Peki sana daha somut verilerle cevap vereyim o zaman.
1)Kaski alan savunmasıyla tempoyu düşürüp oyunu istediği düzeye çekti.Birsel bu alan savunmasına çözüm olabilecek ne yaptı ?
2)Angeli yeterince kullanabildi mi yeterli şut yaratabildi mi ?
3)Matovicin attığı tüm sayılar ya faulden yada onun birebir yeteneğinden.Yakubu veya Matovice pozisyon hazırlayabildi mi ?
4)Takımın en iyi şutörü Bibanın ilk yarıda sadece 1 top atmasını onunda kendi becerisiyle yarattığı bir pozisyon olmasını nasıl yorumluyorsun ?
Bunlar sadece sayı kısmının olmadığı bölümler.Sayıya şut yüzdesine hiç değinmedim farkındaysan.Ve bana emir kipiyle konuşmazsan sevinirim düzgün cümle kuracaksın falan
Emir kipiyle filan konuşmuyorum yanlış anlaşılmak istemiyorsan ona göre cümle kuracaksın.
Saydığın bütün şıkların başlangıçında Birsel oyunda yoktu bir kere..
Kaski 1. periyotun 6-7 dakikasında Sanders oyundan çıkınca alana döndü. Bu bölümde Cappi ve Veremeyanka ile dışarıda 3-4 şut kaçırdık. Aynı şekilde Isabelle içeriden kaçırdı.
Angel a uygun ortam hazırlamak için şut sokmamız gerekiyor. Şut sokamadığımız sürece Angel penetre edecek alan bulamaz.
Biba konusunda tam bir koç faciası var orada.. Bir kere Biba girdikten sonra 1 dakika içinde Birsel çıktı. Biba'yı da iç dış dengesini kuramadığımız için kullanamadık. Ayrıca adamlar salak değildi. Alana çalışmışlar. Mümkün olduğunca Biba tarafından yardıma gelmiyorlar.
Yacoubo'ya gayet pozisyon hazırlandığını düşünüyorum.