Öncelikle doğru düzgün bir şekilde hafta içi internetten bilEt satışı yapamayan Ted Koleji yönetimini kınıyorum.Maç günü saat 17.00'da satışa çıkacağı söylendi biletlerin,saat 17.00'da bileti aldıktan sonra saat 18.00'a kadar kapıları açmayıp bizi Ankara ayazında dondurdular,sayamadığım kadar çay içmeme rağmen,resmen iliklerime işledi soğuk.Bu kadar kötü organizasyon olamaz.
Hafta içi internetten satıldı biletler. Ben çarşamba günü internetten aldım ama saçmalık şu ki, internetten satın alınan biletleri maç öncesi bastıramıyorsunuz

Maç öncesi gişe sırasında beklemeyeyim diye cuma günü gençlik parkı'ndaki mybilet noktasına gittim ama bastıramadım
Sonra derler Biletix neden tekel.. İşte bu yüzden.
Bileti internetten almanın amacı nedir? Maç günü izdihamdan etkilenmeden direk içeri girmek. Ama internetten de alsan maç günü o izdihamı çekiyorsun. Bilet sırası ayrı dert, giriş sırası ayrı dert. 10 girişi olan salonun sadece 2 girişini açıp iyice işkence çektirdiler millete.
Allah'tan bileti kolejlilerin kategorisinden almak gibi bir akıllık ettik de gişede fazla beklemedik. Fenerbahçe tarafındaki kuyruk fenaydı.
Tek kategori 15 lira iyiymiş. Kolejliler yolunacak kaz muamelesi yapsaydı salonda böyle canlı bir ortam olmazdı, onun için merak etmiştim.
Maç sonrası röportajında Kenan'da taraftara teşekkür edip, burada deplasmanda sayılmazdık, hatta iç sahadaki lig maçlarımızdan daha iyi ortam vardı gibi birşeyler söyledi.
Benim buradan gördüğüm, kombine sahiplerinin sebep olduğu boşlukların olmadığı , tek kategorili uygun fiyatlı bir bilet organizasyonuyla, doğru düzgün taraftar grupları da salona ayak atınca iyi bir ortam oluşturulabiliyor.
(tabii bu noktada takımın Ankara'ya senede birkaç kereden fazla gelemeyeceği için oluşan ilgiyi de göz önüne almak lazım)
Ne kadar övünsek az, Ankara deplasman sayılmaz Kerem Abi

Twitter'a da yazmıştım maç sonu, patlamış mısır seslerinin duyulduğu ruhsuz Ülker Arena'daki salondan sonra, coşkunun tavan yaptığı Ankara Arena'da oynamak koç ve oyuncularda şaşkınlık yaratmıştır.
Bizim pota arkasından bir resim koyayım;