Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem bizim maçlarda resmen üç maymunu oynuyorlar. Hadi İsmet Badem neyse de iyi Fenerbahçeli olan Murat Murathanoğlu'nun bu şekilde maçlarımızı anlatması beni hem üzüyor hem de sinirlendiriyor.
İsmet Badem bir pozisyonda Melih sol elini kullanmıyor dediği anda tv yi kapatıp kapatmamak arasında bocaladım.
Melih driblingde tek yönlü oyuncu, yani sağı kullanacaksa sonuna kadar sağ; solunu kullanacaksa sonuna kadar sol kullanıyor ama sol elini daha çok kullanmıştır sezon başından beri.
Bir de Perkins'in Melih'e faul yaptığı pozisyonda faul kabak gibi görünürken ağır çekimde bir türlü göremediler faulü

Herşeye rağmen İsmet'i severim, adamın basketbol sevgisini samimi buluyorum
Murat Murathanoğlu bana basketbolü sevdiren adamlardan biridir ve en sevdiğim yorumcudur. Basketbol bilgisi de gerçekten iyidir.
Ama biraz ABD takıntısı vardır, iyiyi ve kötüyü abartır. Bir de bazı söylediği lafları tabiri caizse bir türlü yiyemiyor ve hiç bir fırsatı kaçırmıyor. 3 iyi şeyi görmeyip 1 kötü şeyi görüp, önceki görüşü paralelinde yorum yapıyor.
Zamanında sırp/hırvat vs eski yugo ülkelerinin oyuncuları hakkında son derece güzel ve gerçekçi analizler olan bir yazı yazdı ama bir türlü bu yazının etkisinden kurtulamadı. Herşeyi eğip kırpıp o yazıda yazdığı düşüncelere getirmeye çalışıyor
Herşeye rağman artısı eksisi ile favori yorumcumdur

Yorumcu olarak hakkı yenen adam ise Nur Germen, hiç fena olmayan son derece underrated bir yorumcu