Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 255071 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Murat murathanoglu ne leş bir adam oldun cıktın

Bojan cok saglam asistler yaptı maçta
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2014, 16:48:23 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

gurol1967

• Ziyaretçi
Maçın İstatistikleri ;

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Maçı federasyonun canlı skorundan takip edebildim.
Son üç dakika kala maç ortadaydı sonrasında ne olduysa 90-76 ile rakibi tarumar etmişiz.
...

gurol1967

• Ziyaretçi
Maçın tekrarı yayınlanacak mı?

FB TV yayın akışında
22:00   FENERBAHÇE ÜLKER - BEŞİKTAŞ INTEGRAL FOREX TEKRAR
http://www.fenerbahce.org.tr/kurumsal/detay.asp?ContentID=335

Ancak vermeyebilirler yürüyüşün tekrarını falan verebilirler.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
lig tv spikerimi yanlış çevirdi ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama spikerden "olympiakosla görüşüyoruz" diye birşey çıktı transferle ilgili.oyuncular mı görüşüyoruz demek istedi ki?

Çevrimdışı exex

• Üye
lig tv spikerimi yanlış çevirdi ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama spikerden "olympiakosla görüşüyoruz" diye birşey çıktı transferle ilgili.oyuncular mı görüşüyoruz demek istedi ki?

Oly ile transferde bir ilgimiz olamazki :/

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle salonda bulunan seyircileri tebrik ederim,özellikle 3.periyotta sağlam tepki verdiler.Haklarını vereyim gerçekten iyilerdi.Maçın bitimine 5 dakika kala yaptığmız savunmayı 3.periyot başında yapsaydık rahat bir maç seyredecektik.Zoric sakatlıktan iyi döndü,hem Laboral hem bu maçta gayet iyi oynadı.Bojan toparlanıyor gibi umarım yine euroelague maçında eli titremez.İzzet süre aldığı bölümü iyi değerlendirdi.Metecan ilk yarı gayet iyi oynadı ve 2 güzel asist yaptı ancak 3.periyot başında oyunda iken ağır saçmaladı.Kaptan son bölümde savunmaya liderlik etti.Bence maçı getiren an Bo'nun topu ribaund alan Broekhoff'tan çalması oldu.Sekulic hücumda faydalı bir oyuncu,hem savunma da hem hücum da ribaund alıyor ancak İsmet Badem'in dediği gibi 2.defa sıçrayamaması dezavantaj
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2014, 16:57:34 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
FB TV yayın akışında
22:00   FENERBAHÇE ÜLKER - BEŞİKTAŞ INTEGRAL FOREX TEKRAR
http://www.fenerbahce.org.tr/kurumsal/detay.asp?ContentID=335

Ancak vermeyebilirler yürüyüşün tekrarını falan verebilirler.

Teşekkürler Gürol hocam, verseler güzel olur .
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Oly ile transferde bir ilgimiz olamazki :/

http://vocaroo.com/i/s0qutpuHhPL5
dinle abi ses biraz kötü ama

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bence Oly maçına yetiştireceğiz demiştir,öyle çevirmiştir :D
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Kendiside twitterda söyledi yanlış çevirmiş

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Haklı bir şekilde Bojan'ın birbirleri eleştirsek te Bojan net bir şekilde asist özelliğini geliştirdi.

Ben Sekulic'i beğendim. Hücumda eline güvenebileceğimiz bir uzun. Her ne kadar Twitter'da eleştirilse de ribauntlar konusunda da 8 ribauntla çok kötü görüntü çizmedi.

Maçın en önemli tarafı bence Emir işe Bojan'ın şutunu bulmuş olmasıydı.
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2014, 18:08:47 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
BBL 19. Maçı, 23.02.2012 - [18.30] Fenerbahçe Ülker-Aliağa Petkim
« Yanıtla #1362 : 16 Şubat 2014, 18:26:35 »
Beko Basketbol Liginin 19. haftasında evimizde Aliağa Petkim'i konuk edeceğiz.

İlk yarıdaki maçta Aliağa'yı 81-65 mağlup ettik.

Maç LigTV 2 den yayınlanacak.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecektir.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yorucu İstanbul yolculuğu an itibari ile son bulgu ve sağ salim evimize geldik .
salon ve maç ile ilgili olarak izlenimlerimi yazayım ,

*beklentimin üzerinde salonda bir seyirci vardı bu kadar dolu olacağını beklemiyordum
*sakatlık ve yabancı yasağı sebebi ile kenarda bekleyen oyuncularımıza baktım : Kleiza, Kenan, İlkan , Oğuz ... çok önemli 4 isim .

* Allah rıza için şu salonun işletmeciliğini yapanlara oranın bir basketbol sahası olduğunu birilerinin göstermesi hatırlatması lazım , birinci öncelik o salonda maç kazanmaktır yahu ama orayı basketbol salonu gibi değil bildiğin ''Sirk '' gibi yönetiyorlar . Doğumgünü , yok yarışmalar bilmem ne derken bugunde dans saçmalığı çıktı ortaya , bu şeylere bakmaktan maça konsantre olamıyoruz zaten seyirci profili ile ilgili olarak sorunlarımız varken birde böyle bir zihniyet olunca işler iyice sarpa sarıyor
Saha kenarında Avrupa'nın en iyi koçu en hırslı adamı ama molalarda tribünde dans yarışmaları filan oluyor , cidden çok büyük saçmalık

*neyse Abdullah yazmış 3ncü çeyrek gibiydi sanırım Hakemler zaten kötüydü ama artık yeter dedirttiler ve çıldırdık o sırada , çocuklar benim kucağımda idi hangi arada annelerinin kucağına gitmiş hatırlamıyorum , cidden hakemler çok kötüydü ,

*Hoca da söylemiş son çeyrek 3 dakika bi sıktık biraz savunma yaptık fark hemen 16 oldu , bence bu hem motivasyon hemde oyuncu karakteri ile alakalı olan bir durum , zaman içinde bu sıkıntıyı aşacağız diye düşünüyorum .

*Bu maç Bojan ve Emir roller değişmiş gibiydi , topu bojan getirdi emir ise skorer forvet gibi oynadı
*bo çok iyiydi her zamanki gibi , ufak bir sakatlık oldu oyun dışına geldi umarım önemli değildir. bo nun dışarıda olduğu zamanlarda Melih oyun kurucu olarak oynadı , BO nun maç başbaşa giderken 3ncü çeyrek sonucunda kaçırdığı serbest atışı sonrası takip edip çaldığı top çok güzeldi o basket ile sanırmı 62*60 son çeyreğe önde girdik , son çeyrek skoru sanırım 28-16 şeklinde.
*Bojan ( 1 tane airball ve salakça zorladığı 2 pozisyon harici ) bugün iyiydi özellikle ikinci yarı Emir'e verdiği asist çok çok güzeldi . iyi niyetinden şüphem yok ama bazen çocukça tercih hataları yapıyor
*Sekulic gösterişsiz ama faydalı bir oyuncu , henüz orta ve uzun mesafe şutunu devreye sokmadı ama takip edip aldığı hücum ribaund ve  aldığı güzel sayılardan sonra sayı yapmasını bildi. Size ve savunma kısmına laf etmiyorum ama en azından pota altına bir miktarda olsa ''oyun aklı ''getirdi ve skor opsiyonu sağladı diyebiliriz sanırım.

*Metecan ve İzzet aldıkları süreleri daha iyi değerlendirmeli 10 dak civarı süre aldılar fena süreler değiller ,
*Bjelica da bügun çok süre almadı
*son çeyrekte Ömer in getirdiği savunma direnci ve sayılar çok önemliydi , son çeyrekte topu çok iyi dolaştırıp Melih'in asistinde son saniyede Ömer'den gelen 3 sayılık atışa hem tribünler hemde takım çok sevindi..

Sonuçta güzel bir galibiyet oldu Efes maçı öncesi iyi bir moral oldu diyebiliriz.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
maçın tekrarını niye vermiyo fbtv yahu?