Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2013 - 2014 )  (Okunma sayısı 122743 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: TKBL 16. Maçı, 25.01.2014 - [16.00] Kayseri Kaski-Fenerbahçe
« Yanıtla #525 : 25 Ocak 2014, 18:53:55 »
Kazandık ama FbTV yorumcusu bile skora aldanmayın diyorsa vardır bir şey...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #526 : 25 Ocak 2014, 19:49:06 »
Yunan koçun ahını alıyoruz abi bence..

Benim kendi adıma basketbol şubelerinde izlediğim en zevkli basketbolu oynattı o adam..

G.Dikeoulakos'a haksızlık etmek istemem ama onun takımındaki akıcı hücumun başlıca faktörü Penny Taylor'du.
Onun gibi bir oyuncu kırk yılda bir gelirdi.
Şu takımda sağlıklı Penny olsa en az o takım kadar iyi oynuyor olurduk.
...

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #527 : 25 Ocak 2014, 21:11:32 »
G.Dikeoulakos'a haksızlık etmek istemem ama onun takımındaki akıcı hücumun başlıca faktörü Penny Taylor'du.
Onun gibi bir oyuncu kırk yılda bir gelirdi.
Şu takımda sağlıklı Penny olsa en az o takım kadar iyi oynuyor olurduk.

Kesinlikle ayni fikirdeyim. Ne zaman tikaniyorduk Penny cikiyordu ortaya. Sayi, Assist, Ribaund heryerdeydi. Muhtesem bir komple oyuncu. Angel ile cok iyi ikili olmuslardi bence. Keske ... Keske sakatlik olmasaydi vs ve takimda hala izliyor olabilseydik :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #528 : 25 Ocak 2014, 21:46:22 »
Yunan koç zamanında çok güzel hücum setlerimiz vardı. Ben izkerken çok keyif alıyordum. Penny tabiki önemli etken ama Nevriye ninde sağlıklı olduğu zaman caferaga da çok güzel oyunlarımiz olmuştu.
George de kalbinin kurbanı oldu
Babkina ile de ayrılmış zaten

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #529 : 25 Ocak 2014, 21:48:15 »
Cappie olmasa ne 2012'de Taurasi'li Galatasaray'ı geçebilirdik, ne geçen sene ahı gidip vahı kalmış Galatasaray'ı geçebilecektik. Taurasi'nin kafasına vura vura kazandığı şampiyonluk bile bize yeter ve artar ki, o sene Taurasi karşısında Cappie gelmeden önce oynanan maçlarda Penny'nin nasıl sindiğini, saklandığını biliyoruz. Yani Penny varken her şey güllük gülistanlıktı varsayımı başlarsa onu çürütecek kadar hafızamız var; henüz bunamadık. Penny döneminde de çok kötü oynadığımız dönemler oldu, ilk Türkiye Kupasını kaybettiğimizde 5 sene önce Penny vardı bu takımda ve son dakikayı nasıl oynadığını unutmadım.

Tabii şu veya bu nedenle Penny övülür, büyük oyuncuydu. Ben onu Scottie Pippen'a benzetmişimdir hep. Ama iş üzüm yemek değil de, Cappie'yi dövmek olursa durun yahu demek icap eder.

Cappie'nin bu kulübe kazandırdıklarını hiç bir yabancı basketbolcu kazandırmadı. Yahu final maçını bir yana bırakın, 8'li finallerde oynadığı üç maçı ne çabuk unuttuk? Olağanüstü maçlar oynamadı mı? Hemde üst üste üç maç.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #530 : 25 Ocak 2014, 22:05:34 »
Cappie olmasa ne 2012'de Taurasi'li Galatasaray'ı geçebilirdik, ne geçen sene ahı gidip vahı kalmış Galatasaray'ı geçebilecektik. Taurasi'nin kafasına vura vura kazandığı şampiyonluk bile bize yeter ve artar ki, o sene Taurasi karşısında Cappie gelmeden önce oynanan maçlarda Penny'nin nasıl sindiğini, saklandığını biliyoruz. Yani Penny varken her şey güllük gülistanlıktı varsayımı başlarsa onu çürütecek kadar hafızamız var; henüz bunamadık. Penny döneminde de çok kötü oynadığımız dönemler oldu, ilk Türkiye Kupasını kaybettiğimizde 5 sene önce Penny vardı bu takımda ve son dakikayı nasıl oynadığını unutmadım.

Tabii şu veya bu nedenle Penny övülür, büyük oyuncuydu. Ben onu Scottie Pippen'a benzetmişimdir hep. Ama iş üzüm yemek değil de, Cappie'yi dövmek olursa durun yahu demek icap eder.

Cappie'nin bu kulübe kazandırdıklarını hiç bir yabancı basketbolcu kazandırmadı. Yahu final maçını bir yana bırakın, 8'li finallerde oynadığı üç maçı ne çabuk unuttuk? Olağanüstü maçlar oynamadı mı? Hemde üst üste üç maç.

Kendini basketbola vermişbir Cappie durdurulamaz ama maalesef biraz geri plana atmış gibi artık basketbolu.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #531 : 25 Ocak 2014, 22:11:13 »
Hakan abi mesaj banaysa Cappie'ye tek satır söylediğim bir şey yok.
Anlatmaya çalıştığım şey şuan takımdaki en büyük eksikliğin Penny gibi her şeyi yapabilen bir oyuncunun yokluğudur.
Bu arada Cappie'yi ezme niyetim yok olamazda.
Nihayetinde başka forumlarda Wnba maçında birbirine giren Penny & Cappie kavgasında birileri Cappie için "sıçan" tabiri kullanma hadsizliğini gösterirken Cappie'yi savunmuş birisiyim.

İki oyuncudan hangisinin takıma daha fazla katkısı olduğunu istatistikler ortaya koyar.
Şahsen istatistiklerin ne söylediğini bilmiyorum ve araştırmadım ama iki oyuncununda bize kazandırdıkları açısından(EL finali hariç) arada uçurum olduğunu zannetmiyorum(şayet arada büyük farklar varsa hatalı olduğumu da kabul etmekten çekinmem).
...

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
« Yanıtla #532 : 25 Ocak 2014, 22:34:56 »
Ya Cappie'nin zaten bize neler kazandirdigi, kac mac kazandirdigi veya neler kattigi tartisilmiyor.
Cappie nin artik bunlari yapmiyor olmasi tartisiliyor ki ortalama bir performansin bile cok altinda
oynuyor. Onun icin onunla bu yil son senemiz olmali. Cappie herzaman bu bransdaki efsanemiz
olacak o ayri. Onun yeri bambaska, EL Finali sonrasi Gündem programinda aglayisi yeter.
Gercekten cok cok seviyorum ben Cappie Pondexteri ancak Cappie artik eskisi gibi oynamiyor.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #533 : 25 Ocak 2014, 22:54:34 »
Bu maçın özeti şu...

iSTERSEK her şeyi yaparız...Ama çok istemiyoruz
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #534 : 26 Ocak 2014, 01:37:36 »
Ama olmaz ki kardeşim, Vakıf'ı yendik, mükemmel, tamam, aradan tam 12 saat geçti; 21:00'de tekrarını gerine gerine seyrettik, güzel, saat 01:00'de Kayseri -FB maçının tekrarını seyretmek hakkımız.

Bu nasıl yayıncılık, ilan etmişsin ki 01:00'de Kayseri - FB Bayan Basket maçı tekrarı diye, beklemişiz bu saate kadar sonra aniden 3.kere Volley maçını sürdün yayına bir daha.

Bir sonraki yayını da biliyorum, 05:30, o saate aldınız Kayseri-FB maçını ama gerçekten olmaz, böyle saçmalık olmaz.

Kim bunlar ya, böyle kafalarına göre mesela Teledünya yayın akışındaki görünen yayınları aniden değiştiriyorlar?

Ben de biliyorum Vakıf'ı yenip onların serisine son vermenin değerini ama aynı maçı 24 saat içinde 3.kez seyretmeye zorlamanın ne anlamı var?

Biz görmemiş miyiz ki böyle oluyor?
Sarı Meleklerimiz de Avrupa ve Dünya Kulüpler Şampiyonu olmadı mı:?

Nedir bu başımıza gelen?
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 01:38:31 Gönderen: TitoSantana »

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
« Yanıtla #535 : 26 Ocak 2014, 01:53:26 »
Ama olmaz ki kardeşim, Vakıf'ı yendik, mükemmel, tamam, aradan tam 12 saat geçti; 21:00'de tekrarını gerine gerine seyrettik, güzel, saat 01:00'de Kayseri -FB maçının tekrarını seyretmek hakkımız.

Bu nasıl yayıncılık, ilan etmişsin ki 01:00'de Kayseri - FB Bayan Basket maçı tekrarı diye, beklemişiz bu saate kadar sonra aniden 3.kere Volley maçını sürdün yayına bir daha.

Bir sonraki yayını da biliyorum, 05:30, o saate aldınız Kayseri-FB maçını ama gerçekten olmaz, böyle saçmalık olmaz.

Kim bunlar ya, böyle kafalarına göre mesela Teledünya yayın akışındaki görünen yayınları aniden değiştiriyorlar?

Ben de biliyorum Vakıf'ı yenip onların serisine son vermenin değerini ama aynı maçı 24 saat içinde 3.kez seyretmeye zorlamanın ne anlamı var?

Biz görmemiş miyiz ki böyle oluyor?
Sarı Meleklerimiz de Avrupa ve Dünya Kulüpler Şampiyonu olmadı mı:?

Nedir bu başımıza gelen?

Eskiden en azindan arkadaslar vardi maclari Youtube'ya yüklüyorlardi. Fenerbahcemiz tabiiki onuda yasakladi cünkü kendileri koyuyorlar ya her maci Youtube'ya ... onu birakin dediginiz gibi Tekrarini bile yayinlamamislar ..

Çevrimdışı kraliçe77

• Üye
  • Yer: Kahramanmaraş/Göksun
« Yanıtla #536 : 26 Ocak 2014, 11:45:11 »
Penny devri kapandı artık. Bence Penny artık Avrupa'da hiçbir takımda oynamaz. Yaşı da geldi artık kariyerini wnba de noktalar.  Kaldı ki yaşadığı sakatlık çok ciddiydi uzun bir aradan sonra döndü yine sakatlandı. Çok iyi bir oyuncuydu ancak bizi bırakıp gittikten sonra bir daha eskisi gibi sevemedim.
Hayatım FENERBAHÇE olmuş

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
TKBL 17. Maçı, 01.02.2014 - [17.00] Fenerbahçe-Beşiktaş
« Yanıtla #537 : 27 Ocak 2014, 06:12:54 »
Bu hafta evimizde Beşiktaş'ı konuk edeceğiz. Maçla ilgili bilgiler daha sonra eklenecektir.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Ynt: TKBL 17. Maçı, 01.02.2014 - [17.00] Fenerbahçe-Beşiktaş
« Yanıtla #538 : 01 Şubat 2014, 01:13:35 »
Maç saati 15.00 gösteriyor tbf'de

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: TKBL 17. Maçı, 01.02.2014 - [17.00] Fenerbahçe-Beşiktaş
« Yanıtla #539 : 01 Şubat 2014, 01:27:40 »