Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252704 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Son 25 saniye biz hücum ediyoruz
Metecan 3 luk
68 87 yendik...
Ikinci yarı 27 sayı yedik sadece.
44 sayı attık yine 2nci yarı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bo           : 9 sayı - 5 asit - 3 rib - 3 top çalma-
Bjelica     :19 sayı - 6 rib-1 asist
Ömer      : 3 sayı 1 rib 1 top çalma
Melih      : 5 sayı 1 asist
Kleiza     : 5 sayı 3 rib
İzzet      : 1 sayı 3 rib
Oğuz      : 4 sayı 1 rib 1 asist
Zoriç       : 17 sayı 4 rib 1 asist
Berk       : 5 sayı 2 asist 2 rib 2 top çalma 2 top kaybı :)
Metecan : 3 sayı 1 rib 1 asist 1 tok çalma
Bojan     : 11 sayı 3 rib 3 asist
Emir       : 5 sayı 5 asist 4 rib 2 top çalma

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Cem kendini baskete  vermişsin bakıyorum voleyboldaki felaketlerden sonra...Gerçi bundan sonra elimizde bir burası kalıyor bakalım ne yapacağız play-off'ta...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem kendini baskete  vermişsin bakıyorum voleyboldaki felaketlerden sonra...Gerçi bundan sonra elimizde bir burası kalıyor bakalım ne yapacağız play-off'ta...
abi voleybol maçının olmayacağı ilk setten belli olunca basketbola verdim kendimi güzel maç oldu ayrıca

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
abi voleybol maçının olmayacağı ilk setten belli olunca basketbola verdim kendimi güzel maç oldu ayrıca

Valla play-off'a böyle girersek final yaparız...GS-Banvit serisinden kim gelirse gelsin bayağı yıpranmış gelir ve bizim lehimize olur...Ama bizimkilerin de oynama isteği olursa şampiyonluk gelir diyorum...bakalım ne olacak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hayırlısı abi
Önümüzde bol antreman yapacağımız günler var ( gündür vardı ) daha derli toplu oynuyoruz orası kesin
Full konsantre çıkıp maçları almalıyız
Lig bizim olacak inşallah

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
KLEİZA ya..Biraz Ruh be arkadaş..O aldığın parayı haket..Allah aşkına Yalvarıyorum sana
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
murat kleiza kafaca burada değil gibi  Kleiza ayarında kaliteisndeki bir adam o bom boş 3 şutu ne yapar ne eder sayı olarak değerlendirirdi
biraz kıpırdasa çok fark yaratacak
bogdanoviç bile hafif düzeldi anasını satayım :)

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Bjelica 2 maçtır çok iyi oynuyor.Sahanın bugün en iyisiydi diyebilirim.

Kleiza içinse umutlarım hala devam ediyor.Onun kalitesindeki bir oyuncuya yakışmıyor bu performans ama play-off lara girdiğimizde kariyerine temiz bir sayfa açmasını temenni ediyorum.Ayrıca şu saçlarını da kestirsin,3 numara yapsın  ;D ;D
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Yalnız takım kötü gitti mi sürekli eleştiriyoruz ama iyi oynadık mi susuyoruz..

Uşak bu ligin önemli takımlarından.. Daha 2 hafta önce evlerinde Efes'i yendiler.. Böyle bir takıma karşı bence çok çok iyi hücum ettik.. Euroleague'den elendikten sonra takımda bir yükseliş bekliyordum.. Tam da zamanında oldu.. Lig bitiyor, play-off başlıyor..

Ben bu sezon beklentilerin bile ötesinde kolay şampiyon olacağımızı düşünüyorum..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yalnız takım kötü gitti mi sürekli eleştiriyoruz ama iyi oynadık mi susuyoruz..

Uşak bu ligin önemli takımlarından.. Daha 2 hafta önce evlerinde Efes'i yendiler.. Böyle bir takıma karşı bence çok çok iyi hücum ettik.. Euroleague'den elendikten sonra takımda bir yükseliş bekliyordum.. Tam da zamanında oldu.. Lig bitiyor, play-off başlıyor..

Ben bu sezon beklentilerin bile ötesinde kolay şampiyon olacağımızı düşünüyorum..

biz adam değilmiyiz utkan :( :( :)
şaka bir yana daha önce çok konuştuk bu işi , mutlu olmayı övmeyi beceremiyoruz ama iş kötüleri söylemeye geldi mi üzerimize yok
genel bir durum olsa gerek

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Yok abi aksine sen adamın hasısın :D

Katılıyorum dediklerine abi.. Bugün baktığın zaman sahaya giren oyuncular arasında bi Kleiza dışında beklenenleri vermiş.. Takım güzel oynamış ama yok yine.. Bojan'ın bugün yaptığı 2-3 asist var mesela başkası yapsa bizim Bojan niye yapmıyor diye millet kızar..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Katılıyorum dediklerine abi.. Bugün baktığın zaman sahaya giren oyuncular arasında bi Kleiza dışında beklenenleri vermiş.. Takım güzel oynamış ama yok yine.. Bojan'ın bugün yaptığı 2-3 asist var mesela başkası yapsa bizim Bojan niye yapmıyor diye millet kızar..

savunma gayreti...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

vallaha baştan sonra izledim
basketbolun doğrularını yapmaya çalıştık
3 çeyrek 17 asist vardı. asist olmayan ama çok güzel toplar güzel hücumlar vs vardı
tabiki hatalar da vardı
ama 2nci çeyrek haricinde çok iyi savunma yaptık , araya iyi girdik , top kayıplaraına zorladık vs vs
top 16 yüzünden takıma bi kırgınlık var , lig finali ve şampiyonluğu sonrasında barışır taraftar ile takım .
sonra yen transfer sezonu gaz ile gireriz vs vs

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
 Zoriç çok iyi oynadı bugün, Bojan ve Emir de daha iyiydiler daha gayretliydiler bence. Bjelica bir başka oynadı tabiiki.