yorucu İstanbul yolculuğu an itibari ile son bulgu ve sağ salim evimize geldik .
salon ve maç ile ilgili olarak izlenimlerimi yazayım ,
*beklentimin üzerinde salonda bir seyirci vardı bu kadar dolu olacağını beklemiyordum
*sakatlık ve yabancı yasağı sebebi ile kenarda bekleyen oyuncularımıza baktım : Kleiza, Kenan, İlkan , Oğuz ... çok önemli 4 isim .
* Allah rıza için şu salonun işletmeciliğini yapanlara oranın bir basketbol sahası olduğunu birilerinin göstermesi hatırlatması lazım , birinci öncelik o salonda maç kazanmaktır yahu ama orayı basketbol salonu gibi değil bildiğin ''Sirk '' gibi yönetiyorlar . Doğumgünü , yok yarışmalar bilmem ne derken bugunde dans saçmalığı çıktı ortaya , bu şeylere bakmaktan maça konsantre olamıyoruz zaten seyirci profili ile ilgili olarak sorunlarımız varken birde böyle bir zihniyet olunca işler iyice sarpa sarıyor
Saha kenarında Avrupa'nın en iyi koçu en hırslı adamı ama molalarda tribünde dans yarışmaları filan oluyor , cidden çok büyük saçmalık
*neyse Abdullah yazmış 3ncü çeyrek gibiydi sanırım Hakemler zaten kötüydü ama artık yeter dedirttiler ve çıldırdık o sırada , çocuklar benim kucağımda idi hangi arada annelerinin kucağına gitmiş hatırlamıyorum , cidden hakemler çok kötüydü ,
*Hoca da söylemiş son çeyrek 3 dakika bi sıktık biraz savunma yaptık fark hemen 16 oldu , bence bu hem motivasyon hemde oyuncu karakteri ile alakalı olan bir durum , zaman içinde bu sıkıntıyı aşacağız diye düşünüyorum .
*Bu maç Bojan ve Emir roller değişmiş gibiydi , topu bojan getirdi emir ise skorer forvet gibi oynadı
*bo çok iyiydi her zamanki gibi , ufak bir sakatlık oldu oyun dışına geldi umarım önemli değildir. bo nun dışarıda olduğu zamanlarda Melih oyun kurucu olarak oynadı , BO nun maç başbaşa giderken 3ncü çeyrek sonucunda kaçırdığı serbest atışı sonrası takip edip çaldığı top çok güzeldi o basket ile sanırmı 62*60 son çeyreğe önde girdik , son çeyrek skoru sanırım 28-16 şeklinde.
*Bojan ( 1 tane airball ve salakça zorladığı 2 pozisyon harici ) bugün iyiydi özellikle ikinci yarı Emir'e verdiği asist çok çok güzeldi . iyi niyetinden şüphem yok ama bazen çocukça tercih hataları yapıyor
*Sekulic gösterişsiz ama faydalı bir oyuncu , henüz orta ve uzun mesafe şutunu devreye sokmadı ama takip edip aldığı hücum ribaund ve aldığı güzel sayılardan sonra sayı yapmasını bildi. Size ve savunma kısmına laf etmiyorum ama en azından pota altına bir miktarda olsa ''oyun aklı ''getirdi ve skor opsiyonu sağladı diyebiliriz sanırım.
*Metecan ve İzzet aldıkları süreleri daha iyi değerlendirmeli 10 dak civarı süre aldılar fena süreler değiller ,
*Bjelica da bügun çok süre almadı
*son çeyrekte Ömer in getirdiği savunma direnci ve sayılar çok önemliydi , son çeyrekte topu çok iyi dolaştırıp Melih'in asistinde son saniyede Ömer'den gelen 3 sayılık atışa hem tribünler hemde takım çok sevindi..
Sonuçta güzel bir galibiyet oldu Efes maçı öncesi iyi bir moral oldu diyebiliriz.