Özkan kardeşimle beraber salondaydık
Öncelikle salon beklediğimizden kalabalıktı. Marmaray'ın olumlu etkisi ile bize ayrılan tribün tamamen dolmuştu, salonda da toplam 4000 kişi vardı tahminim. Tribünlerimiz, Ülker Arena'ya göre çok daha iyiydi. Orada olan kardeşlerimi tebrik ediyorum. biz maçı efes tarafında seyrettik ama etrafımız hep Fenerbahçeliydi. Efesin kendi bench arkasında 150-200 kişi bir grubu vardı, ondan ibarettiler.
bir kere Bojan dahil tüm oyuncular iyi durumdaydı. Bir kaç top Emirin elinde patladı ama Emir bile olumlu oynadı. Bo, Bjelica, Melih, ve tabiki Ömer çok iyiydi. Maç boyu savunmada iyiydik. En önemlisi de bu idi. İyi fast-break attık bu sayede.
Benim için maçtaki en özel an, Bojanın Penetre edip Bo'ya çıkardığı onun da ekstra pasla Ömeri bulup 3lük attığımız andı. TVye yansıdı mı bilmiyorum. O basket ardından Aggelou mola aldı. Obradovic, molaya gelen Bojanı tebrik etmek için hırsla ortasahaya kadar geldi. Gerçekten Obradovic, basketbolu, işini, takımını, oyuncusunu seven pırıl pırıl bir insan. İnşallah günlük düşüncelerle bu adamı göndermeye kalkmayız veya elimizden kaçırmayız. Ona kendini iyi hissettirmeliyiz her konuda. Sınırsız ve sonsuz bir güveni ve krediyi hakediyor
Bu arada Efes, Euroleague deki Barca ve Fenerbahçe maçları için bilet paketi çıkarmış. Özkanla almak üzere sözleştik. Başka alanlar olursa, 21 şubat cuma akşamı beraber maç izleyebiliriz. Marmaray ile geliş bayağı rahat ettirmiş Abdi İpekçiyi
Sevgiler
Okan