geçerek
denenmiştir :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bu arada sözlüklerin birinde okumustumda galiba pao taraftarı maç sonu bekle bizi konstantin tarzı tezahürat yapmış.. Onlarda ciddiye alacaktır maçı

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Ülker Arena'ya Avrupa Yakası'ndan nasıl gidebilirim en kolay? Metrobüs veya metro filan tercihimdir. İlk defa panath maçına gidicem :)
  Metrobüs, söğütlüçeşme durağında inip , metrobüs çıkışında solda kalan duraktan 8A numaralı otobüse biniyorsunuz 30-35 dk da salondasınız.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
  Metrobüs, söğütlüçeşme durağında inip , metrobüs çıkışında solda kalan duraktan 8A numaralı otobüse biniyorsunuz 30-35 dk da salondasınız.

Yanlız akşamları o otobüs özellikle maç günleri tıklım tıklım hatta durakta durmuyorlar bile çoğu zaman. Eğer 8A ile gideceksen kadıköyden binmeni tavsiye ederim yoksa zor

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Teşekkürler cevap verenlere ..

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1790 : 20 Ocak 2014, 22:24:31 »
Bjelica kötü oynadı diye eleştirilemez zaten Kleiza iyi gününde olduğu için süresi azaldı(14 dakika)maça giremedi.Kleiza'nın iyi gününde olduğunda Bjelica'dan çok fazla yararlanamayacak olmakta çok kötü bi durum tabi bizim için çünkü parkedeyken çok büyük fark yaratıyo.

İşte bunlar hep yanlış kadro mühendisliği.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #1791 : 20 Ocak 2014, 23:38:22 »
Her ne kadar bu seneki takımdan hala beklentilerim olsada ben de seneye daha dengeli bi kadro kurulmasını bekliyorum ufaktan önümüzdeki yılın planlamasını yaptım bile :)

Teodosic-Kenan
Lanford-Melih
Devin Smith-Emir
Bjelica-Lasme-İlkan
Paul Davis-Oğuz-Lasme-Egemen Güven

Ülker'i de düşünüp Buy-out ödemeden kurdum kadroyu :)
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Teşekkürler cevap verenlere ..

Salona ulaşımda 8A numaralı otobüsü kullanmak zamanınız kısıtlıysa iyi tercih değil. Kadıköy Fikirtepe arasında dolaşarak zaman kaybettiriyor. Bu otobüse Söğütlüçeşme'den binmekte fayda etmez.
Denemelerime göre en pratik katılım Yeni Sahra metro durağında çıkışta bu otobüse binmek. Kalabalık gelebilir ama o duraktan sonra direkt Alaşehir içine yol alıp salon önüne varmak zaten 5 10 dakika arası sürer.

Kadıköy Kartal metrosu işinize yarayabilir.
Metrobüs güzergahında Uzunçayırda inerseniz salonun oraya yakın giden minibüslere de binebilirsiniz. Minibüslerden salon aşağısındaki balıkçının oraya giden hat daha kısa sürüyor.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 00:02:44 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1793 : 21 Ocak 2014, 01:44:26 »
Guzel kadro...
Her ne kadar bu seneki takımdan hala beklentilerim olsada ben de seneye daha dengeli bi kadro kurulmasını bekliyorum ufaktan önümüzdeki yılın planlamasını yaptım bile :)

Teodosic-Kenan
Lanford-Melih
Devin Smith-Emir
Bjelica-Lasme-İlkan
Paul Davis-Oğuz-Lasme-Egemen Güven

Ülker'i de düşünüp Buy-out ödemeden kurdum kadroyu :)

Devin Smith olmamış bence..Moss olsa olmazmı?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1794 : 21 Ocak 2014, 02:12:19 »
Devin Smith'i de bir biz sevemedik herhalde.. Buradan giderken de eleştire eleştire gönderdik. Biz istiyoruz ki her oyuncu yıldız olsun (Murat abi senden bahsetmiyorum genel olarak) Devin kaç yıldır Maccabi'de çok önemli işler yapıyor. 3 haftada 2 kere double double yaptı. Bence sistem olan yerde çok önemli bir sistem oyuncusu...
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1795 : 21 Ocak 2014, 03:45:15 »
Devin Smith'i de bir biz sevemedik herhalde.. Buradan giderken de eleştire eleştire gönderdik. Biz istiyoruz ki her oyuncu yıldız olsun (Murat abi senden bahsetmiyorum genel olarak) Devin kaç yıldır Maccabi'de çok önemli işler yapıyor. 3 haftada 2 kere double double yaptı. Bence sistem olan yerde çok önemli bir sistem oyuncusu...

Devin Smith çok çok önemli bir oyuncu bizim hatamız onu takımı skorer olarak transfer etmekti. Oysa Devin Smith, Avrupa'daki en önemli tamamlayıcı oyunculardan bir tanesi. Bireysel olarak baktığımızda çok çok iyi savunmacı, iyi atlet, iyi bir ceza şutörü, ribaund katkısı çok iyi olan bir oyuncu Smith ama biz onu takımı hücumda sürükleyecek oyuncu olarak aldığımız için görece başarısız oldu bizde.

Bunun yanında Efes'e kaybettiğimiz şaibeli şampiyonlukta Efes, Shumpert'la 4 kısa oynayıp eşleşme sorunu yaratırken bizim koçumuz maalesef Smith'i onun karşısında kullanmayı çok az tercih etmişti, üstelik tercih ettiği anlarda sürekli avantaj sağlamamıza rağmen.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1796 : 21 Ocak 2014, 03:48:16 »
Devin Smith'in gönderilme ve sevilmeme sebebi 2009 yılında kaybettiğimiz şampiyonlukta kendimize kurban aramamızdan dolayıdır,halbuki o sezon  NBA'den bitik bir şekilde dönen Solomon'un play off serisinde sergilediği berbat performansa değinen pek az kişi vardı.Semih resmen Kaya Peker tarafından denize dökülmüştü,Giricek'in bir türlü iyileşememesini söylememe gerek yok.Kısacası Smith kaybedilen şampiyonluğun bedelini ödedi,gerçi Efes'in nasıl şampiyon olduğu ortaya çıktı ya neyse
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 03:51:18 Gönderen: nemanja bjelica »

• Üye
« Yanıtla #1797 : 21 Ocak 2014, 03:50:07 »
Devin Smith çok çok önemli bir oyuncu bizim hatamız onu takımı skorer olarak transfer etmekti. Oysa Devin Smith, Avrupa'daki en önemli tamamlayıcı oyunculardan bir tanesi. Bireysel olarak baktığımızda çok çok iyi savunmacı, iyi atlet, iyi bir ceza şutörü, ribaund katkısı çok iyi olan bir oyuncu Smith ama biz onu takımı hücumda sürükleyecek oyuncu olarak aldığımız için görece başarısız oldu bizde.

Bunun yanında Efes'e kaybettiğimiz şaibeli şampiyonlukta Efes, Shumpert'la 4 kısa oynayıp eşleşme sorunu yaratırken bizim koçumuz maalesef Smith'i onun karşısında kullanmayı çok az tercih etmişti, üstelik tercih ettiği anlarda sürekli avantaj sağlamamıza rağmen.
Tanjevic seri kaybedildiktensonra ben uyudum demişti,çıkıp bir kişi de demedi ki biz seni oraya uyu diye mi getirdik,doping rezaleti ile şaibeli bir şampiyonluk kazandı Efes fakat Tanjevic'te saçma sapan işler yaptı
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 03:50:29 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1798 : 21 Ocak 2014, 03:55:01 »
Tanjevic seri kaybedildiktensonra ben uyudum demişti,çıkıp bir kişi de demedi ki biz seni oraya uyu diye mi getirdik,doping rezaleti ile şaibeli bir şampiyonluk kazandı Efes fakat Tanjevic'te saçma sapan işler yaptı

Tanjevic ve onun uzun oyuncularla oynama takıntısı... Hiç anlayamadım onun bu takıntısını ve ayrıca bu kadar uzunluk takıntısı olan adamın takıma guard olarak Marques Green'i almasını da herhalde ateistler bile açıklayamaz.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 03:55:39 Gönderen: phenom_07 »
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

• Üye
« Yanıtla #1799 : 21 Ocak 2014, 03:59:15 »
Tanjevic ve onun uzun oyuncularla oynama takıntısı... Hiç anlayamadım onun bu takıntısını ve ayrıca bu kadar uzunluk takıntısı olan adamın takıma guard olarak Marques Green'i almasını da herhalde ateistler bile açıklayamaz.
Oğuz ve Semih'i 3 numara oynatması fantastik bir olay :D Zaten bizde yaptığı çoğu hamle akla mantığa aykırı olurdu.90'lı yılların en iyi antrenörlerindendi ama İtalya'yı 1999 Avrupa Şampiyonası yaptıktan sonra kendisini yenileyemedi, 90 yılların basketbolunu oynatmaya çalıştı,geçmişi iyi olabilir ama bizim için uygun değildi,kısaca yanlış zaman yanlış insandı,geliş şekli zaten ayrı bir canımızı acıtmştı