Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522007 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1800 : 21 Ocak 2014, 04:31:02 »
Tanjevic ve onun uzun oyuncularla oynama takıntısı... Hiç anlayamadım onun bu takıntısını ve ayrıca bu kadar uzunluk takıntısı olan adamın takıma guard olarak Marques Green'i almasını da herhalde ateistler bile açıklayamaz.

Greeni aldıgında hayatımda ilk kez kendimden kısa bir oyuncuyla calısıyorum falan demişti yanılmıyorsam :D
onun icin de yeni birseydi
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 04:31:12 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1801 : 21 Ocak 2014, 10:04:54 »
Erdem lasme ye doymamış hem 4 numara hemde 5 numara için yazmış ;)
Langford ile Obradoviç çalışama ihtimali bence % 0 in altında.

Çevrimdışı thamerist

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1802 : 21 Ocak 2014, 10:13:35 »
Devin Smith'i bu kadar değerli kılan Maccabi'nin tembolu oyunu . Oyunun 2 tarafında da aktif bir oyuncu ve fiziki yapısı tempolu Maccabi basketbolu için biçilmiş kaftan farklı tempolarda o tempoyu verir mi bilemem.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1803 : 21 Ocak 2014, 13:23:08 »
Devin Smith'i bu kadar değerli kılan Maccabi'nin tembolu oyunu . Oyunun 2 tarafında da aktif bir oyuncu ve fiziki yapısı tempolu Maccabi basketbolu için biçilmiş kaftan farklı tempolarda o tempoyu verir mi bilemem.

Smith bizim 15 sayı öndeyken verdiğimiz,hemde 5 dakıka kala...Tanjeviçin bizi mahvettiği hakemlerin doğradığı 2*0 önde olduğumuz serinin döndüğü maçta son 5 dakıka inanılmaz kötü oynamıştı...Hatırlıyorum...O maçtan sonra zaten ipi çektiler bence...

Ama suçlu o değil...SARI PANTULLUYDU!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bizim salondaki miskinliğe ve vurdumduymazlığa kılıf olarak NBA salonlarını örnek gösteren ve orayı model aldıklarını ileri sürenler n'olur ama n'olur bugün oynanan Oklahoma - Portland maçının son bölümünü izlesin. Hakem nasıl baskı altına alınır, rakibin en sıcak elleri nasıl bir anda titremeye başlar ve ortadaki maç nasıl söke söke koparılır, takımla nasıl bütünleşilir; görsün ve öğrensinler.

Hele Kevin Durant'e çalınan yanlış bir hücum faul sonrası mola boyunca hakemlere kulakları patlatırcasına gösterilen tacizkâr tepkinin yarısı ama sadece yarısı bizim salonda gösterilse bazı maçların sonucu çok farklı olurdu. Taraftar çıldırdığı anda ne skorborddan saçma sapan eğlence görüntüleri yayınlanıyor, ne gereksiz müzikler... Sürekli ve defalarca, arka arkaya yanlış düdük çalınan pozisyon ekrana geliyor; her defasında öfke ve tepki büyüyor. Muhteşem bir baskı, harika bir ambiyanstı.

"Biz NBA salonlarını örnek alıyoruz" diyenlerin yalanını görmek için de bu maçın son bölümlerini izleyin. Taraftar baskısı nasılmış; görün.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
rahat kazaniriz

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Burdan bir itirafta bulunmak istiyorum, Birinci Ve ikinci Grup maçlarının toplamı olan 13 maçından Barça deplasmanı ilk 10 dk ve Partizan maçının son 15 dk sı ile birlikte, İkinci tur 3 maçının tamamını izledim  ve bunlarım hepsinden yenik ayrıldık daha önce kazandığımız 8 maçın hiç birini izlememiştim, ve kaybetmemiştik... Bu yüzden bu maçla birlikte bir daha EL maçlarını izlememeye karar verdim yarınki pana maçını bu yüzden merak ediyorum.. :-[
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Son zamanlarda unuttuğumuz Kleiza-Bjelica ikilisi ile oynasak fena olmaz.Zoric-Vidmar şu halleri ile ümit vermiyor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradoviç çok önemli bir koç ve onun olduğu her takıma benim inancım güvencim sonsuz olur ,
kendisine ve yaratmak istediği sisteme oyuna güveniyorum , değişimin de kolay olmayacağının farkındayım

eminim ki son 3 maçtaki '' kırılma anlarında '' devreye bir türlü giremediğimiz için en çok o üzülüyor ve bir çözüm arıyordur

ama kendi adıma Emir ve Bojan'ın top 16 performanslarından inanılmaz üzüntü duydum , bu kadar düşüşe geçeceklerini hiç tahmin etmemiştim , adım gibi eminim ki Obradoviç 'te bu iki oyuncuya normal olarak çok güveniyordu ama 3 maçta o güven boşa çıktı
umarım bu maç ile beraber biraz kıpırdama gösterirler , biraz ritm bulsalar takım için çok fark edecek ,
bir çok defomuza ve sıkıntımıza rağmen bu iki oyuncu biraz devreye girebilse galibiyetler çok rahat gelecektir.

Zoriç konusunda ise  ne desem bilemiyorum ,kendisini severim ve hücum performansına çok güvenirim ama yapmış olduğu hücum fauller ve top kayıpları karşısında evde küfür kültürümü inanılmaz geliştirdim , hocayı hayal kırıklığına uğratan bir diğer isim ,

şehir dışında olacağım için büyük ihtimalle televizyondan bile maçı izleyemeyeceğim , umarım güzel bir sonuç olur , bu galibiyete takımın taraftarın hocanın herkesin ihtiyacı var ,

ne olursa olsun biraz Kleiza'yı hücumda birinci alternatif olarak düşünmeye başlasak fena olmaz diyorum
bojan bu maçta 1 2 tane 3 lük isabet bulsa sanırım o mental sorunu bir nebze de olsa aşmış olacaktır.

zoriç bu maç top kaybetmesin ben başka birşey istemiyorum

özellikle Melih'in yürekli mücadelesinden dolayı kendisine helal olsun diyorum umarım bu maçta aynı performansı devam ettirir..
üzülüyorum

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Çok çok önemli maç,telafisi yok bu maçın. Kazanacağımızı düşünüyorum ben.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı thamerist

• Üye
Bizim salondaki miskinliğe ve vurdumduymazlığa kılıf olarak NBA salonlarını örnek gösteren ve orayı model aldıklarını ileri sürenler n'olur ama n'olur bugün oynanan Oklahoma - Portland maçının son bölümünü izlesin. Hakem nasıl baskı altına alınır, rakibin en sıcak elleri nasıl bir anda titremeye başlar ve ortadaki maç nasıl söke söke koparılır, takımla nasıl bütünleşilir; görsün ve öğrensinler.

Hele Kevin Durant'e çalınan yanlış bir hücum faul sonrası mola boyunca hakemlere kulakları patlatırcasına gösterilen tacizkâr tepkinin yarısı ama sadece yarısı bizim salonda gösterilse bazı maçların sonucu çok farklı olurdu. Taraftar çıldırdığı anda ne skorborddan saçma sapan eğlence görüntüleri yayınlanıyor, ne gereksiz müzikler... Sürekli ve defalarca, arka arkaya yanlış düdük çalınan pozisyon ekrana geliyor; her defasında öfke ve tepki büyüyor. Muhteşem bir baskı, harika bir ambiyanstı.

"Biz NBA salonlarını örnek alıyoruz" diyenlerin yalanını görmek için de bu maçın son bölümlerini izleyin. Taraftar baskısı nasılmış; görün.

Geçen sene playoff'ta Golden State tribünleride fenaydı . Benim gördüğüm en heyecanlı en etkili NBA tribün performansıydı diyebilirim .

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Obradoviç çok önemli bir koç ve onun olduğu her takıma benim inancım güvencim sonsuz olur ,
kendisine ve yaratmak istediği sisteme oyuna güveniyorum , değişimin de kolay olmayacağının farkındayım

eminim ki son 3 maçtaki '' kırılma anlarında '' devreye bir türlü giremediğimiz için en çok o üzülüyor ve bir çözüm arıyordur

ama kendi adıma Emir ve Bojan'ın top 16 performanslarından inanılmaz üzüntü duydum , bu kadar düşüşe geçeceklerini hiç tahmin etmemiştim , adım gibi eminim ki Obradoviç 'te bu iki oyuncuya normal olarak çok güveniyordu ama 3 maçta o güven boşa çıktı
umarım bu maç ile beraber biraz kıpırdama gösterirler , biraz ritm bulsalar takım için çok fark edecek ,
bir çok defomuza ve sıkıntımıza rağmen bu iki oyuncu biraz devreye girebilse galibiyetler çok rahat gelecektir.

Zoriç konusunda ise  ne desem bilemiyorum ,kendisini severim ve hücum performansına çok güvenirim ama yapmış olduğu hücum fauller ve top kayıpları karşısında evde küfür kültürümü inanılmaz geliştirdim , hocayı hayal kırıklığına uğratan bir diğer isim ,

şehir dışında olacağım için büyük ihtimalle televizyondan bile maçı izleyemeyeceğim , umarım güzel bir sonuç olur , bu galibiyete takımın taraftarın hocanın herkesin ihtiyacı var ,

ne olursa olsun biraz Kleiza'yı hücumda birinci alternatif olarak düşünmeye başlasak fena olmaz diyorum
bojan bu maçta 1 2 tane 3 lük isabet bulsa sanırım o mental sorunu bir nebze de olsa aşmış olacaktır.

özellikle Melih'in yürekli mücadelesinden dolayı kendisine helal olsun diyorum umarım bu maçta aynı performansı devam ettirir..
üzülüyorum

Üzülme abi, Obradovic takıma doğruyu bulduracaktır, maçı kazanacağız inşallah :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #1812 : 22 Ocak 2014, 17:23:14 »
Son haftalarda Bojan'ı çok eleştirdik ama normal sezon sonunda EL takımlarının genel menejerleri tarafından takımlarında en çok görmek istedikleri SF seçilmiş. Yüzdeler etkileyici :D

« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 16:34:15 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı thamerist

• Üye

üzülüyorum

Birde Vidmar kendi kendini bloklamasın abi onuda boş geçmemek lazım . Adam hücum ribaundu alıyor ama tedirginlikten boş potaya topu atmak için etrafını kolaçan edene kadar rakip geliyor bloklanıyor . Malaga maçının başında 3-4 boş basketi heba etti pota altında . Karşısında oynayan her uzunun blok ortalamasını arttırıyor .

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Büyük gün geldi çattı... Bugün inşallah F16'da ilk galibiyetimizi alacağız, maç saatine kadar heyecanla bekleyeceğim..

Panathinaikos pazartesi Olympiakos ile kıran kırana bir maç oynadı, daha çok dinlenmiş taraf olarak fiziki olarak üstünlük kurmamızı bekliyorum. Ayrıca Emir ve Bojan'ın da üzerlerindeki tutukluğu atıp tekrar kendilerine gelmelerini umuyorum, böyle olursa zaten maçı kazanırız.

Bence en büyük sıkıntımız pota altında Gist ve Lasme'nin etkinliğini durdurmaya çalışmak olacak.

Euroleague sitesinde maç öncesi röportajında Obradovic şöyle demiş;
"The game against Panathinaikos arrives in a difficult moment for us. First of all because they have been playing excellent lately, they are a very good team especially in defense. It's obvious that after the start with three losses we have to step up and play a pretty good game. If we want to retain our options in the Top 16 we must win. I hope everyone understands the situation and, of course, the fans come to the arena to support the team."

Elimden geldiğince türkçeye çevirdim : Panathinaikos maçı bizim için zor bir zamana denk geldi. Herşeyden önce Panathinaikos son zamanlar mükemmel oynuyorlar, çok iyi bir takımlar özellikle defans konusunda. Şu açık ki 3 mağlubiyetli başlangıcın ardından, adımımızı atıp çok iyi bir oyun oynamalıyız. Eğer Top 16 da şansımızı kaybetmek istemiyorsak kazanmak zorundayız. Umarım herkes bu durumu anlıyordur ve tabii ki taraftar salona takıma destek olmaya gelir.

Pedoulakis'in açıklaması ise şöyle;
"Fenerbahce Ulker is a really talented team offensively and this reflects to the numbers this team carries throughout Euroleague this year. They get more aggressive when they play at home. They have patience, they read every single mis-match in the game and I expect this to be a really tough encounter for both teams. We really don't think about the standing right now. Our philosophy is to focus to the next game. The one thing that troubles us is that we had three tough games in six days and that we are going to play on Thursday with just one practice. It's not the first time to deal with a situation like this. We have to find our energy stepping on the court. This is what we want."

Özetle şöyle diyor: Fenerbahçe ofansif yönden gerçekten yetenekli bir takım ve bu istatistiklere yansıyor. Evlerinde daha agresif oynuyorlar, sabırlılar ve maçtaki her ters eşleşmeyi değerlendiriyorlar, iki takım içinde zor bir maç olacak. Sıralama konusunu gerçekten düşünmüyoruz, felsefemiz önümüzdeki maça odaklanmak. Bizim için sıkıntı yaratan bir şey ise 6 güne 3 tane zor maça çıkmamış olmamız ve Perşembe günü sadece 1 antrenmanla maça çıkacak olmamız. Bu başımıza ilk defa gelen bir şey değil. Parkeye adım attığımızda gücümüzü bulmuş olmalıyız, istediğimiz bu.

« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 08:45:38 Gönderen: Solamnus »