Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Emir hem adamını tutama..Hem basketfaul yaptır.Hemde afedersin saçma sapan davran git Teknik faul al...

Sorumsuz herif...Obradoviç bu adama nasıl dayanıyor!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
oyunumuzun akışkanlığı bir felaket
izlerken için sıkıldı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
oyunumuzun akışkanlığı bir felaket
izlerken için sıkıldı

Obradoviç haklı Okan..Sorumsuz lar var diyor..Var valla..Aha..

Ömer onan 1
Emir 2

Ben Bojana kızıyorum ama Bojan bunların yanında ELMAS
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bojan Bogdanovic 7 sayı-2 ribaunt
Oğuz Savaş 7 sayı-2 ribaunt
Nemanja Bjelica 5 sayı-7 ribaunt-2 asist
Luka Zoric 5 sayı-5 ribaunt
Melih Mahmutoğlu 4 sayı-2 ribaunt
Bo 2 sayı-2 asist
Emir Preldzic 2 sayı-3 asist
Berk Uğurlu 2 sayı-1 asist
İzzet Türkyılmaz 2 sayı

Oğuz ve Emir 4. faullerini aldılar.

Rib: 15-21
H.Rib: 4-4
Asis: 7-11
TÇ: 2-3
TK: 4-6
Blok: 1-1
Faul A.: 9-13 / 11-13
İki Sayılık A.: 8-21 / 11-17
Üç Sayılık A.: 9-13 / 1-9

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Maçın gidişatı hiç iyi değil 3.44 kala 45-42 gerideyiz . Takım hiç iyi oynamıyor .

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
51-54 önde bitirdik çeyreği . Bo ve Melih ile biraz daha ağırlık koyduk oyuna .

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
bugünkü rezaletin acıklaması ne olacak bilemiyorum.

uzun süredir bu kadar kötü oynadıgımızı hatırlamıyorum. skandal
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
kazandık ama melih ile bjelica'nın sorumluluk almasıyla..bjelica 13 sayı, 13 ribaund,  melih 14 sayı 6 ribaund.

oğuz 9 sayı attı ama bildiğimiz oğuz..savunmada feci yine...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bjelica,Melih'e teşekkür etmek gerekir.Emir Preldzic-Bojan-Zoric üçlüsü için diyecek birşey bulamıyorum.YETER ARTIK.Umarım Malaga-Banvit maçlarında böyle oynamayız,yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Melih ve Bjelica olmasa bu maç nasıl kazanılırdı bilmiyorum.
Kleiza çok kaliteli bir oyuncu ancak bugün çok canım sıkıldı oynadığı oyuna.Çünkü 5-6 tane 3'lük attı ve hiçbiri girmedi.Kolay olanı deneyip başarılı olmaya çalıştı ancak içeriden oynadığı bir pozisyonda Zoric'e boş turnike bıraktırdı.
Malaga maçında yine daha iyi oynayıp Euroleague havasıyla biraz da rakibi yeneceğimizi düşünüyorum ancak Banvit maçı çok çok daha büyük sıkıntı olacak gibi görünüyor.Çünkü evimizdeki Bjk maçı bile son 3 dakikaya kalıyor bu sıkıntıyı nasıl düzelteceğiz bilemiyorum.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bjelica,Melih'e teşekkür etmek gerekir.Emir Preldzic-Bojan-Zoric üçlüsü için diyecek birşey bulamıyorum.YETER ARTIK.Umarım Malaga-Banvit maçlarında böyle oynamayız,yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum.
Ek olarak,muhtemelen çoğu kişi ilk periyot 10 sayı fark ile bitince benim gibi düşünmüştür.Farkı daha da açarız.Berk-İzzet ikilisi 14-15 dakika süre alır diye düşünmüştür ama maalesef olmadı. İzzet ilk periyodun sonuna doğru oyuna girdiğinde ilk periyot bitmeden kenara geldi,keşke biraz daha bekleseydi Obradovic,mesela 2.periyodun 3.dakikası gibi çıkarsaydı,çünkü İzzet fena oynamıyordu

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maçın ilk devresi aldığı "gereksiz" teknik faulden sonra Obradovic bir daha dönüp Emir'e bakmadı. Kenara bir aldı; alış o alış... Maçın ikinci devresi bir defa bile oyuna sürmedi. Bojan'ı aynı şekilde özellikle ikinci devrenin büyük bir bölümünde benchte oturttu. Anlayabilirlerse önemli mesaj bunlar.

Gereğinden fazla yavaş oynadık. Can sıkıcı bir maçtı. En büyük şansımız Telekom'un serbest atış çizgisinde facia durumda olmasıydı. Keza üçlük çizgisinin gerisinden de sıkıntılı bir rakip vardı. Kaybettiğimiz maçlarda yediğimiz üçlüğün yarısını yeseydik bugün de kaybederdik. Çünkü rakip o boş şutları buldu.

Ertuğrul hoca bizim başımızda da maçlar yönetti. Ama Murat Kaya'nın attığı üçlükten sonra yumruğunu sıkarak gösterdiği abartılı sevinci ben hiç bir zaman bizim başımızdayken gösterdiğini hatırlamıyorum. Maç heyecanıdır diyebilirsiniz belki ama Telekom'un diğer maçlarında bu kadar heyecan yapıyor mu; merak ediyorum. Bizden giden herkes bize karşı böyle irite edici davranışlar sergilemek zorunda mı? Çok rahatsız oldum açıkçası. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Oğuzun 10 cmden atamadığı 2 tane atış esnası Pc ekranı gitti geldi evde!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Sosyal medyada yazdım..Emir için kapılar kapanıyor...

Bakıyoruz hala onu eleştirme bunu suçlama...

Biz taraftar olarak çoluk çocuktan çaldığımız zamanı bu adam gibi zaatları izlemeye veriyoruz....O adam ise 1.5 milyon avrolara oynayıp Sorumsuzca davranıp suçladığımız zaman KÜFÜR yememize sebep oluyor...

Hakkatten nasıl bir hayat..Ben miyim suçlu..Yoksa 3 senedir Takımı ve Şubeyi Sittim Baba Tekkesine çevirenler mi?

Obradovic Bjelicayı kolundan çekip içeri gönderdi ya nasık tebessüm olmuştu yüzümde..Sanırım Bjelica adammış..Adam olmayanlara da yapsa ne hoş olacak
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Ayrıca son kez...

Bu Klup İçin Obradoviç bir şans..Ya kullanacaklar yada batacaklar!

Ona göre davranmaları lazım artık!
HaBaBaM GüM GüM GüM