Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 255056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Ynt: BBL 17. Maç, 03.01.2014 - [17.30] Anadolu Efes-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #1305 : 03 Şubat 2014, 18:44:28 »
Hakemler aradan çekildikten sonra farkı 19 a çıkardık.

çok doğru söyledin aynen öyle oldu :)
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
« Yanıtla #1306 : 03 Şubat 2014, 18:47:18 »
3. periyod sonucu 22-10.. Bo'nun smacını mutlaka izleyin :)
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1307 : 03 Şubat 2014, 19:08:46 »
64-73 kazanmışız.

Twitter'da okuduğum yorumlara bakılırsa son anlarda yine elimiz ayağımıza dolanmış ama galibiyet galibiyettir.

« Son Düzenleme: 03 Şubat 2014, 19:09:04 Gönderen: Bülent »
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1308 : 03 Şubat 2014, 19:10:28 »
64-73 kazanmışız.

Twitter'da okuduğum yorumlara bakılırsa son anlarda yine elimiz ayağımıza dolanmış ama galibiyet galibiyettir.

haddim olmayarak bir dost tavsiyesi maç sırasında asla Twittera bakma
kendimi de dahil ediyorum aklı selim 3 tane yorum göremiyorum o sırada
adrenalin sayesinde neler yazılıyor neler ...
sevgiler
bende işlerim sebebiyle maçı izlemedim.
5 numarasız oynadık galibiyet çok güzel olmuş ..

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Anadolu Efes:64 Fenerbahçe Ülker:73
« Yanıtla #1309 : 03 Şubat 2014, 19:18:17 »
Anadolu Efes:64  Fenerbahçe Ülker:73

Erkek basketbol takımımız BBL'de 17. hafta maçında deplasmanda Anadolu Efes'i 9 sayı farkla 73-64 mağlup etti.

Takımımız ilk yarıyı 40-33 önde kapatırken, 3. periyotta Efes'i sahadan sildi ve farkı 20 sayılara kadar çıkardı. Maçn son bölümünde gayri ciddi hareketlerde bulunanan takımımız farkın kapanmasına neden olsa da maçı 73-64 kazanmayı başardı.

Basketbol takımımız böylece ligde 14-4 olurken, Efes 13-5 oldu.

Takımımızda Ömer Onan 17 sayıyla oynarken, Nemanja Bjelica 12 sayı-9 ribaunt-2 asist, Bojan Bogdanovic 11 sayı-3 ribaunt, Linas Kleiza 10 sayı, Bo McCaleb 7 sayı-8 asist-3 ribaunt, Melih Mahmutoğlu 8 sayı, Emir Preldzic 6 sayı-9 ribaunt ve Kenan Sipahi 2 sayı-2 ribaunt yaptı.

Efes'de ise Birkan Batuk 15 sayıyla oynarken, Milko Bjelica 15 sayı-3 ribaunt, Kerem Gönlüm 11 sayı-7 ribaunt ve Jamon Lucas 9 sayı-6 asist-3 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 14-21
2. Periyot: 19-19
3. Periyot: 10-22
4. Periyot: 21-11

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
skor takibinden anladigim son ceyrekte 68-48 den mac 70-59 a gelmisti. ama izlemeden yorum yapamam. bu galibiyet lig 2.ligi yolunda (hele bu sekilde 5 numarasiz oynanan bir oyunda) bence cok iyi. mac icinde 20 sayilik diferanslari yakalamak muhimdi. tebrik ediyorum. bu mac kupa ve EL deki son 2 macimiz oncesi iyi bir moral ve mesaj oldu
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı haktan87

• Üye
35 dk Gerçekten çok iyi mücadele edip maçı domine ettik, son 5 dk çok fazla saçmaladık 20 sayı öndeyiz, süreye oynamadan hücüm süresinin bitmesine 10,15 saniye kala eline alan potaya topu attı nitekim son periyotta 21 sayı yedik. Obra Reis gerekeni yapacaktır..

Uzun oyuncumuz olmadan çok iyi savaştık.. Bu galibiyetı Sayın Badem ve Murat murathanoğluna armağan ediyorum, Sizlere saygısızlık olmasa çok kötü sayardım ikisine ama neyse. Bu galibiyet onları fazlsıyla mutsuz etmiştir zaten..
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2014, 19:23:44 Gönderen: haktan87 »
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Moral verici bi galibiyet olmuş, son ceyrek skoru hoş olmamiş ama çikiştaki efesi uzunsuz yenmek guven tazelemistir. Bu macta dahi sure alamayan izzet krndini atsin bir yerlere.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
haddim olmayarak bir dost tavsiyesi maç sırasında asla Twittera bakma
kendimi de dahil ediyorum aklı selim 3 tane yorum göremiyorum o sırada
adrenalin sayesinde neler yazılıyor neler ...
sevgiler
bende işlerim sebebiyle maçı izlemedim.
5 numarasız oynadık galibiyet çok güzel olmuş ..

Sıcağı sıcağına yorum yapma konusunda senle aynı düşüncedeyim abi.
Maç sırasında yorum yapmamaya, yapsam bile kırıcı olmamaya özen gösteririm(bunu en iyi Murat hoca bilir).
Efes maçını izleyemedim.
O yüzden sosyal medyanın nimetlerinden yararlanıp skorun yanında, (basketbol bilgisine güvendiğim kişilerin yorumlarından hareketle) belli başlı sıkıntılarımızdan olan maç sonu tıkanmayı yeniden yaşadığımızı dile getireyim demiştim.
...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Yahu rahat bir galibiyet almışız, hala daha birşeyler söyleniyor. Fark olmuş 20 sayı, bir maç önce çok ciddi sakatlıklar olmuş. Oyuncular da haliyle saldılar biraz. Her türlü şeyde bir sorun aramayı nasıl da seviyoruz, insan gerçekten hayret ediyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

spidey1907

• Ziyaretçi
Bu koşullarda,bu kadar sakatlığa rağmen süper bir galibiyet.Son periyot kötüydük ama kafaya takmamak gerek,tebrikler.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bo, Kleiza ve Bjelica 30dk ve üzeri süreler aldılar. Özellikle Bjelica 30dk pota altında çok çabaladı, çok ciddi efor sarfetti bence. Ömer Onan pota altına girip iyi sayılar buldu, Bo'nun 8 asisti es geçilmemeli hele bir de 4 kişinin arasına girip uçarak yaptığı smaç var ki maçın hareketi kesinlikle oydu.

Maç sonunda takımın gevşek davranmasıyla farkın 23 sayılardan 6 sayıya kadar düşmesine kızmış olacak ki röportajında koç 35dklık oyundan memnun olduğunu ifade etti, ayrıca koçun en sinirli olduğu maçlardan biriydi. Röportajda koç yeni transfer Sekulic'den de bahsetti, ispanya ligi gibi zor bir ligde sayı kralı olduğunu, ribaundlarda iyi olduğunu, oyuncunun daha önce Partizan ve Yunanistan'da da oynadığını, tanıdığı bir oyuncu olduğunu söyledi.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Abartıyor gibi gözükebilirim ama bence özel bir galibiyet aldık.Böyle düşünmemin en önemli sebebi maçı 5 numarasız oynadık ve Milano deplasmanından boynu bükük ayrılmış vaziyette geldik.Efes'te 5 numarasız oynuyor düşüncesine katılmıyorum çünkü onlar 2-3 haftadır 5 numarasız oynuyor,ayrıca Efes'in 5 numarasız oynaması bizim gibi zorunluluktan değil kendi aldıkları karar neticesinde.Son 5 dakikalık bölümü hatırlamak istemiyorum.Bo Savanovic'ten topu çalmasa sayı yesek bile yine maçı kazanırdık,5 dakikalık bölümde gösterilen laubalice davranışlar 35 dakikalık iyi oyunumuzu gölgeledi beni üzen nokta bu.Bu galibiyetimiz ayrıca bugün kaybedeceğimizi bekleyen ve tekrar 1 galibiyet fark ile önde olmayı bekleyen gs taraftarının psikolojisini bozmuştur.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2014, 20:06:42 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
TEBRİKLER
rahat kazandık doğrudur ama son periyot daha doğrusu son 5 dk potaya gitmeyip 24 saniyeleri kullansak çok daha rahat olurdu aceleci davranıp top kayıpları yaptık KLEİZA ( yazılışta hata olabilir) 3 top kaybı bir hatalı yürüme yaptı boo bomboş smaça gitti vuramadı efesin iştahı kabarttık fark 3 sayı kalacakken boo topu çaldı bizimkilerde son saniye  3 lük attı
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Maçın sonlarına doğru çakma 5 numaramız bjelica oyundan çıkınca fark kapandı yoksa bjelica 12s 9 r çekti onun kide can yani 30 dk oynadı son periyot çıkınca dağıldık :) Helal olsun.