Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 255056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Özkan kardeşimle beraber salondaydık

Öncelikle salon beklediğimizden kalabalıktı. Marmaray'ın olumlu etkisi ile bize ayrılan tribün tamamen dolmuştu, salonda da toplam 4000 kişi vardı tahminim. Tribünlerimiz, Ülker Arena'ya göre çok daha iyiydi. Orada olan kardeşlerimi tebrik ediyorum. biz maçı efes tarafında seyrettik ama etrafımız hep Fenerbahçeliydi. Efesin kendi bench arkasında 150-200 kişi bir grubu vardı, ondan ibarettiler.

bir kere Bojan dahil tüm oyuncular iyi durumdaydı. Bir kaç top Emirin elinde patladı ama Emir bile olumlu oynadı. Bo, Bjelica, Melih, ve  tabiki Ömer çok iyiydi. Maç boyu savunmada iyiydik. En önemlisi de bu idi. İyi  fast-break attık bu sayede.

Benim için maçtaki en özel an, Bojanın Penetre edip Bo'ya çıkardığı onun da ekstra pasla Ömeri bulup 3lük attığımız andı. TVye yansıdı mı bilmiyorum. O basket ardından Aggelou mola aldı. Obradovic, molaya gelen Bojanı tebrik etmek için hırsla ortasahaya kadar geldi. Gerçekten Obradovic, basketbolu, işini, takımını, oyuncusunu seven pırıl pırıl bir insan. İnşallah günlük düşüncelerle bu adamı göndermeye kalkmayız veya elimizden kaçırmayız. Ona kendini iyi hissettirmeliyiz her konuda. Sınırsız ve sonsuz bir güveni ve krediyi hakediyor

Bu arada Efes, Euroleague deki Barca ve Fenerbahçe maçları için bilet paketi çıkarmış. Özkanla almak üzere sözleştik. Başka alanlar olursa, 21 şubat cuma akşamı beraber maç izleyebiliriz. Marmaray ile geliş bayağı rahat ettirmiş Abdi İpekçiyi

Sevgiler

Okan

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Erkek basketbol takımının İpekçi'deki son maçına (Erdemir) Okan Abi ve Cem abiyle beraber gitmiştik. Gözler yine Cem reisi aradı bugün :(
Maç sonrası için teşekkürler tekrar Okan Abi :)

Spor Sergi'yi yaşayamayanlar için İpekçi'nin yeri çok farklı cidden. İnsanın için hafif bir üzün kaplıyor her gidişte. Eskiden dönüş nedeniyle çok  küfür etmişliğim vardı ama şimdi özlüyorum 10 yıl öncesini..

Efes'in oldukça centilmen bir kitlesi var bu arada. Kim sayı atarsa alkışlıyor adamlar.  :D Maçın sonlarında tüm tezahüratlara eşlik etmeleri de ayrı bir güzeldi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Erkek basketbol takımının İpekçi'deki son maçına (Erdemir) Okan Abi ve Cem abiyle beraber gitmiştik. Gözler yine Cem reisi aradı bugün :(
Maç sonrası için teşekkürler tekrar Okan Abi :)

Spor Sergi'yi yaşayamayanlar için İpekçi'nin yeri çok farklı cidden. İnsanın için hafif bir üzün kaplıyor her gidişte. Eskiden dönüş nedeniyle çok  küfür etmişliğim vardı ama şimdi özlüyorum 10 yıl öncesini..

Efes'in oldukça centilmen bir kitlesi var bu arada. Kim sayı atarsa alkışlıyor adamlar.  :D Maçın sonlarında tüm tezahüratlara eşlik etmeleri de ayrı bir güzeldi.

It gibi çalışıyorum bu aralar :)
Şimdi tekrari izliyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bo ve bjelica p&r oynadı 8)
Kleiza nin savunma gayreti çok iyi şimdilik ve yardım savunması getirdi 2 3 kere

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bo ve bjelica p&r oynadı 8)
Kleiza nin savunma gayreti çok iyi şimdilik ve yardım savunması getirdi 2 3 kere

anlat anlat heyecanlı oluyor :P
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Ben de maça gidenlerdenim.Kaç haftadır bu deplasmana gitmeyi gözüme kestirmiştim.Salona 40 dakika kala girdim ve bize ayrılan bölümde yer aldım.Çok coşkulu bir taraftar grubu vardı bence evimizdeki maçlara göre.20 farkı yakalamak maç içerisinde çok iyiydi.Ancak biraz hücumda sayı bulamayınca 20 farkı 6 farka kadar iniverdi.Ancak Kleiza son saniye 3'lüğüyle de noktayı koydu.Lige bakacak olursak şimdi Beşiktaş'ın da Galatasaray'ı yenmesiyle biz 4 mağlubiyet Efes 5 m(2'li averajda da üstünüz) gs 5 m oldu ki bu durum da bizi 2.liğe taşıdı.Çok mutlu döndüğüm bir maçtı.Takımımıza teşekkkür ediyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Emir in tercih hataları kendisine yakışmıyor.

Bu kadar yanlış karar verme lüksü yok yahu

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Ben de salondaydım,yukarıda tribündeydim.Çok eğlenceliydi iyi ki gitmişim diyorum her yönüyle :)
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Zamanında Aydın Abi varken 4-0 ile Efesi elediğimiz serideki Efsane seyirci asla unutulmaz!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Basketbola bizim yasimizin neredeyse iki katina tekabul edecek kadar senelerini vermis birine, bu laflari soylemeni yakistiramadim, arkadasim. 

Belki de 3 katını vermiştir, ama sorun biraz da burada. İnsan bir işi iyi yapamıyorsa ısrar etmek gereksiz geliyor. Siz beğeniyor olabilirsiniz, beğenmeyip saygı duyuyor da olabilirsiniz, bunda yanlış bir şey yok ama ben saygı da duymuyorum açıkçası, işini iyi yapana saygı duyulmalı bence. 2 yıldır neredeyse bütün maçları izliyorum, gerçekten bir tane yararlı cümle kurmadı. Geçmişte iyi şeyler de yapmış olabilir ama artık olmuyor belli ki.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vallaha besim bende arda kardeşim ile aynı fikirdeyim
Ha yazdıkları sert/yumuşak o kısım göreceli
Benim maç izlerken kendisine ettiğim lafları buraya yazsam yöneticisi olduğum forumdan atılacak duruma gelirim 8) :)

gurol1967

• Ziyaretçi
Arda ve Cem'e katiliyorum ikisi resmen kendi kendilerine egleniyorlar mac
sirasinda hic bir sey umurlarinda degilmis gibi.Cok sinir bozucu.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Murat Murathanoğlu pek memnun değil  bu durumdan bence...İsmet Badem ise yeter artık bence.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
İsmet BADEM'in bir yarasımı var acaba FB tv de proğram yaptığı yılardan kalma.? Ben onu Fenerbahçeli biliyordum, Basketbol ligi lig TV'ye geçtiğinden beri ilk defa bu yıl izlemeye başladım, çok rahatsız oluyorum İsmet BADEMDEN...
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
İsmet BADEM'in bir yarasımı var acaba FB tv de proğram yaptığı yılardan kalma.? Ben onu Fenerbahçeli biliyordum, Basketbol ligi lig TV'ye geçtiğinden beri ilk defa bu yıl izlemeye başladım, çok rahatsız oluyorum İsmet BADEMDEN...

İsmet Badem aklına ne gelirse söyleyen bir adam. Bir şeye takıldığı zaman devam ediyor. Bence fazla takmamak lazım kafaya. Ciddi manada kötü niyeti olduğunu hissedemiyorum ben.