Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Oğuz için sahalara döndüğü ilk maç sonrasında da yazmıştım. İlk maçlar yanıltıcı olur; daha en az 1 ay düzenli olarak süre alması gerek ki, katkı verecek noktaya gelsin demiştim.

Çok örnek sayabilirim. Aklıma ilk gelen 2006'da Amare Stoudemire'ın 1 yıla yakın sakatlıktan sonra sahalara dönüş maçıdır. İlk maçında 43 sayı atıp herkese "vaaaaav" dedirtmiş ama bir sonraki maç 3 sayıda kalmıştı. Yani ilk maçlarda basketbola aç oluyorlar ve vücut henüz dinlenik oluyor. Bir kaç maç üst üste binince uzun süredir yatan vücut birden bocalıyor. Öyle bir şey işte... Oğuz'u biraz daha beklemek lazım.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Beko Basketbol Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Türk Telekom'u 69-63 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Obradovic, yaptığı açıklamada, maçın oldukça çekişmeli geçtiğini belirterek, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve iyi savunma yaptıklarını söyledi.

Türk Telekom'un maça, savunmada çok iyi hazırlanarak geldiğini ifade eden Obradovic, "Biz ise zaman zaman savunmada, zaman zaman da hücumda iyiydik. Kötü olduğumuz ve beni sinirlendiren anlar da oldu ancak bunları tek tek anlatmaya kalkarsam zaman yetmez" diye konuştu.

Maçta performansıyla göz dolduran Melih Mahmutoğlu'nun çok agresif oynadığını ve doğru kararlar verdiğini anlatan Obradovic, en önemlisinin doğru karar vermek olduğunu dile getirdi.

"Ligde 10 maçımız daha var, bu uzun bir yol sayılır" diyen tecrübeli çalıştırıcı, ligi iyi bir yerde bitirip, play-off'lara avantajlı bir yerde başlamak istediklerini ifade etti.

Obradovic, ayrıca Türk Telekom ve Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ederek, "Çok güzel bir atmosferde oynadık. Türkiye Kupası'nda olduğu gibi iyi tezahürat vardı. Türk Telekom'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

"MALAGA MAÇINI MUTLAKA ALMALIYIZ"
THY Euroleague Top 16 E Grubu'ndaki durumlarını da değerlendiren Obradovic, ligde 10. haftaya girdiklerini hatırlatarak, "Avrupa'da her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Bundan sonra sahamızdaki yapacağımız maçları kesinlikle kazanmamız gerek. Önümüzde Unicaja Malaga maçı var. Galibiyet sayıları bizden 1 fazla, bu nedenle bu maçta mutlaka galip gelmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Ntvspor
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
BBL 22. Hafta Maçı, 16.03.2014 - [15.00] Fenerbahçe Ülker-Banvit
« Yanıtla #1577 : 09 Mart 2014, 19:23:38 »
Beko Basketbol Liginde 22. haftada evimizde lider Banvit'i konuk edeceğiz.

Ligde 17 galibiyet 4 yenilgi ile 2. sırada yer alıyoruz. Banvit ise 20 galibiyet 1 yenilgi ile 1. sırada yer alıyor.

İlk yarıdaki maçta Banvit'e deplasmanda 91-76 mağlup olduk.

Maç LigTv 3 ten yayınlanacak.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecek.

Parkede Fener-Utkan
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kafam dağılsın diye 3 5 dakika baktım . Ertuğrul hocanın o aşırı hırslı haline denk geldim bize emeği geçti buraya yazmak istemiyorum ama çok küfür ettim hakan abinin hissetiklerini birebir hissettim.
Diğer maçlarda aynı konsantrasyonu gösterse o olduğu yerde olmazdı.
İki maç arası zor olur neyse aşırı motive olmuş bir rakibi yenmek iyidir. Tüm konsantrasyon malaga maçında olsun inşallah.
Obradoviç in de doğum günü bugün. Hem iyiki doğmuş hemde uzun yıllar bizimle olur inşallah

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Malaga maci daha önemli

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Kafam dağılsın diye 3 5 dakika baktım . Ertuğrul hocanın o aşırı hırslı haline denk geldim bize emeği geçti buraya yazmak istemiyorum ama çok küfür ettim hakan abinin hissetiklerini birebir hissettim.
Diğer maçlarda aynı konsantrasyonu gösterse o olduğu yerde olmazdı.
İki maç arası zor olur neyse aşırı motive olmuş bir rakibi yenmek iyidir. Tüm konsantrasyon malaga maçında olsun inşallah.
Obradoviç in de doğum günü bugün. Hem iyiki doğmuş hemde uzun yıllar bizimle olur inşallah

Maçın ilk çeyreğine yarım yamalak bakabildim onun dışında izleyemedim maçı. Ertuğrul hocanın bu kadar hırs yapması üzücü.
İstatistik kağıdına baktığımda Bo, Bjelica ve Melih'in dışında pek etkili olan birisinin olmadığı anlaşılıyor. Oğuz bu haliyle bile Zoric'den fazla skor üretmiş.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Malaga maçından sonra oynayacağı zaten. İlk maç kötü yenilmiştik, bu maçı almalıyız.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ben Ertuğrul Hoca'nın takımının sıkıntılı durumda olması yüzünden böyle bir tepki verdiğini düşünüyorum/umuyorum.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ertuğrul Hoca hakkında eski forum yeni forum şu ana kadar hiç yorum yapmamıştım.
Düne kadar olan genel havanın aksine, eskiden de kendisine karşı fazla sempatim yoktu, saygım vardı sadece. Koç olarak da yetersiz görüyordum.

Dün gösterdiği reaksiyon/hırs için de, insani açıdan (insan zaafları) bakıldığında normal karşılanabilir. Hak ettiği değeri görmediği; hak etmediği şekilde gittiğini düşündüğü bir yere karşı görüntü olarak nahoş da olsa, beşeri açıdan bakıldığına normal (güzel değil) bir tutum

Elbetteki feneri seviyor ama kendisi kadar değil

Fenerbahçe

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Bu maçta Bo oynarsa ya da PJ'nin lisansı çıkarsa ve oynarsa kesin alırız. Rowland'ı yorarsak bu iş olur.
Hoops and rap

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Bu maç Malaga maçından çok daha sıkıntılı geçecek.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Önemli bir maç. Banvit'i yenmek demek bir galibiyetten çok daha fazla şey ifade edecek. Lig de ağırlığımızı hissettirmek için kritik bir maç. Yorgun çıkılacak bir maç olacak ama sonu galibiyet olur inşallah.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Önemli bir maç. Banvit'i yenmek demek bir galibiyetten çok daha fazla şey ifade edecek. Lig de ağırlığımızı hissettirmek için kritik bir maç. Yorgun çıkılacak bir maç olacak ama sonu galibiyet olur inşallah.

katılıyorum, tam bir mesaj maçı olacak. Umarım kazanırız.

Çevrimdışı tatliersan

• Üye
Takım bence iyi durumda değil.banvit maçını kazanmak panat maçı öncesi moral olur.ayrıca obra yardımcısına 2.kez yenilmek istemez

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah'ın izni ile kazanırız
hücum anlamında bazı maçlarda ritm kaybettiğimiz doğrudur ama şu ıskalanmasın ki savunma sertliğimiz sezon başına göre çok ciddi anlamda yükseldi. maçın belirli periyotlarında ciddi anlamda çok iyi savunma yapıyoruz yeterki bazı oyuncular uyumasın :)