Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252776 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Aslanım Berk

giden maçı çevirmiş öyle görünüyor

78-76 aldık maçı
iyi oldu bayağıdır geriden gelip aldığımız maç yoktu
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
76 78 yendik. Zor oldu zor olacağı belliydi
Son çeyrek skoru sanırım
28 16.
Berk ve Ömer ile 4ncu çeyrek savunma dozaji artınca maçı çevirdik
Bojan en sonunda hocayı da deli etti.
Oğuz da çok iyiydi.

özür dilerim son çeyrek skoru 18-8 bizim lehimize.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2014, 15:34:41 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
78-76 kazandık.Sinir harbi şeklinde geçti maç yanlız Bojana Emire katlanamazken bide bunlara Kleiza eklendi sonumuz hayrolsun.Berkede helal olsun maçı çevirdi
Kötü başladı ama 4ncu çeyrek hepsinde klieza vardi ve kritik sayılar buldu. Kleiza için bu maç laf etsek haksızlık olur.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aslanım Berk

giden maçı çevirmiş öyle görünüyor

78-76 aldık maçı
iyi oldu bayağıdır geriden gelip aldığımız maç yoktu
Cidden maçı çevirdi hem çok iyi savunma yaptı hem pota altı oyunculari iyi kullandı 2 sayi da buldu kremasi oldu. 3ncu çeyrek son 3 dakika oyuna girdi maç bitimine 2 dak kala yoruldu ve bo ya bıraktı yerini

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Luka Zoric 17 sayı-3 ribaunt
Oğuz Savaş 19 sayı-2 ribant
Linas Kleiza 7 sayı-2 ribaunt
Berk Uğurlu 2 sayı-4 asist
Ömer Onan 2 sayı
Bo McCaleb 9 sayı
İzzet Türkyılmaz 2 sayı
Emir Preldzic 3 sayı-6 ribaunt-4 asist
Bojan Bogdanovic 6 sayı-4 asist-2 ribaunt
Nemanja Bjelica 4 sayı-6 ribaunt
Melih Mahmutoğlu 7 sayı-3 ribaunt
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle son periyotta yaptığımız savunma beni çok mutlu etti.Sadece 8 sayı yedik son periyot.İlk yarı 47 sayı yedik ve Gaziantep 9/15 3s isabeti ile oynadı,ikinci yarı ise 3/11 3s isabeti ile oynadılar.Maçı 10 sayı farktan çevirmek beni mutlu etti.2.yarı Berk-Ömer savunmaya hareketlilik getirdi ve Antep'in 3s yüzdesinin düşmesinde en önemli pay sahibi bu ikili oldu,Berk'in yaptığı 4 asist ve ekstradan attığı 2 sayı maçı kazanmamızda önemli etken oldu.Gaziantep'in kadrosu kesinlikle Karşıyaka'dan daha iyi,ama haftaya da böyle kötü başlarsak maçı çeviremeyebiliriz.Umarım 2.yarı yaptığımız savunmayı maç geneline yayabiliriz.Unutmadan son periyot BOGDANOVİC sahada yoktu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bomboş kaldı şut atmaya çekindi.Benim saydığım 3-4 tane pozisyon vardı müsaitken atmayıp avantajı kaybettiren.Benim anlamadığım şut atmaktan neden çekindiği çünkü zaten Kleizanın 1 numaralı opsiyonu şutu.Artık yapmamız gereken ya Kleizaya sınırsız özgürlük verip takım liderliğini devretmek yada sürelerini minimuma indirmek.Bana kalsa Bojana Emire liderlik vereceğime 100 kere Kleizaya veririm orası ayrı

evet o konularda sonuna kadar haklısın ama bu sene bir şekilde böyle geçecek
Bojan ve Bjelica kütüydü bügun onlar varken Kleiza ya sıra gelmez onu demek istedim ben

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Öncelikle son periyotta yaptığımız savunma beni çok mutlu etti.Sadece 8 sayı yedik son periyot.İlk yarı 47 sayı yedik ve Gaziantep 9/15 3s isabeti ile oynadı,ikinci yarı ise 3/11 3s isabeti ile oynadılar.Maçı 10 sayı farktan çevirmek beni mutlu etti.2.yarı Berk-Ömer savunmaya hareketlilik getirdi ve Antep'in 3s yüzdesinin düşmesinde en önemli pay sahibi bu ikili oldu,Berk'in yaptığı 4 asist ve ekstradan attığı 2 sayı maçı kazanmamızda önemli etken oldu.Gaziantep'in kadrosu kesinlikle Karşıyaka'dan daha iyi,ama haftaya da böyle kötü başlarsak maçı çeviremeyebiliriz.Umarım 2.yarı yaptığımız savunmayı maç geneline yayabiliriz.Unutmadan son periyot BOGDANOVİC sahada yoktu.

top kaybettikten sonra hoca oyuncu değiştirdi hatırlarsın abdullah
sonra yanına çağırdı tahtaya birşeyler çizdi sonra sinirden tahtayı yere fırlattı aklıma ender abin geldi bir anda
ulan dedim içinden geçirmiştir '' haydi hocam vur şu tahtayı kafasına '' diye :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Kleiza maalesef kariyeri ne olursa olsun..Bunu oynayacaksa yazıklar olsun o kadar söylüyorum...

Bir Berk oynadı 5 dakıka takım Hucumda kolay atış buldu..Kleiza yerine JAKSON oynasa neler olacak belli değil..

Son dakıkaların en güzel anı..BOJANın parkede olmayıp LOOSER bir kişiden takım kimliğine dönüş olmasıdır...Bojan olsa maçı verirdik
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
top kaybettikten sonra hoca oyuncu değiştirdi hatırlarsın abdullah
sonra yanına çağırdı tahtaya birşeyler çizdi sonra sinirden tahtayı yere fırlattı aklıma ender abin geldi bir anda
ulan dedim içinden geçirmiştir '' haydi hocam vur şu tahtayı kafasına '' diye :)
Aynen Cem abi :D Maça gelecek olursak 10 sayı geriden gelip çevirmek iyi oldu,Karşıyaka deplasmanında bugün olduğu gibi felaket başlangıç yapmazsak kazanırız.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Obradovic maç sonu açıklamalarında Berk'i övmüş.

Alıntı
Fenerbahçe Ülker koçu Zeljko Onbradovic, maçı değiştiren oyuncunun genç Berk Uğurlu olduğunu söyledi.

Obradovic şöyle konuştu:

"Bugün özellikle koç Zdovc geldikten sonra muazzam bir basket oynayan takıma karşı oynadık. Çok zor bir maç bekliyorduk. Rakibimiz çok çok iyi oynadı. Biz maçı kazanan biz olduk ama maçı kazanma adına iki takım da şansı yakalamıştı. 30 dakikadan fazla bir süre kötü savunma yaptık. Maçı kazanmamızın nedeni son 10 dakika verdiğimiz mücadele idi. Sonunda sahada kazanmak için adeta kavga ettik. Bu açıdan bakınca tatmin olmamız için çok fazla nedenimiz yok. Bizim anahtar oyuncularımız çok kötü oynadı. Maçı en genç oyuncumuzun sahaya girip verdiği katkıyla değiştirdik. 17 yaşındaki Berk, maçı değiştiren oyuncu oldu bizim için. Bu sanırım herşeyi açıklıyordur.

Antep takımına da teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Ligde ve Euro Cahlellenge Kupası’nda başarı diliyorum."

Basketfaul
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Basketfaul sitesi Zoriç'in pozisyonuna '' hakem faul icat etti '' diyerek imada bulunmuş.
çalması gereken faul çalmadığı için 1 saniye sonra faul çaldı deseler veya 2 dakika önce BArış'in Ömer in eline indirdiği baltayı da gözlerinin önünde olmasına rağmen çalmadılar deseler samimiyetlerine inanacağım

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
bu basketfaul isimli site kimindir? hem kulübe bu kadar yakın ol hem de sürekli bilinçaltına oynaayan mesajlar at
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu basketfaul isimli site kimindir? hem kulübe bu kadar yakın ol hem de sürekli bilinçaltına oynaayan mesajlar at

Kemal Dinçer'e yakın birisine ait bir site.
birde maç sırasında Oğuz ve ZOriç'İ kenarda unuttu diye Obradoviç'e kendilerince laf sokmuşlar
oysa birisi 18 dakika diğeri 19.30 dakika oynadı

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Kleiza'ya da bir haller oldu.Adam ortalıklarda görünmüyor ne zamandır.Kağıt üzerinde kleiza en fazla parayı alan oyuncu ama bu performansıyla o aldıgı parayı hak etmiyor bence.Gelecek sene için toparlanmalı takımın ona ihtiacı var.İyi oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor...
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!