Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 268594 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: BBL 15. Maç, 12.01.2014 - [18.00] Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne
« Yanıtla #1140 : 06 Ocak 2014, 14:55:38 »
Olin Edirne Türkiye Kupası gruplarında rakibimizdi ve aynı zamanda ev sahibiydi. Edirne'de 03 Ekim'de oynanan maçı 54-98 gibi farklı bir skorla kazanmıştık. Sezonun bizim adımıza şu ana kadar en farklı galibiyeti.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2014, 18:00:24 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Öncelikle doğru düzgün bir şekilde hafta içi internetten bilEt satışı yapamayan Ted Koleji yönetimini kınıyorum.Maç günü saat 17.00'da satışa çıkacağı söylendi biletlerin,saat 17.00'da bileti aldıktan sonra saat 18.00'a kadar kapıları açmayıp bizi Ankara ayazında dondurdular,sayamadığım kadar çay içmeme rağmen,resmen iliklerime işledi soğuk.Bu kadar kötü organizasyon olamaz.

Hafta içi internetten satıldı biletler. Ben çarşamba günü internetten aldım ama saçmalık şu ki, internetten satın alınan biletleri maç öncesi bastıramıyorsunuz :D Maç öncesi gişe sırasında beklemeyeyim diye cuma günü gençlik parkı'ndaki mybilet noktasına gittim ama bastıramadım :)
Sonra derler Biletix neden tekel.. İşte bu yüzden.
Bileti internetten almanın amacı nedir? Maç günü izdihamdan etkilenmeden direk içeri girmek. Ama internetten de alsan maç günü o izdihamı çekiyorsun. Bilet sırası ayrı dert, giriş sırası ayrı dert.  10 girişi olan salonun sadece 2 girişini açıp iyice işkence çektirdiler millete.
 Allah'tan bileti kolejlilerin kategorisinden almak gibi bir akıllık ettik de gişede fazla beklemedik. Fenerbahçe tarafındaki kuyruk fenaydı.

:) Tek kategori 15 lira iyiymiş. Kolejliler yolunacak kaz muamelesi yapsaydı salonda böyle canlı bir ortam olmazdı, onun için merak etmiştim.

Maç sonrası röportajında Kenan'da taraftara teşekkür edip, burada deplasmanda sayılmazdık, hatta iç sahadaki lig maçlarımızdan daha iyi ortam vardı gibi birşeyler söyledi.

Benim buradan gördüğüm, kombine sahiplerinin sebep olduğu boşlukların olmadığı , tek kategorili uygun fiyatlı bir bilet organizasyonuyla, doğru düzgün taraftar grupları da salona ayak atınca iyi bir ortam oluşturulabiliyor.
(tabii bu noktada takımın Ankara'ya senede birkaç kereden fazla gelemeyeceği için oluşan ilgiyi de göz önüne almak lazım)

Ne kadar övünsek az, Ankara deplasman sayılmaz Kerem Abi  :D

Twitter'a da yazmıştım maç sonu, patlamış mısır seslerinin duyulduğu ruhsuz Ülker Arena'daki salondan sonra, coşkunun tavan yaptığı Ankara Arena'da oynamak koç ve oyuncularda şaşkınlık yaratmıştır.

Bizim pota arkasından bir resim koyayım;

« Son Düzenleme: 06 Ocak 2014, 22:54:02 Gönderen: özkan »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Özkancım kafamız yarıldı :))
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Özkancım kafamız yarıldı :))

benim burnum kırıldı sadece kafa ile kalsa iyi :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Özkan'cığım. Sen o salonun yerleşim planını ve organizasyonunu bizim yönetime teslim et, iki maç sonra gel, öyle konuşalım. :D

Türkiye ve dünyanın herhangi bir noktasında Fenerbahçe taraftarının tüyleri diken diken eden bir coşkusu varsa, bilin ki, oraya Fenerbahçe yönetiminin eli uzanmadığı, burnu yetişmediği içindir. 

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Hafta içi internetten satıldı biletler. Ben çarşamba günü internetten aldım ama saçmalık şu ki, internetten satın alınan biletleri maç öncesi bastıramıyorsunuz :D Maç öncesi gişe sırasında beklemeyeyim diye cuma günü gençlik parkı'ndaki mybilet noktasına gittim ama bastıramadım :)
Sonra derler Biletix neden tekel.. İşte bu yüzden.
Bileti internetten almanın amacı nedir? Maç günü izdihamdan etkilenmeden direk içeri girmek. Ama internetten de alsan maç günü o izdihamı çekiyorsun. Bilet sırası ayrı dert, giriş sırası ayrı dert.  10 girişi olan salonun sadece 2 girişini açıp iyice işkence çektirdiler millete.
 Allah'tan bileti kolejlilerin kategorisinden almak gibi bir akıllık ettik de gişede fazla beklemedik. Fenerbahçe tarafındaki kuyruk fenaydı.

Twitter'a da yazmıştım maç sonu, patlamış mısır seslerinin duyulduğu ruhsuz Ülker Arena'daki salondan sonra, coşkunun tavan yaptığı Ankara Arena'da oynamak koç ve oyuncularda şaşkınlık yaratmıştır.

Bizim pota arkasından bir resim koyayım;

Üstadım siz hangi blokta izlediniz maçı?Fotoğraf aldığınız yere yakındım ben,120.blok'da izliyordum

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #1146 : 07 Ocak 2014, 10:02:20 »
bu arada ilginçtir Barış Güney aynı zamanda ligin asist kralı 14 maçta 7.1 asist ile (Preldzic 6.6)
Kenan,Metecan,Berk,Melih ve İzzet 10'ar dakika civarı süre alsın ve maçı kazanalım. Gerisi önemli değil :)
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2014, 18:00:40 Gönderen: Cem Ağrak »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ynt: BBL 15. Maç, 11.01.2014 - [18.00] Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne
« Yanıtla #1147 : 07 Ocak 2014, 17:56:05 »
Maç 12 Ocak Pazar gününe alındı. Saat: 18:00.

Hem tbf.org'da hem de tbl.org'da bu şekilde. Bilginiz olsun.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek

Harbi öyledir Özkan. Bir o sözün yazdığı pankart eksikti.
Resimde güzel olmuş, tam sevdiğim arşivlik türden. Altlarda üstlerde çeşit çeşit pankartlar arasında tıklım tıklım ayakta duran bir tribüne uzaktan kesit :)
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa

kardeşimizin bu yorumuna katılmakla beraber istanbul dışındaki yerlerde FB sevgisinin bence en mühim sebeplerinden biri de; "FB nin yılda 1 defa bahsedilen yerlere gitmesidir." (TR kupaları vs gibi birkaç maçlık maratonlar da bahsettiğim gruba girer)
zira bazen haftada aynı branş veya takımının 2 maçının olduğu, futbol, voleybol, basketbol maçlarının bazen çakıştığı ve taraftarlarında seçim yapmak zorunda kaldığına şahit oluyoruz. tabii ki sports arenadaki coşkusuzluğun cevabı bu olmaz ama acaba ankara başta olmak üzere istanbul dışındaki yerlerde bahsettiğim gibi bir maç programı olsa bu kadar yüksek katılım ve coşku olur muydu?
NOT: bu yazdıklarım asla ve kat'a kardeşimizin bahsettiği taraftar desteği ve coşkusunu küçümsemek için değildir. sadece benim bakış açımdır.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #1150 : 07 Ocak 2014, 21:45:33 »
Olin Edirne Türkiye Kupası gruplarında rakibimizdi ve aynı zamanda ev sahibiydi. Edirne'de 03 Ekim'de oynanan maçı 54-98 gibi farklı bir skorla kazanmıştık. Sezonun bizim adımıza şu ana kadar en farklı galibiyeti.

Yanlış hatırlamıyorsam Melih'in 25 sayı attığı maçtı o. Obradovic bu maçta gençlere şans tanıyacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1151 : 08 Ocak 2014, 11:38:20 »

İyi bir oyunla rahat bir galibiyet aldığımız bir maç olur umarım.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1152 : 12 Ocak 2014, 11:24:43 »
Kleiza'nın oynamasından yanayım. Onun kazanılması bu maçtan çok daha önemli benim için. Takım ona top kullanacak pozisyonları hazırlamalı o da kullanmalı artık Ocak ayının ortasına geldik. F4'e yürüyeceksek Kleiza ile yürüyeceğiz. Dön artık şampiyon.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
« Yanıtla #1153 : 12 Ocak 2014, 13:25:31 »
Obradovic bu maçta gençlere şans tanıyacaktır diye düşünüyorum.

ben öyle gençlerle başlamasını onlara şans tanımasını pek uygun bulmuyorum şu içinde bulunduğumuz dönemde.Çıksın as lar oynasın sonra girer gençler fantazi aramaya gerek yok geçen maçta geriye düştük maçın başında ekstra efor harcadık aslar girdi falan fıstık . Bizin için kazasız ve rahat kazandığımız bir maç olur inşallah başarılar FENERBAHÇEM.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1154 : 12 Ocak 2014, 17:44:41 »
Kleiza tribünde
Berk kadroda.