Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2013 - 2014 )  (Okunma sayısı 122739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Kaptan bu gün takımını sırtladı, tebrikler  :)

Bu olayların tek sebebinin GS maçını seyircisiz oynamamızı sağlamak için olduğu çok açık, salonun ismi bile anlamlı.  >:(

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Anlaşılan Iniguez bizim takımı çürütmeye karar vermiş.Fark 20 sayılara çıktı Tuğçe Canıtez'i oyuna alıyor fark 15 sayı civarına indi diye oyundan çkarıyor.Olcay Çakır-Tuğçe Canıtez fark 20 sayı olduktan sonra oynamayacak da ne zaman oynayacak be hoca.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Takımı tebrik ediyorum galibiyetten dolayı. Tabi izleyemedik ama angelsız(2s 4r ,4F) maç kazandık öyle gözüküyor .Birsel çok güzel oynamış eline sağlık.(17s  3r 7a)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Galatasaray'ın bizimle oynadığı erkekler maçında İpekçi'de yapmadık şey bırakmadıkları halde (yanlış aklımda kalmadıysa) 10 bin lira cezayla sıyırdığını düşünürsek en fazla para cezası gelir.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
İstatistiklere nerden bakiyorsunuz ?
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
3 oyuncu 30 dakikanın üzerinde zaman almış
birsel 37 dakika oynamış mesela

oyun boyunca üstün olduğumuz bir maçta rotasyonu hoca çok kısıtlı kullanmış
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Maçın İstatistikleri:

« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 17:53:12 Gönderen: TitoSantana »

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Mac esnasinda sadece 1 kere anons yapildi. Bende seyirci cezasi gelecegini pek sanmiyorum.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bu arada oyun anlaminda 3. Periyot doruga ulastikki farkta bu arada baya acildi. Birsel bi ara kenara gelmek istedi koc olcayi oyuna aldi farkta erimeye baslayinca tekrar birsel girdi. Bence fark kapattirma konusunda vukuatimiz oldugu icin koc riske atmak istemedi. Bu arada birsel acayip yoruldu mac bitince kendini atti yere buz tedavisi uygulandi. Umarim gs macinda sikinti olmaz

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Cappie bu hareketleri seviyor galiba. Mac sonu oda costurdu tribunu
Cappie naptı merak ettim :D
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Mac esnasinda sadece 1 kere anons yapildi. Bende seyirci cezasi gelecegini pek sanmiyorum.

Bu açıklaman rahatlatıcı oldu, teşekkürler  :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
İstatistiklere baktım. Yacouobu son bıraktığımda 1/7 idi. 1/9'a çekmiş bunu.

Tekrar ediyorum: Onun gibi şut üzerinden değil de, boyalı bölgeden sırtı dönük hücum eden bir pivotun bu yüzdeyle oynaması, bir kısanın 1/20 ile oynamasından daha kötü, daha felakettir benim için.

Yacouobu'nun 1/9'u = Cappie'nin 1/21'i... (1/20'den daha kötü dedim ya...)

• Üye
Fark 20 sayılara çıkıyor Iniguez Tuğçe ve Olcay'a doğru dürüst süre vermiyor.Ayrıca Yacoubou'yu kadroya dahil ettikten sonra neden aynı tip oyuncu olan Hollingsworth tercih edliyor,bari Newlin'i al kadroya.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
 Hollingsworth bu takıma lazım. Formda ve kendisini bulmuş bir Matovic +  Hollingsworth + Verameyenka bizi taşıyacak ideal üçlüdür.

Ama dediğin konuyu daha önce konuşmuştuk zaten. Aynı tip oyuncuları yığmak yerine farklı opsiyonları kullanmak mühim.

• Üye
Hollingsworth bu takıma lazım. Formda ve kendisini bulmuş bir Matovic +  Hollingsworth + Verameyenka bizi taşıyacak ideal üçlüdür.

Ama dediğin konuyu daha önce konuşmuştuk zaten. Aynı tip oyuncuları yığmak yerine farklı opsiyonları kullanmak mühim.
Evet geçen bu mevzuyu konuşmuştuk.Umarım ligin 2.yarısı Matovic'e lig lisansı çıkartırız.Matovic+Hollingsworth+Veremeyenka üçlüsü en ideal üçlü,Iniguez'in Olcay Çakır'a süre vermemesi can sıkıcı.Yacoubou'ya bazen sert fauller yapılıyor o yüzden pozisyonu bitiremiyor fakat yine de bu can sıkıcı olmaya başladı.1/9 nedir yahu.