Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 253225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Melihe inanılmaz saygı duyuyorum
izlerken keyif alıyorum ve şutuna da güveniyorum

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
berk şu ana kadar 8 asist yapmış.

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
berk şutunu da geliştirdi mi ballı kaymaklı olur :)
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Melihe inanılmaz saygı duyuyorum
izlerken keyif alıyorum ve şutuna da güveniyorum

Melih takımdaki tek sniper, yani saf şutörümüz. Bojan da Kleiza da bileği düzgün skorerler, saf şutör değiller
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Berk de önemli oyuncu olacak potansiyel var,
Metecan beni üzüyor ve hayal kırıklığına uğratıyor, avrupa yıldızı olmak için her şeye sahip, daha çok çalışmalı

Melih ise gerçekten düzgün karakterli biri, fırça yedikçe surat yapmıyor, daha çok çalışıyor ve kendini geliştirmeye çalışıyor, kötü oynadığı ve bol fırça yediği bir maçta takım kazanmışsa çok mutlu oluyor

Metecan dediğin gibi bu şutu ile çok şansı olamaz , çok çalışıp şutunu geliştirmek zorunda

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Berk bence EL seviyesinde çok önemli bir oyuncu olabilir ama bunun için şut konusunda çaba göstermesi şart.
Yoksa bu şutla gelebileceği nokta Doğuş'un biraz daha iyisi olur o kadar.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
8 ay süre oynamadıktan sonra Oğuz iyi döndü bence , daha çok maç yapıp ritm bulacaktır

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İzzet & Oğuz a.ş den çok güzel bir sayı geldi
az önce de BErk top çaldı Metecan asist İzzet smaç

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
82 55 öndeyiz bu arada.
Obradoviç kenarda büyük baş öğretmen gibi maşallah :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Metecan dediğin gibi bu şutu ile çok şansı olamaz , çok çalışıp şutunu geliştirmek zorunda

Şut mekaniğinde problem var, serbest atış atarken farkedebilirsin, mancınık gibi fırlatıyor, parmak hassasiyeti olduğu için yine şutları giriyor.
Asıl oyun karakterini geliştirmesi lazım, yanlış yerde duruyor, yanlış kararlar veriyor. Harika ve elastik bir vücudu olmasına rağmen yeterince çabuk değil, çok çalışması lazım.

İzzet'in aslında gayet düzgün bir bileği var, yeterince şut çalışırsa ve avrupa üzeri atletizmi ile önemli oyuncu olabilir.

İşte iş hep çalışmaktan geçiyor, hem bireysel/fiziksel gelişim, hem de taktik/karakter gelişim
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
87 56 oldu
Metecan işte o 3 sayılık atışını kullandı ve isabeti buldu

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Berk bence EL seviyesinde çok önemli bir oyuncu olabilir ama bunun için şut konusunda çaba göstermesi şart.
Yoksa bu şutla gelebileceği nokta Doğuş'un biraz daha iyisi olur o kadar.

O fizik ve boy ile EL çapında önemli bir oyuncu olmak için, ya çok iyi bir şutör ve skorer olmak lazım; ya da Sergio Rodrigez gibi topu vücudunun bir parçası yapıp, çok iyi dribling, pas, oyun görüşüne sahip olmak lazım.

Berk'in önemli bir skorer ve şutör olması neredeyse imkansız, şut mekaniği yavaş, şutu geç çıkarıyor ve biraz fazla bombeli atıyor.
O fiziği ve şut stili ile Curry kadar hızlı çıkarmalı şutu. Ceza şutlarını yüzdeli soksa yeter aslında

İkinci kısmını geliştirdiği kadar önemli oyuncu olacak.
Fenerbahçe

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Maçtan önce Metecan ve Berk'in 12-15 dakika arası süre alacağını düşünüyordum fakat beklediğimin çok üzerinde süre aldılar.Aldıkları sürede iyi işler yaptılar özellikle Berk asistleri ile takımı besledi.İzzet 11.05 sn süre aldı,smaçları ile gözümüzün pasını sildi.Oğuz Savaş formda döndü umarım ilerleyen maçlarda da aynı performansı sergiler.Sekulic gösterişsiz ama faydalı oyuncu.Kısacası bizim için genç oyuncular ve uzun süredir sakat olan Oğuz Savaş süre aldığı için tadından yenmez bir maç oldu.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Şut mekaniğinde problem var, serbest atış atarken farkedebilirsin, mancınık gibi fırlatıyor, parmak hassasiyeti olduğu için yine şutları giriyor.
Asıl oyun karakterini geliştirmesi lazım, yanlış yerde duruyor, yanlış kararlar veriyor. Harika ve elastik bir vücudu olmasına rağmen yeterince çabuk değil, çok çalışması lazım.

İzzet'in aslında gayet düzgün bir bileği var, yeterince şut çalışırsa ve avrupa üzeri atletizmi ile önemli oyuncu olabilir.

İşte iş hep çalışmaktan geçiyor, hem bireysel/fiziksel gelişim, hem de taktik/karakter gelişim

İzzet istediği kadar şut çalışsın, basketbol bilgisi çok eksik. Metecan bence yanlış şeyler yapmıyor. Sadece kendine güveni fazla değil. Pozisyon içerisinde sırıttığına şahit olmadım. Metecan bu kadar gözünüze batarken İzzet'in batmamasına çok şaşırdım. İzzet'in üç hareketinden ikisi garip geliyor bana.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2014, 20:15:54 Gönderen: Eto »

Çevrimdışı tecessus

• Üye
İzzet istediği kadar şut çalışsın, basketbol bilgisi çok eksik. Metecan bence yanlış şeyler yapmıyor. Sadece kendine güveni fazla değil. Pozisyon içerisinde sırıttığına şahit olmadım. Metecan bu kadar gözünüze batarken İzzet'in batmamasına çok şaşırdım. İzzet'in üç hareketinden ikisi garip geliyor bana.

İki oyuncudan beklentilerim ile alakalı olabilir dedikleriniz.

İzzet'ten beklentim önemli bir rol oyuncusu olması, üstteki mesajdaki önemli oyuncu sözü yanıltmasın, kastım önemli rol oyuncusu

Metecan'dan beklentim ise bir avrupa yıldızı olması, yaşı genç olabilir ama avrupa yıldızı olacaksa bu bahane değil, ilk parladığı dönemden beri yeterli gelişme gösteremedi.
En ümit beslediğim oyuncu Metecan'dı, hala da öyle
Fenerbahçe