Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 253158 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84

Berk için Curry gibi şut atmalı, Rodriguez gibi topa hakim olmalı demedim aslında. Bir dostumuzun EL bazında büyük oyuncu olabilecek yorumuna karşı; EL de büyük oyuncu olacaksa ya büyük skorer/şutör ya da Rodirguez tarzı top/saha hakimiyeti olmalı dedim, fiziğinin çok gelişmeyeceğini, boyunun çok uzamayacağını varsayarak. Bu şut stili ile de iyi bir şutör olmasının bence mümkün olmadığını söyledim.
Benim görüşüm, Berk'in önemli bir oyuncu ve rotasyonun değerli bir parçası olabilecek potansiyele sahip olduğudur. Oyun kurma kabiliyeti şu anda Kenan'ın önünde hatta, Kenan'ın başka potansiyel meziyetleri var.

Söz konusu bölüm benim hatalı yorumum üzerine yazılmıştı.
Orada ben EL bazında özel bir oyuncu derken konuya bizim yerli guardlar açısından yaklaşmıştım, ama düşüncede böyle olsa da klavyede "çok önemli" diye yazınca Rodriguez gibi oyuncularla karşılaştırmaya müsait bir cümle çıkmış.
...

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Söz konusu bölüm benim hatalı yorumum üzerine yazılmıştı.
Orada ben EL bazında özel bir oyuncu derken konuya bizim yerli guardlar açısından yaklaşmıştım, ama düşüncede böyle olsa da klavyede "çok önemli" diye yazınca Rodriguez gibi oyuncularla karşılaştırmaya müsait bir cümle çıkmış.

Aslında aynı şeyi demek istemişiz, EL kadromuzda değerli bir parça olma potansiyeline sahip
Fenerbahçe

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Maçın şimdi  tekrarını izledim ve çok mutlu oldum. Berk iyi bir savunmacı olur umarım, 3. periyot arkadan el sokarak top çalması bana Solomon'u hatırlattı, 4.periyotta aynı şekilde top çalmaya çalıştı ama olmadı. Melih sezon başında ki şut ritmini tekrar bulmaya başlamış.
Oğuz'un dönmesi bizim için çok güzel, kilo vermiş ve her zaman ki gibi bileği düzgün olarak dönmüş.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Maçın şimdi  tekrarını izledim ve çok mutlu oldum. Berk iyi bir savunmacı olur umarım, 3. periyot arkadan el sokarak top çalması bana Solomon'u hatırlattı, 4.periyotta aynı şekilde top çalmaya çalıştı ama olmadı. Melih sezon başında ki şut ritmini tekrar bulmaya başlamış.
Oğuz'un dönmesi bizim için çok güzel, kilo vermiş ve her zaman ki gibi bileği düzgün olarak dönmüş.

İlkandan haber yokmu abi oda dönseydi uzun sıkıntısı tamamen ortadan kalkardı..
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43

İlkan 2-3 hafta içinde dönecek demişti Nedim Karakaş.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_

Bugün maç öncesinde İsmet Badem İlkan'ın bu sezon kolay kolay takıma dönemeyeceğini söyledi. Kendi görüşü müdür yoksa bir duyum mudur onu bilmiyorum.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Bugün maç öncesinde İsmet Badem İlkan'ın bu sezon kolay kolay takıma dönemeyeceğini söyledi. Kendi görüşü müdür yoksa bir duyum mudur onu bilmiyorum.

Takım doktorlarımız açıklama yapmıştı şubat sonu dönecek diye, geçen haftalarda da Nedim Karakaş 2-3 hafta sonra dönecek dedi diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
İsmet Bademden bir tek ben mi nefret ediyorum?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
İlkan hakkında sezonu kapattı dıye bir şehir efsanesi yayıldı ama neredn bilmiyorum duyum mu resmi açıklama mı

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İsmet Badem'in maç içi yorumu... Herhangi bir resmiyeti yok.

Aynı ismet badem maç içinde "aldığım duyuma göre Pierre Jackson maça yetişemeyecekmiş, uçağı rötar yapmış, şu an havadaymış" dedi. Beş dakika sonra kamera Pierre jackson'ı gösterdi. Hiç taş kaldırmadı.

Birisi onu fena işletip kafa buluyor ama... O da kendisini mühim adam olarak pazarlama psikolojisiyle sazan gibi atlıyor.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
İsmet Badem'in maç içi yorumu... Herhangi bir resmiyeti yok.

Aynı ismet badem maç içinde "aldığım duyuma göre Pierre Jackson maça yetişemeyecekmiş, uçağı rötar yapmış, şu an havadaymış" dedi. Beş dakika sonra kamera Pierre jackson'ı gösterdi. Hiç taş kaldırmadı.

Birisi onu fena işletip kafa buluyor ama... O da kendisini mühim adam olarak pazarlama psikolojisiyle sazan gibi atlıyor.

Yorumları demode kalmış da olsa yine de İsmet Badem i severim, adamın basketbol sevgisinin samimiyetine inanıyorum. Elbette yıllar içinde belirli menfaat ilişkileri oluşmuştur ama bu adam basketbolu seviyor ve gündemde kalması için de uğraşıyor.
Müessese takımlarına olan sempatisi de (elbette menfaat ilişkileri olabilir) yine basketbolun güçlü kalmasını istediği için olduğunu düşünüyorum

Bazen son derece saçma olan yorumlarına ise tebessüm edin geçin. Şutör oyuncu seviyor ama MM nin korkusundan yeterince söyleyemiyor :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Salondaki müzikle ilgilenen dj'ye bir şekilde ulaşıp kafasına vura vura şunu söylememiz gerekiyor:" Taraftar, hakem ya da rakibe tepki gösterdiğinde müzik girme!"
Kleiza'nın teknik faul aldığı pozisyon sonrası mola geldi. Yine müzikle taraftarın sesini bastırmaya çalıştı. Amacı nedir cidden çok merak ediyorum. Her seferinde deli ediyor beni. Tepkinin dozajı yükseldikçe, doğru orantılı olarak müziğin sesini yükseltiyor. Deplasmandaki maçlarda gördüğümüz uygulamayı kendi salonumuzda yaşıyoruz.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2014, 00:33:41 Gönderen: özkan »

Çevrimdışı HBK

• Üye
Ynt: BBL 20. Maçı, 03.03.2014 - [20.00] Fenerbahçe Ülker-Tofaş
« Yanıtla #1437 : 01 Mart 2014, 14:25:01 »
Bilet fiyatlarına baktım da bindirim mi var son maçlarda? Yoksa sezon başından bu yana maç maç değişiyor mu? :) 7 TL'lik 4. kategori 12 TL. Aliağa Petkim maçı bilet fiyatlarına baktım, onda ise 13.75 TL. Hayırdır yani ? :)

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #1438 : 01 Mart 2014, 14:30:46 »
Aliağa biletleri 9 liraydıyanlış hatırlamıyorsam.
Kulübün fiyat politikasını anlamak güç. Ligdeki sıralamaya göre belirliyorlar sanırım. Tofaş Play Off potasında diye daha pahalı. KSK biletleri Tofaş maçından da pahalıydı. Saçma sapan bir anlayış. Rakip ligde iyiyse bilet fiyatı artıyor.

Çevrimdışı HBK

• Üye
« Yanıtla #1439 : 01 Mart 2014, 14:46:25 »
Aliağa lig sonuncusuydu, 13.75 TL nedir ya hu anlayamıyorum http://www.biletix.com/etkinlik/RF02C/ISTANBUL/tr Beşiktaş maçı 17 TL idi. Garip :)