Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252705 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu arada JUSTİN CARTER ı da izkedik..Seneye Almanyada falan oynar Brosede...

Yalnız Harris...Adam gibi 2 numara
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Utkan çok doğru söylemişsin, voleybol maçlarında yenilince  yada eurolig de kaybettiğimiz maçlardan sonra her türlü giydirenler şimdi nerede acaba. Yenilince 20 sayfaya ulaşan yazılar yendiğimiz maçta 5 sayfada kalmış.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Utkan çok doğru söylemişsin, voleybol maçlarında yenilince  yada eurolig de kaybettiğimiz maçlardan sonra her türlü giydirenler şimdi nerede acaba. Yenilince 20 sayfaya ulaşan yazılar yendiğimiz maçta 5 sayfada kalmış.

Yalnız kaybettiğinde de eleştiri olmalı değilmi?

Mesela KSK maçı kaybetmek için savaşmamalıyız.Kazanmak için.Demekki biraz sıkınca oluyor...

Çalışmak direnç koymak lazım o olunca zaten iş bitiyor
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Carterı beğendim ben Murat

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock

Carter bugün çok kötüydu abi.. Bizlik olmasa da  normalde o da enfes oyuncu. Uşak ile bir sene daha uzattı...

Kimse eleştirmesin demiyoruz zaten ama kazanınca zevk almıyoruz..Sadece eleştiriyoruz. O zaman kazanmanı ne anlamı var bende onu anlamıyorum..

Karşıyaka maçı sonrası hep Euroleague'ın ruhani çöküşü sonrasıydı.. Sende izliyorsun abi son haftalarda takım toparlanmaya başladı. Sezon başındaki oyuna geri dönüyoruz.. Haftada 1 maç yapınca takımı toparlamak daha rahat oluyor..

Bojan sadece 1 pozisyonda savunma hatası yaptı abi.. Diğerlerinde yardım savunmasının gecikmesiydi
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Carterı beğendim ben Murat
Bugün belkide bu sezonki en kötü oyununu oynadı abi.. Normalde çok çok daha iyi.

Holman biraz beni hayal kırıklığına uğrattı.. Ben bizim pota altımızda daha aktif olmasını bekliyordum.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Carter bugün çok kötüydu abi.. Bizlik olmasa da  normalde o da enfes oyuncu. Uşak ile bir sene daha uzattı...

Kimse eleştirmesin demiyoruz zaten ama kazanınca zevk almıyoruz..Sadece eleştiriyoruz. O zaman kazanmanı ne anlamı var bende onu anlamıyorum..

Karşıyaka maçı sonrası hep Euroleague'ın ruhani çöküşü sonrasıydı.. Sende izliyorsun abi son haftalarda takım toparlanmaya başladı. Sezon başındaki oyuna geri dönüyoruz.. Haftada 1 maç yapınca takımı toparlamak daha rahat oluyor..

Bojan sadece 1 pozisyonda savunma hatası yaptı abi.. Diğerlerinde yardım savunmasının gecikmesiydi

Ben zaten beğendim bugun iyiydik..Lakin demek istediğim Genel bir durum..Yani savunma isteği..

Bunu başarırsak herkesi yeneriz açık ve net
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
en azından bir takımımızdan olumlu sinyal geliyor...aslında Oğuz forma girdiğinden beri Zoric de iyi oynuyor...Vidmar'ın sakatlığından sonra bayağı düşmüştü şimdi toparlanıyor 
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2014, 23:29:17 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Murat hocam senin gibi yapıcı eleştiri yapanlara değil sözüm. Maçta kötü oynayan oyuncuyu yapamadiklari için elestirmeyi anlarım ama oyuncuları yerin dibine sokmayı çalışanları anlamıyorum.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Zannedersem geçen haftadan beri tam kadro antreman yapabiliyoruz.Sadece lig maçlarımızın kalmasından ötürü daha fazla antreman yapabiliyoruz.Son maçlarda savunma sertliğimiz artıyor.Zoric,Oğuz Savaş forma giymeye başladığından beri formda,Zoric  hücumda istediği basketleri bulduğu zaman savunmada daha sert oluyor.Berk Uğurlu artık tamamen back up guard olarak oynuyor.Tek can sıkın nokta Linas Kleiza.Doğru düzgün şut kullanmıyor,savunmada istek yok.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
KLeiza bizden kafaca ayrılmış durumda görünüyor...Yazık oldu böyle bir isimden faydalanamadık..Yine de play-off onu da ateşleyebilir...daha sert maçlar daha sert atmosfer sever böyle şeyleri

• Üye
  • Andrew Goudelock
Beko Basketbol Liginde 29. haftada evimizde Aykon TED Kolejlileri konuk edeceğiz.

Ligde 22 galibiyet 6 yenilgi ile 2. sırada yer alıyoruz. TED Kolejliler ise bir maçı eksik durumda 11 galibiyet 16 yenilgi ile 12. sırada yer alıyor.

İlk yarıdaki maçta deplasmanda TED Kolejlileri 17 sayı farkla 81-64  mağlup ettik

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecek.

Parkede Fener-Utkan

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)
« Yanıtla #2052 : 28 Nisan 2014, 10:17:09 »
Maçı izleyemedim, Cem abiye teşekkür ediyorum maçı canlı anlatım gibi vermiş maaşallah :)

İstatistiklere bakıp yorum yapmıştım ama TBF'nin yenilenen sitesinde istatistik kısmı 3. çeyreğin sonlarında kalmış, yazdıklarımı silmek zorunda kaldım. :\

Bu senenin oyuncu olarak en büyük kazancı belkide Bjelica'yı kadromuza katmak, Melih, Berk ve Kenan'ın süre alması.

Kleiza konusunda artık pek ümitli değilim tamam kağıt üzerinde gerçekten iyi oyuncu ama koca bir sezon 1-2 maç dışında yokları oynaması pek anlaşılabilir değil, umarım playoff da toparlar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2053 : 28 Nisan 2014, 11:50:07 »
hataları ve sevapları ile bir sezonun sonuna geliyoruz.
normal sezonun bitimine 2 maç kaldı
bir terslik olmaz ise 2 nci olarak bitireceğiz.
çok iyi beklentimizin üzerinde başlayan Avrupoa maceramız ne yazık ki top 16 da iyi bitmedi
lige döndük , 2 3 haftadır derli toplu oynuyoruz.
 bu saatte ;
 '' Teodosiç gibi bir oyun kurucumuz  yok ''
'' Zoriç savunmada çok aksıyor ''
'' Ömer eskisi gibi değil ''
'' Emir'in ......................
gibi şeyler yazmanın ne bize ne şubeye bir katkısı olacağını düşünmüyorum.

eleştirdik eleştirmeye devam da edeceğiz ama önümüzde bizim için çok çok önemli bir Türkiye Ligi Şampiyonluğu var , 2 senedir çeyrek finallerden eleniyoruz. Futboldan sonra Erkek basketbol şampiyonluğu bu camia için çok çok önemli olacak.
Başta obradoviç olmak üzere takıma güveniyorum oyuncular zaten tüm sorunları geriye bırakıp Şampiyonluk için kenetlenmiş durumdalar.

Hani sırf gaz olsun diye de yazmıyorum - ( banvit ve karşıyaka maçlarını kaybetmiş olmamıza rağmen ) takıma güveniyorum , belli sorunlarımız olmasına rağmen şu anda fena durumda değiliz , şampiyon olacağımıza inanıyorum , bu yıl alacağımız şampiyonluk Obradoviç için takım için bizler için iyi olacaktır. gelecek projelere daha rahat bakılacaktır. o yüzden diyorum ki ;

Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2054 : 28 Nisan 2014, 11:59:41 »
hataları ve sevapları ile bir sezonun sonuna geliyoruz.
normal sezonun bitimine 2 maç kaldı
bir terslik olmaz ise 2 nci olarak bitireceğiz.
çok iyi beklentimizin üzerinde başlayan Avrupoa maceramız ne yazık ki top 16 da iyi bitmedi
lige döndük , 2 3 haftadır derli toplu oynuyoruz.
 bu saatte ;
 '' Teodosiç gibi bir oyun kurucumuz  yok ''
'' Zoriç savunmada çok aksıyor ''
'' Ömer eskisi gibi değil ''
'' Emir'in ......................
gibi şeyler yazmanın ne bize ne şubeye bir katkısı olacağını düşünmüyorum.

eleştirdik eleştirmeye devam da edeceğiz ama önümüzde bizim için çok çok önemli bir Türkiye Ligi Şampiyonluğu var , 2 senedir çeyrek finallerden eleniyoruz. Futboldan sonra Erkek basketbol şampiyonluğu bu camia için çok çok önemli olacak.
Başta obradoviç olmak üzere takıma güveniyorum oyuncular zaten tüm sorunları geriye bırakıp Şampiyonluk için kenetlenmiş durumdalar.

Hani sırf gaz olsun diye de yazmıyorum - ( banvit ve karşıyaka maçlarını kaybetmiş olmamıza rağmen ) takıma güveniyorum , belli sorunlarımız olmasına rağmen şu anda fena durumda değiliz , şampiyon olacağımıza inanıyorum , bu yıl alacağımız şampiyonluk Obradoviç için takım için bizler için iyi olacaktır. gelecek projelere daha rahat bakılacaktır. o yüzden diyorum ki ;

Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler

Karşıyaka'ya 3 maçta yenildik,fakat Türkiye Kupası Yarı Final maçında yenildiğimizde Zoric-Vidmar sakatlanmıştı,Sekulic takıma katılalı daha 1 hafta olmamıştı,üstüne Kenan'ın sakatlığı moral bozmuştu,kaybettiğimiz son lig maçında ise Euroleague defterini tamamen kapatmanın moral bozukluğu vardı.