Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252765 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Beko Basketbol Liginde 26. haftada deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya konuk olacağız.

Ligde 20 galibiyet 5 yenilgi ile 2. sırada yer alıyoruz. Karşıyaka ise bir maçı eksik şekilde 14 galibiyet 10 yenilgi ile 6. sırada yer alıyor.

İlk yarıdaki maçta evimizde 66-76 mağlup olduk.

Geçen sene play-offlarda elendiğimiz Karşıyaka, bu senede 2 maçta yenildik. 

Maç LigTv 2 ten canlı yayınlanacak.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecek.

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maçı izlemedim ama Berk'in iyi katkı vermesine sevindim, şutunu geliştirirse vazgeçilmezimiz olabilecek bir oyuncu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu maçı alalım lütfen

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Berk, ben bu ligde 1 numara oynarım hocam diyor
İnşallah daha çok güvenelim, daha çok faydalanalım
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2014, 10:29:15 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Berk e ben sizler kadar inanmıyordum ,
ama bu sene şimdiye kadar oynadığı maçlardaki gösterdiği performans ilerisi için umut veriyor ( ben zaten ota boka umutlanan insanım ya :) )
tabi ki şutunu geliştirmek zorunda , 17 yaşı olmasına rağmen oldukça fit durumda , savunma gayreti fena değil , ben saha görüşünü bu kadar iyi olduğunu düşünmemiştim , ama şutu olmazsa olmaz rakipleri onun şutunu riske etmemeliler Bo'yu bile şutu riske edilerek savunma yapıyorlar gömülüyorlar içeriye doğru :( Bo ya bu açıdan üzülüyorum şut atması lazım şut atmayı düşünmesi lazım

diğer bir taraftarn Kenan-Berk ile guard rotasyonumuz en azından önümüzdeki senelerde çok daha iyi olacaktır. Konudan konuya atladık ama Bo giderse ben şaşırmam :( ( Emiliano ile yaptığım sohbette Bo'nun sene sonu gideceğini düşündüğünü söyledi - tamamen kendi fikri )

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Berk e ben sizler kadar inanmıyordum ,
ama bu sene şimdiye kadar oynadığı maçlardaki gösterdiği performans ilerisi için umut veriyor ( ben zaten ota boka umutlanan insanım ya :) )
tabi ki şutunu geliştirmek zorunda , 17 yaşı olmasına rağmen oldukça fit durumda , savunma gayreti fena değil , ben saha görüşünü bu kadar iyi olduğunu düşünmemiştim , ama şutu olmazsa olmaz rakipleri onun şutunu riske etmemeliler Bo'yu bile şutu riske edilerek savunma yapıyorlar gömülüyorlar içeriye doğru :( Bo ya bu açıdan üzülüyorum şut atması lazım şut atmayı düşünmesi lazım

diğer bir taraftarn Kenan-Berk ile guard rotasyonumuz en azından önümüzdeki senelerde çok daha iyi olacaktır. Konudan konuya atladık ama Bo giderse ben şaşırmam :( ( Emiliano ile yaptığım sohbette Bo'nun sene sonu gideceğini düşündüğünü söyledi - tamamen kendi fikri )

abi kızma ama snn bu konuda şöhretin kötü sen yine umutlanmasan çocuğu karartmayalım :))
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
tamam barış umutlanmıyorum hatta Berk ,Kenan MEtecan dan bir cacık olmaz diyorum ;)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
tamam barış umutlanmıyorum hatta Berk ,Kenan MEtecan dan bir cacık olmaz diyorum ;)
hahahha mükemmel bi insansın abi seviyorum seni :))
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
Hesaba bir mağlubiyet daha yazın

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
hahahha mükemmel bi insansın abi seviyorum seni :))

bende seni

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
neden?
Zor deplasman,bu akşamda kazandılar,bizim problemlerimiz var

• Üye
  • Andrew Goudelock
Dediklerinizde haklısınız ancak bir Barcelona'yla da oynamıyoruz.  Sonuçta karşı takım Karşıyaka kadro kalitesi belli. Direk mağlubiyeti kabullenecek isek yanlış olur.

Nerden nereye geldik.. Bundan 3 ay önce Top-16 başlarken Oly deplasmanı için herkes kazanıp geliyoruz diyordu şimdi Karşıyaka mağlubiyetini maç başlamadan kabulleniyoruz.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Maç bitmeden yenildiğimiz düşünülemez, ben sadece maç sonucunda yenilirsek yazarım mağlubiyeti.
Kötü olabiliriz ama yenilgiyi kabullenmek Fenerbahçe'ye yakışmaz.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bu sene onlara karşı galibiyetimiz yok ama deplasmanda yenemeyeceğiz diye de birşey yok.
Zorlansak bile kazanacağımızı düşünüyorum.
...