Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252794 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Barış ermiş bile denenebilir en azından atletizmiyle endere ters gelebilir.Melihten daha fazla zarar veremez orası kesin

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
kaybetmek değil bu kadar umursamaz oynamak kötü...Sanki lig bizim için yok..bu şartlarda play-off yarı finalinde gs ile eşleşmemiz kaçınılmaz.. fark yüzünden saha avantajını kaybedersek kötü olur

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Bojan skor üretmeyip, Emir yaratıcı oynamadığında kazanmamız zor

Bojan temalı eleştiriler bugün sonuna kadar haklıdır :)
Emir'i de unutmamak kaydıyla
Fenerbahçe

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Alırız diyordum ama bu oyuna devam edersek zor :(
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Uncle Drew

• Üye
Maçlar kaybedilebilir bunda herhangi bir sıkıntı yok ama Linas'ın ben bu takımın starıyım havasına bürünmesi gerek.Yani ne yaparsın farkı eritmeye çabalarsın sorumluluk alırsın ama herkese  bu takımın kendi takımın oldugunu gösterirsin.Bunu göremiyorum  Linas'ta lakin elbet toparlayacaktır.Bekleyip görmek lazım

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
emir ile bojan en kötü oynayan ama en çok sahada kalan isimler

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Hucum falan etmiyoruz şaka gibi.Kenan alıyor 15 saniye elinde tutuyor.Sonra bjelicaya pas bjelica orta sahadan el üstü 3lük

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Kenan ve Metecan Abdi İpekçi deplasmanında aynı anda oynuyor .

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
hiç hazırlanmamışız bu maça çok belli; ne kafaca ne fizik olarak...CSKA galibiyeti kesmiş bizimkileri ama fark çok başımızı ağrıtabilir play-off için

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Herşey bi tarafa çok kalitesiz bir maç oluyor.Euroleaguedeki gs-siena maçına benzer

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu maç Zoric'ten önce konuşulacak birisi varsa geldiği günden beri zurnanın zırt dediği her maçta sahadan silinen, geldiği günden beri play-off'ta ikinci tura hasret kaldığımız, liderimiz, dünya starımız, hall of fame oyuncumuz Bojan Bogdanovic konuşulsun ve tartışılsın.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Zoric Türk olsa yerli kontenjanında oynasa bile takımıma almadan bir düşünürüm.Birde hedeflerimiz bu kadar yüksekken yabancı hakkı altın değerindeyken o haklardan 1ini zoricle kullanmak ve ona bu kadar katlanmak düşündürücü

Obradovic ısrarla istediğine göre bir bit yeniği var. Komisyon yemiş olabilir mi?

Zoric'in menajeri, Alex Raskovic...

Tercih sebebinin komisyon götürmek olduğunu düşünmüyorum ama aynı ayarda birden fazla oyuncu varken, kendi menajerinin oyuncusunu tercih etmesi doğal...

Zoric, sezon başında mümkün olan en iyi 2-3 alternatiften biri gibi duruyordu Davis ve Lampe ile beraber.
Savunması diğerlerine göre daha iyi olduğu için tercih edilmiştir muhtemelen.
Malaga'da oynarken çok beğenirdim, şahsen takım kimyası açısından bu üçü arasından ben de Zoric'i istiyordum o dönem.
Lakin şu anda bizim takıma kapasitesi yetmemiş gibi duruyor.
Bazı oyuncular orta seviye takımlardan yıldız olurlar ama en üst seviye takıma transfer olunca tutunamazlar.
Zoric de bunlardan biri bana göre...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Kleiza çok güzel seyrediyor maçı...Önce Furkan şimdi Bonsu takip smacını rahatça vurdu

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Kleiza ikinci yarıda üç tane serbest atış kaçırdı; akabinde Cenk çapsızından üçlük yedik

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Takım Kenan'la ayakta kalmaya çalışıyor . Müthiş bir olay . Bu çocuk 19 yaşında daha .