Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu maçı alırız, almalıyız!

Çevrimdışı thamerist

• Üye
Ülker sports Arena'nın halini gördükten sonra Abdi İpekçi günlerini özleyenlerin iple çektiği maç . Özledik İpekçi'nin tribünlerini . Hem takımda tribün görmüş olur biraz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
güzel bir taraftar desteği olur diye düşünüyorum
en azından kendi evimizde oynuyor gibi olacağız , bizim için en önemli maçlardan birisi

Çevrimdışı thamerist

• Üye
en azından kendi evimizde oynuyor gibi olacağız , bizim için en önemli maçlardan birisi

Ülker Sport Arena'dan daha iyi ortam olacağı kuşkusuz abi . Abdi İpekçi'ye en son Euroleague Women 8'li finallerinde gitmiştim .
Efsane bir Gs maçı olmuştu hem tribünde hem sahada ezdiğimiz . İnşallah o ortamı yaratırız yine

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Abi Efes bize yuzde 10 luk alan bırakacakmış..Biletleride SÜPER ALLES BUKELAMUNGİLLERE verecekmiş..Bilgi kesin..Maçta bilet satışı konusunda sıkıntılar varmış..

Duyum ama kesin değil
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
ooo bu güzel ve ağır oldu :)

Twitterda O arkadaşa laf söyleyince kızıyorlar..Takıma basketbol oynatamadığına mı yanalım.Herkesin kendi kafasına göre takıldığına mı?

Sonra kızıyorlar..Çok güzel oturtmuş arkadaş Helal olsun!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Efes'in maçlarını yayınlayan Ntvspor bakalım bu maçı yayınlayacak mı?

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Efes'in maçlarını yayınlayan Ntvspor bakalım bu maçı yayınlayacak mı?
Özcan hocam maç yayını Smart ta .
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi Efes bize yuzde 10 luk alan bırakacakmış..Biletleride SÜPER ALLES BUKELAMUNGİLLERE verecekmiş..Bilgi kesin..Maçta bilet satışı konusunda sıkıntılar varmış..

Duyum ama kesin değil

bizim % 10 luk kesimimiz efesin sözde taraftına yeter de artar bile muratım :)

Çevrimdışı thamerist

• Üye
bizim % 10 luk kesimimiz efesin sözde taraftına yeter de artar bile muratım :)

Kendini Türk Basketbolunun lokomotifi olarak gören ve Türkiye'de basketbolun gelişimine adayan Efes yıllardır her önemli maçta taraftarları salondan uzaklaştırmak için türlü türlü sahtekarlıklar yapıyor . Ya biletleri satmıyorlar ya maçları Ayhan Şahenk'e alıp fabrikadan işçileri toplayıp getiriyorlar . Kendilerine sormak lazım basketbolu seyircileri salonlardan uzak tutarak mı sevdirmeye çalışıyorlar ?
İşim ilginç yanı bir Allah'ın kuluda çıkıp ya arkadaş bu biletler nerede niye satışa çıkmıyor diye sorgulamıyor .

Hukuki yanını bilmiyorum ama kişilerin spor izleme haklarını gaspetmek kanuna aykırı olmalı . Yok ki böyle işlerin peşinde koşacak bir yöneticimiz . Ancak maçları kaybettikten sonra çıkıp konuşuyorlar o zamanda samimiyetleri kalmıyor

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Efes şu an Barcelona+bizim maç için 20 TLye kombine satıyor. Maça gidecek olan alsın, az gişe açıyorlar. Formanızı atkınızı da düzgün gizzlerseniz, içeride rahat rahat takılırsınız.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Efes şu an Barcelona+bizim maç için 20 TLye kombine satıyor. Maça gidecek olan alsın, az gişe açıyorlar. Formanızı atkınızı da düzgün gizzlerseniz, içeride rahat rahat takılırsınız.
Seninle konuşmuştuk ama haftaya burada değilim abi :(
Sadece bu haftaki maça gidebileceğim. İnşallah biletlerde ali cengiz oyunu yapmazlar.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2382 : 18 Şubat 2014, 03:20:29 »
Laboral, Lamar Odom'la anlaşmış Sportando'nun haberine göre.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
Alah kısmet ederse cuma günü salondayım geçen lig maçına da gitmiştim inşallah yine lig maçı gibi rahat kazanırız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2384 : 18 Şubat 2014, 15:23:20 »
Kesinleşti transfer