Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168980 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
28-25 ilk yarı

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fenerbahçe-Kayseri Kaski: 28-25 (ilk yarı sonucu)
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
İşin savunma kısmında bir sıkıntımız yok. 

Ivana yüzünden yediğimiz sayıları bir kenara bırakırsak kolay basket yemedik.

Hücumda dış oyuncularımız çok verimsiz.. Biraz şut sokabilsek rahatlamıştık.  Açıkçası ben kötü oynadığımız düşünmüyorum.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
martinez fena oynamıyor onlarda bayağı içeriye girdi attı

• Üye
  • Andrew Goudelock
1-2 rotasyonunun ana oyuncuları Birsel-Cappie olan takımın başarı şansı yok zaten.Birsel defalarca bu seviyelerin oyuncusu olmadığını kanıtlıyor son 3 senedir Cappie ise bitik durumda zaten 8de 1 attı galiba ve çok özensiz şut atıyor.Hayırlısıyla şu seneyide atlatalım seneye baştan aşağı revizyon lazım
Geçen sene final yaptı o rotasyon..

• Üye
  • Andrew Goudelock
martinez fena oynamıyor onlarda bayağı içeriye girdi attı
tam 8 sayıyı Ivana'nın savunmadaki hataları yüzünden yedik. O biraz savunma yapmak istese zaten karşı taraf 20'yı zor görecekti

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
carter-williams arkadaşım iyi dedin geçen sene bu sene sezon içinde de iyi değiller sen sezon başından beri takip ediyorsun

• Üye
  • Andrew Goudelock
Cappie peki geçen seneki oyununun çeyreğini oynuyor mu bu sene ?
O zaman cümleni düzgün kuracaksın. Formsuz bir Cappie'yle beraber diyeceksin. 

Birsel beğenirsin beğenmezsin şu Avrupa'da en iyi 4-5 Avrupalı guardan bir tanesidir. Ki inatla basketbolu sayı üzerinden yargılıyorsunuz ben bu maçta Birsel'ın kötü oynadığını düşünmüyorum..

• Üye
  • Andrew Goudelock
carter-williams arkadaşım iyi dedin geçen sene bu sene sezon içinde de iyi değiller sen sezon başından beri takip ediyorsun
Tam olarak anlamadım demek istediğinizi ama ben en azından 5-6 senedir takip ediyorum.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İyi oynamıyoruz, Biba oyuna giriyor ona pozisyon hazırlanmıyor, dış atışlar çok kötü, pota altından çok kaçırdık, bu kadar kısır skorla devam edersek maç sonu çok zor olur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
cappie ile birsel için demiştim bu sezon kötüler veya formsuzlar demiştim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Oyunun ve skorun şeklini değiştirmek işçin illa benim cepten Ntvspor u açmam mı gerekiyor :)

• Üye
  • Andrew Goudelock
cappie ile birsel için demiştim bu sezon kötüler veya formsuzlar demiştim
Katılıyorum buna.. Ama şu zamanda bunu değiştiremezsin. Ben en azından Cappie son aylara göre daha iyi gördüm. Şutlar kaçabilir ancak vücut olarak geçtiğimiz aylara göre daha iyi görüntü verdi

• Üye
  • Andrew Goudelock
Isabelle Yacoubou 8 sayı-2 ribaunt
Angel McCoughtry 4 sayı-4 ribaunt
Ivana Matovic 10 sayı-2 ribaunt
Nevin Nevlin 2 sayı
Cappie Pondexter 2 sayı-3 ribaunt-2 asist
Esmeral Tunçluer 2 sayı

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
eyvallah CASAk arkadaşım ordan izleyecem de bir problem çıktı ben de meraklısı değilim onun