Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 268583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
TED Kolejliler:64 Fenerbahçe Ülker:81
« Yanıtla #1125 : 05 Ocak 2014, 20:45:42 »
Deplasmanda Kazandık

Aykon TED Kolejliler'e deplasmanda konuk olduğumuz maçta rakibimiz 17 sayı farkla 81-64 mağlup ettik.

Bu galibiyetle biz 10-4 olurken, TED Kolejliler 8-6 oldu.

Luka Zoric 13 sayı-7 ribauntla oynarken, Bojan Bogdanovic 12 sayı-3 ribaunt-3 asist, Bo McCaleb 10 sayı-3 ribaunt, Kenan Sipahi 9 sayı-3 ribaunt-3 asist, Melih Mahmutoğlu 9 sayı, Emir Preldzic 8 sayı-7 asist-3 ribaunt, Nemanja Bjelica 8 sayı-5 ribaunt-4 sayı ve Metecan 3 sayı yaptı.

TED Kolejliler'de ise Berkay Candan 16 sayı-6 ribauntla oynarken, Vajna Plisnic 14 sayı-4 asist-3 ribaunt, Kristaps Valters 10 sayı-4 ribaunt-4 asist yaptı.

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
bilgi veren abilerime çok teşekkür ederim
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2014, 20:46:46 Gönderen: fb_balkay »
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimiçi Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ömer beni hayal kırıklığına uğratıyor bu sene :(
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle doğru düzgün bir şekilde hafta içi internetten bilEt satışı yapamayan Ted Koleji yönetimini kınıyorum.Maç günü saat 17.00'da satışa çıkacağı söylendi biletlerin,saat 17.00'da bileti aldıktan sonra saat 18.00'a kadar kapıları açmayıp bizi Ankara ayazında dondurdular,sayamadığım kadar çay içmeme rağmen,resmen iliklerime işledi soğuk.Bu kadar kötü organizasyon olamaz.Maça değişik bir beşle başladık ancak maçın başında hücumda İzzet-Vidmar kolay pozisyonları bitiremeyince ilk periyot 17-12 geride bitirdik.İkinci periyot ideal beş parkeye çıkınca 39-26 ilk yarıyı önde bitirdik.2.periyot iyi savunma yaptık.Melih'e çalınan sportmenlik dışı faul pozisyonunu görmedim fakat Emir ve Vidmar'a çalınan sportmenlik fauller çok ağır.Salon hemen hemen doluydu.Televizyondan nasıl göründü bilmem ama gerçekten iyi bir atmosfer oluşturduk.Sesim kısıldı :D Çok fazla fotoğraf çekemedim telefonun azizliğine uğradığım için,bu arada Obradovic parke'de duruşu ile gerçekten güven veriyor.Umarım uzun yıllar kulübümüzde kalır.Bu arada CEM ABİME selam olsun,mısır burada 4 tl,mısır alırken dedim acaba beni de değnekler mi ama sıkıntı olmadı :D

• Üye
Öncelikle doğru düzgün bir şekilde hafta içi internetten bilEt satışı yapamayan Ted Koleji yönetimini kınıyorum.Maç günü saat 17.00'da satışa çıkacağı söylendi biletlerin,saat 17.00'da bileti aldıktan sonra saat 18.00'a kadar kapıları açmayıp bizi Ankara ayazında dondurdular,sayamadığım kadar çay içmeme rağmen,resmen iliklerime işledi soğuk.Bu kadar kötü organizasyon olamaz.Maça değişik bir beşle başladık ancak maçın başında hücumda İzzet-Vidmar kolay pozisyonları bitiremeyince ilk periyot 17-12 geride bitirdik.İkinci periyot ideal beş parkeye çıkınca 39-26 ilk yarıyı önde bitirdik.2.periyot iyi savunma yaptık.Melih'e çalınan sportmenlik dışı faul pozisyonunu görmedim fakat Emir ve Vidmar'a çalınan sportmenlik fauller çok ağır.Salon hemen hemen doluydu.Televizyondan nasıl göründü bilmem ama gerçekten iyi bir atmosfer oluşturduk.Sesim kısıldı :D Çok fazla fotoğraf çekemedim telefonun azizliğine uğradığım için,bu arada Obradovic parke'de duruşu ile gerçekten güven veriyor.Umarım uzun yıllar kulübümüzde kalır.Bu arada CEM ABİME selam olsun,mısır burada 4 tl,mısır alırken dedim acaba beni de değnekler mi ama sıkıntı olmadı :D
Ek olarak bugün 2.periyottan itibaren iyi savunma yaptık,dikkat ettiniz mi bilmem Bojan son periyot 2 pozisyonda Berent'e geçilmedi,normalde rakip topu yere vurup yanından geçerdi,son günlerde şikayet ettiğimiz dış adam savunmasını iyi yaptık.

Çevrimiçi Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
FB tv de maçın tekrarı var, ikinci periyot oynanıyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Öncelikle doğru düzgün bir şekilde hafta içi internetten bilEt satışı yapamayan Ted Koleji yönetimini kınıyorum.

Görüldüğü kadarıyla oluşturulan ortam güzeldi. Umarım soğukta şifayı kapmadın.
Maç biletlerini kaç liradan satıyorlardı. Merak edip netten bakayım dedim etkinlik geçtiği için mybilet sitesinde bulamadım.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

• Üye
Görüldüğü kadarıyla oluşturulan ortam güzeldi. Umarım soğukta şifayı kapmadın.
Maç biletlerini kaç liradan satıyorlardı. Merak edip netten bakayım dedim etkinlik geçtiği için mybilet sitesinde bulamadım.
Sağolun hocam teşekkür ederim,görünürde şifayı kapmadım.Biletler 15 tl,yer fark etmeksizin,yani sabit fiyat,hafta içi mybilet'ten alacaktım fakat sistem hata verdiği için bugün gişeden aldım,ortam gerçekten çok güzeldi,bende fazla kaptırdım kendimi sesim kısıldı :D

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maçı bölüm bölüm izleme şansım oldu, istatistiklere bakacak olursak.

Bjelica'nın 4 asisti, Emir'in 7, Kenan,Bojan ve İzzet'in 3'er asisti var, toplam 23 assist gayet iyi. :) Bjelica yeteneklerini konuşturmuş :)

Rakibimiz 21 serbest atış kullanırken biz sadece 12 serbest atış kullanmışız, çok enteresan bir istatistik, bazen hakemler bizim aleyhimize çok kararlar veriyorlar diye düşünürken haksızlık mı ediyorum acaba diyordum, sportmenlik dışı fauller ve şu serbest atış istatistiğini bir kenara koyalım, dursun orda.

Ribaundlarda 47-24 üstünlük kurmuşuz, 17 hücum ribadumuz var.

Kenan'ın 3/3 üçlük atması güzel bir gelişme.

Takım olarak 16/33 ile %43 ikilik sayı isabetimiz var, bence bunu biraz daha yukarı taşımalıyız.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
 :) Tek kategori 15 lira iyiymiş. Kolejliler yolunacak kaz muamelesi yapsaydı salonda böyle canlı bir ortam olmazdı, onun için merak etmiştim.

Maç sonrası röportajında Kenan'da taraftara teşekkür edip, burada deplasmanda sayılmazdık, hatta iç sahadaki lig maçlarımızdan daha iyi ortam vardı gibi birşeyler söyledi.

Benim buradan gördüğüm, kombine sahiplerinin sebep olduğu boşlukların olmadığı , tek kategorili uygun fiyatlı bir bilet organizasyonuyla, doğru düzgün taraftar grupları da salona ayak atınca iyi bir ortam oluşturulabiliyor.
(tabii bu noktada takımın Ankara'ya senede birkaç kereden fazla gelemeyeceği için oluşan ilgiyi de göz önüne almak lazım)
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

• Üye
:) Tek kategori 15 lira iyiymiş. Kolejliler yolunacak kaz muamelesi yapsaydı salonda böyle canlı bir ortam olmazdı, onun için merak etmiştim.

Maç sonrası röportajında Kenan'da taraftara teşekkür edip, burada deplasmanda sayılmazdık, hatta iç sahadaki lig maçlarımızdan daha iyi ortam vardı gibi birşeyler söyledi.

Benim buradan gördüğüm, kombine sahiplerinin sebep olduğu boşlukların olmadığı , tek kategorili uygun fiyatlı bir bilet organizasyonuyla, doğru düzgün taraftar grupları da salona ayak atınca iyi bir ortam oluşturulabiliyor.
(tabii bu noktada takımın Ankara'ya senede birkaç kereden fazla gelemeyeceği için oluşan ilgiyi de göz önüne almak lazım)
Pota arkalarının bir tanesi boştu,gerçekten güzel atmosfer vardı,umarım bu atmosfer sahamızda da olur.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
BBL 15. Maç, 12.01.2014 - [18.00] Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne
« Yanıtla #1136 : 06 Ocak 2014, 01:05:32 »
Maç Öncesi Bilgileri

İlk yarının son maçında evimizde Olin Edirne'yi konuk edeceğiz.

18.00'da başlayacak olan maçı LigTV 3 canlı yayınlayacak.

Sezon başında Türkiye Kupası gruplarında Olin Edirne'yle karşılaşmıştık ve maçı 98-54 kazandık.

Olin Edirne
Darius Washington 19 sayı-3 ribaunt
Erol Can Çinko 12 sayı
Mehmet Azmi Turgut 7 sayı

Fenerbahçe Ülker
Bo McCaleb 14 sayı
Linas Kleiza 11 sayı-3 ribaunt
Metecan Birsen 10 sayı-5 ribaunt

O maçın Takım İstatistikleri;
(Olin Edirne-Fenerbahçe)

Ribaunt: 25-40
Hücüm Ribauntu: 8-15
Asist: 7-19
Blok: 1-2
Top Çalma: 5-9
Top Kaybı: 14-11
Faul Atışı Yüzdeleri: %67.0 - %30.0
İki Sayılık Atış Yüzdeleri: %50.0 - %61.0
Üç Sayılık Atış Yüzdeleri: %27.0 - %59.0

2010-11
Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne: 75-63
Olin Edirne-Fenerbahçe Ülker: 78-83
2011-12
Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne: 80-63
Olin Edirne-Fenerbahçe Ülker: 48-81
2012-13
Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne: 98-61
Olin Edirne-Fenerbahçe Ülker: 67-83

Bu zamana kadar Olin Edirne'yle ligde 6 maç yaptık ve ne evimizde ne de deplasmanda daha kaybetmedik.

Fenerbahçe Ülker (10-4)

Ligde oynadığımız 14 maç sonunda 10 galibiyet 4 yenilgiyle 4. sırada yer alıyoruz. İçeride 6 maç oynarken bunların 5'ıni kazandık 1'ıni ise kaybettik.  Deplasmanda Tofaş, Banvit ve Galatasaray Liv Hospital'a ise mağlup olurken, evimizde ise tek yenilgimizi Pınar Karşıyaka karşısında aldık. Bu sezon bu haftaya kadar ise Mersin BŞB (D), Anadolu Efes (E),  Beşiktaş Integral (D), Aliağa Petkim (D), Türk Telekom (E), Torku Konya (E), Gaziantep BŞB (E), Trabzonspor Medical Park (D), Uşak Sportif (E) ve Aykon TED Kolejliler (D) maçlarını da kazandık.

Kaybettiğimiz maçlar;

Tofaş-Fenerbahçe Ülker: 89-81
Banvit-Fenerbahçe Ülker: 91-76
Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker: 72-62
Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka: 66-76

Takım İstatistikleri      

Sayı Ortalamamız: 81.6
Yediğimiz Sayı Ortalaması: 72.1
Total Ribaunt Ortalamamız: 32.3
Hücum Ribauntu Ortalamamız: 9.3
Asist Ortalamamız: 20.8
Top Çalma Ortalamamız: 7.1
Top Kaybı Ortalamamız: 12.1
Blok Ortalamamız: 3.1
Faul Atışı Yüzdemiz: %69.7
İki Sayılık Yüzdemiz: %56.5
Üç Sayılık Yüzdemiz: %37.5

Sayı Liderlerimiz

1- Bojan Bogdanovic 14.5 sayı
2- Luka Zoric 11.1 sayı
3- Gasper Vidmar 10.4 sayı

Ribaunt Liderlerimiz

1- Gasper Vidmar 5.9 ribaunt
2- Nemanja Bjelica 5.8 ribaunt
3- Luka Zoric 5.0 ribaunt

Asist Liderlerimiz

1- Emir Preldzic 6.6 asist
2- Kenan Sipahi 3.2 asist
3- Bojan Bogdanovic 2.5 asist

Blok Liderlerimiz

1- Luka Zoric 1.3 blok
2- Gasper Vidmar 0.7 blok

Top Çalma Liderlerimiz

1- Bo McCaleb 1.4 top çalma
2- Emir Preldzic 1.2 top çalma

Top Kaybı Liderlerimiz

1- Luka Zoric 2.0 top kaybı
2- Bojan Bogdanovic 1.9 top kaybı

En Yüksek Yüzdeyle İki Sayılık İsabetle Oynayan Oyuncumuz;

Gasper Vidmar %76.2

En Yüksek Yüzdeyle Üç Sayılık İsabetle Oynayan Oyuncumuz;

Ömer Onan %61.1

En Yüksek Yüzdeyle Faul Atışı İsabetiyle Oynayan Oyuncumuz;

Kenan Sipahi %85.7

Olin Edirne (6-8)

Ligin en düşük bütçesine sahip olan Olin Edirne bu sezon oynadığı 14 maçta 6 galibiyet 8 yenilgi aldı ve 10. sırada yer alıyor. Olin Edirne, bu sezon oynadığı 7 deplasman maçının 4'unu kazanırken, 3'unü ise kaybetti. Deplasmanda Aykon TED Kolejliler, Anadolu Efes ve Aliağa Petkim'e yenilen Olin Edirne, evinde ise Pınar Karşıyaka, Uşak Sportif, Beşiktaş Integral, Banvit ve Galatasaray Liv Hospital'a ise mağlup oldu. Edirne bu zamana kadar ise Trabzonspor Medical Park (D), Royal Halı Gaziantep (D), Mersin BŞB (E), Tofaş (E), Türk Telekom (D) ve Torku Konya Selçuk Üniversitesi (D) mağlup etti. 

Kaybettikleri maçlar;

Olin Edirne-Pınar Karşıyaka: 73-96
Olin Edirne-Uşak Sportif: 77-85
Aykon TED Kolejliler-Olin Edirne: 82-74
Anadolu Efes-Olin Edirne: 95-79
Olin Edirne-Beşiktaş Integral: 79-86
Aliağa Petkim-Olin Edirne: 102-91
Olin Edirne-Banvit: 64-89
Olin Edirne-Galatasaray Liv Hospital: 77-98

Takım İstatistikleri;

Sayı Ortalamaları: 80.9
Yedikleri Sayı Ortalaması: 86.6
Total Ribaunt Ortalamaları: 30.2
Hücum Ribauntu Ortalamaları: 9.1
Asist Ortalamaları: 15.6
Top Çalma Ortalamaları: 5.1
Top Kaybı Ortalamaları: 12.5
Blok Ortalamaları: 1.8
Faul Atışı Yüzdeleri: %80.0
İki Sayılık Yüzdeleri: %53.7
Üç Sayılık Yüzdeleri: %34.0

Sayı Liderleri

1- Darius Washington 23.5 sayı
2- Torin Francis 14.1 sayı
3- Christos Tapoutos 13.3 sayı

Ribaunt Liderleri

1- Torin Francis 7.5 ribaunt
2- Darius Washington 5.2 ribaunt
3- Christos Tapoutos 4.3 ribaunt

Asist Liderleri 

1- Barış Güney 7.1 asist
2- Darius Washington 2.6 asist
3- Berkay Sahillioğlu 1.7 asist

Blok Liderleri

1- Torin Francis 0.7 blok
2- Christos Tapoutos 0.5 blok

Top Çalma Liderleri

1- Darius Washington 1.7 top çalma
2- Barış Güney 1.0 top çalma

Top Kaybı Liderleri

1- Barış Güney 3.2 top kaybı
2- Darius Washington 3.2 top kaybı

En Yüksek Yüzdeyle İki Sayılık İsabetle Oynayan Oyuncu;

Darius Washington %60.9

En Yüksek Yüzdeyle Üç Sayılık İsabetle Oynayan Oyuncu;

Reha Öz %37.6

En Yüksek Yüzdeyle Faul Atışı İsabetiyle Oynayan Oyuncu;

Christos Tapoutos %90.0

Parkede Fener-Utkan
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2014, 17:59:43 Gönderen: Cem Ağrak »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Ynt: BBL 15. Maç, 12.01.2014 - [18.00] Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne
« Yanıtla #1137 : 06 Ocak 2014, 01:19:44 »
devre arasında boşluk var mı?
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2014, 17:59:56 Gönderen: Cem Ağrak »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1138 : 06 Ocak 2014, 14:08:22 »
devre arasında boşluk var mı?

TBL'nin maç programında ikinci devrenin ilk maçı 26 Ocak olarak gözüküyor. 15 günlük bir ara var. Ancak bu arada Euroleague maçlarımız devam edecek.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2014, 18:00:05 Gönderen: Cem Ağrak »
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1139 : 06 Ocak 2014, 14:14:25 »
19 Ocak'ta All-Star maçı var. O hafta ligler tatil.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2014, 18:00:15 Gönderen: Cem Ağrak »