Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2013 - 2014 )  (Okunma sayısı 122764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: TKBL 17. Maçı, 01.02.2014 - [17.00] Fenerbahçe-Beşiktaş
« Yanıtla #585 : 01 Şubat 2014, 16:48:05 »
Abi o hamle sene başına yapılmaıydı Dikeloukas zaten boşta değil biliyorum,şu aşama olamaycağını biliyorum,sezona zaten yanlış tercihe başladık.

hoca gitsin diyorsun ,
bende diyorum ki B planın kim o gitsin kim gelsin ,
George diye cevap veriyorsun ?
madem George  hoca boşta değil o zaman niye George diyorsun , ne anlamı var George gelsin demenin
evet Roberto yu bu klüpte tutanlara yazıklar olsun dedin devamı nı getir
kim gelsin niye gelsin nasıl bir oyun planı istiyorsun
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 16:49:05 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #586 : 01 Şubat 2014, 16:48:58 »
Murat ;
sezonu çöpe atmaya değecek mi ?
şu anda kimi getireceksin ve ne şekilde etki edecek , gelecek olan vatandaş kimse takımı tanıyana kadar 3 ay geçer zaten
sorunlar vardır ama öyle böyle halen iddialar varken ve potasiyel olarak çok iyi iken sezon sonunu beklersin yapılacakları öyle yaparsın
taraftar bakış açısı ile şube yönetilmez değerli dostum

Sezon bu adamla da gidecek zaten abi...

Üstelik de çok üzüleceğiz...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #587 : 01 Şubat 2014, 16:49:23 »
hoca gitsin diyorsun , bende diyorum ki B planın kim , George diye cevap veriyorsun ? madem hoca boşta değil o zaman niye George diyorsun
evet Roberto yu bu klüpte tutanlara yazıklar olsun devamı nı getir
kim gelsin niye gelsin nasıl bir oyun planı istiyorsun
Zafer Kalaycıoğlu olabilir daha önce bayan basketbol takımı çalıştırmadı ama Telekom'a gitmeden önce Ertuğrul Erdoğan olabilirdi abi,artık Iniguez hakimiyeti kaybetti,sen de görüyorsun

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #588 : 01 Şubat 2014, 16:50:37 »
iyi de murat
 yeni gelecek x isimli birisi ile o riske girmektense 1.5 senedir burada olan beğensekte beğenmesekte belli başarılıarı almış olan oyuncularını tanıyan Roberto ile o riske girmek daha mantıklı değil mi ?
roberto gittiği zaman gelecek olan adam ile üzülmeme ihtimali nedir

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #589 : 01 Şubat 2014, 16:53:03 »
iyi de murat
 yeni gelecek x isimli birisi ile o riske girmektense 1.5 senedir burada olan beğensekte beğenmesekte belli başarılıarı almış olan oyuncularını tanıyan Roberto ile o riske girmek daha mantıklı değil mi ?
roberto gittiği zaman gelecek olan adam ile üzülmeme ihtimali nedir

Abi hani varsayıma göre değilde sahadaki oyuna ve oyuncuların durmuna göre yazıyorum...

Ben bilemem..Eğer kötüyse bişeyler yapmak lazım..Takım potansiyelinin yüzde 40 ında..Sorundur bu...

Ayrıca Van Gaal 1 sene CL yi alıp..2. sene Barçadan KOVULMUŞTUR mesela..Olmuyorsa olmuyordur.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #590 : 01 Şubat 2014, 16:53:45 »
Zafer Kalaycıoğlu olabilir daha önce bayan basketbol takımı çalıştırmadı ama Telekom'a gitmeden önce Ertuğrul Erdoğan olabilirdi abi,artık Iniguez hakimiyeti kaybetti,sen de görüyorsun

Takip etmediğin bilmediğin konuşar hakkında yorum yapmasan daha iyi olur . Roberto gitsin yazıklar olsun onu tutan şube dedikten sonra  yahu dediğin zaman ortada 3 4 tane isim sayacaksın , Ertuğrul Erdoğan gelseydi dersen ciddiye alınmazsın
Ertuğtul hoca nedir , olmadı İvkoviç boşta o gelsin , sezon sonuna kadar o çalıştırsın sonra Efes'e gider hem İstanbul'u adama tanıtmış oluruz
Zafer in anasına babasına küfür ettirme şimdi ,

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #591 : 01 Şubat 2014, 16:55:49 »
Zafer hoca da Telekom'da..şu an sadece Aydın Oğuz var benim bildiğim ama sorun hoca ile de ilgili değil bence..Sezon başı yanlış transfer politikası da uygulandı. Üç tane uzunla işbiter sanıldı halbuki bizim Big Three maalesef yok artık. Nev gitti. Esmeral bitti bitecek..Birsel de senelerdir Taurasi'ye, Penny'ye vs vs  pas dağıtmaktan skor yapmayı unuttu..bu takımda her zaman bir eksta Türk vardı kenarda oysa şimdi ara ki bulasın..biraz olcay dışında bench feci

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #592 : 01 Şubat 2014, 16:55:57 »
Abi hani varsayıma göre değilde sahadaki oyuna ve oyuncuların durmuna göre yazıyorum...

Ben bilemem..Eğer kötüyse bişeyler yapmak lazım..Takım potansiyelinin yüzde 40 ında..Sorundur bu...

Ayrıca Van Gaal 1 sene CL yi alıp..2. sene Barçadan KOVULMUŞTUR mesela..Olmuyorsa olmuyordur.

Muratım ben bizden bahsediyorum yahu tamam kovalım da niye kovalım abi onu söyle ?
Avrupada ne durudayız ?
lig de ne durumdayız ?
tamam oynadığımız oyun da sıkıntılar var kabul ediyorum ( ben ki Roberto'yu sevmem oyun anlayışından keyif de almıyorum ama bu FEnerbahçe en önemlisi)  Van gaal kovulduğu zaman BArcelona ne durumdaydı ,

• Üye
« Yanıtla #593 : 01 Şubat 2014, 16:57:26 »
Takip etmediğin bilmediğin konuşar hakkında yorum yapmasan daha iyi olur . Roberto gitsin yazıklar olsun onu tutan şube dedikten sonra  yahu dediğin zaman ortada 3 4 tane isim sayacaksın , Ertuğrul Erdoğan gelseydi dersen ciddiye alınmazsın
Ertuğtul hoca nedir , olmadı İvkoviç boşta o gelsin , sezon sonuna kadar o çalıştırsın sonra Efes'e gider hem İstanbul'u adama tanıtmış oluruz
Zafer in anasına babasına küfür ettirme şimdi ,
Tamam abi sil yorumlarımı, yorum falan yapmamış say,Iniguez'e de daha da eleştiri getirirsem adam değilim.Tamam zaten bir halt bildiğim yok.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 16:57:56 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #594 : 01 Şubat 2014, 16:59:07 »
Zafer hoca da Telekom'da..şu an sadece Aydın Oğuz var benim bildiğim ama sorun hoca ile de ilgili değil bence..Sezon başı yanlış transfer politikası da uygulandı. Üç tane uzunla işbiter sanıldı halbuki bizim Big Three maalesef yok artık. Nev gitti. Esmeral bitti bitecek..Birsel de senelerdir Taurasi'ye, Penny'ye vs vs  pas dağıtmaktan skor yapmayı unuttu..bu takımda her zaman bir eksta Türk vardı kenarda oysa şimdi ara ki bulasın..biraz olcay dışında bench feci

DİDEM akın sırf kübra kalsın diye Begümü almadı...Daha ne olsun kardeşim

CEM KAPTANIM sevgili abim..Farketmez..Olmuyor..Kılıç kınına sığmıyor..Bişeyleri değiştirmek lazım..Pokey Chatman le başlayabiliriz olabilir.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #595 : 01 Şubat 2014, 17:01:09 »
Tamam abi sil yorumlarımı, yorum falan yapmamış say,Iniguez'e de daha da eleştiri getirirsem adam değilim.Tamam zaten bir halt bildiğim yok.
kaçmak yok,  niye sileyim ki yorumlarını dursun ...
ayrıca bayan basketbolunu çok bilmemek ayıp mı bak ben çok  bilmiyorum mesela 3 senedir takip etmiyorum dışarısını çünkü bayan basketbolundan zevk almıyorum Fenerbahçe olmasa işin içinde sittin seni izlemem bile
Roberto gitsin bana 3 tane isim say desen ben hoca ismi sayamam çünkü dediğim gibi 3 senedir takip etmiyorum ama en azından Roberto gitsin Ertuğrul Erdoğan gelsin demem ,bilmiyorsam susarım , bu kadar basit.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 17:03:00 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #596 : 01 Şubat 2014, 17:03:57 »
DİDEM akın sırf kübra kalsın diye Begümü almadı...Daha ne olsun kardeşim

CEM KAPTANIM sevgili abim..Farketmez..Olmuyor..Kılıç kınına sığmıyor..Bişeyleri değiştirmek lazım..Pokey Chatman le başlayabiliriz olabilir.

muratım sen bu işi takip eden gönül vermiş adamsın , benim ne demek istediğimi anladın sen ;)
hayırlısı ile bu seneyi bitirelim bakalım Roberto'lu veya onsuz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #597 : 01 Şubat 2014, 17:05:08 »
muratım sen bu işi takip eden gönül vermiş adamsın , benim ne demek istediğimi anladın sen ;)
hayırlısı ile bu seneyi bitirelim bakalım Roberto'lu veya onsuz.

Aslında bazen kaybetmek iyidir...halı nın altındaki pislikler çıkar ortaya...

Tıpkı SARI MELEKLER gibi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #598 : 01 Şubat 2014, 17:12:50 »
kaçmak yok,  niye sileyim ki yorumlarını dursun ...
ayrıca bayan basketbolunu çok bilmemek ayıp mı bak ben çok  bilmiyorum mesela 3 senedir takip etmiyorum dışarısını çünkü bayan basketbolundan zevk almıyorum Fenerbahçe olmasa işin içinde sittin seni izlemem bile
Roberto gitsin bana 3 tane isim say desen ben hoca ismi sayamam çünkü dediğim gibi 3 senedir takip etmiyorum ama en azından Roberto gitsin Ertuğrul Erdoğan gelsin demem ,bilmiyorsam susarım , bu kadar basit.
Olay kaçmak değil her beğenilmeyen yorumumdan sonra yerin dibine sokulmak.Geçenlerden kendimce Blake Schilb transfer edilmeli dedim ve kendimce gerekçe sundum onda da yemediğim laf kalmad.Neyse daha bayan basketboluna yorum yaparsam adam değilim.Ne de olsa bilmediğim için yorum yapmama gerek yok

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #599 : 01 Şubat 2014, 17:43:10 »
Abdullah ;
Yok yerin dibine sokulmak diye bir durum yok
Hatam varsa Özür dilemesini biliriz Abdullah. Ben bi özeleştiri yapayım ama sende bi özeleştiri yap bakalım.