Öncelikle şunu söyleyeyim ki, eyyorlamam hiç bir FB'li kardeşime yönelik değildir, olamaz:
- öncelikle GOB takımı tebrik etmek gerek, Eka'yı sürklase ettiler: İsmail Şenol'un belirttiği gibi "Paranın satın alabileceği en iyi takım" olan Eka'yı, kısıtlı kadroları ve hatta Sancho'nun erken sakatlığına rağmen.
- Şaşırtıcı olan, GOB-Kaski maçını son saniyede kazandıktan sonra Koç Ekrem Memnun'un "Daha kötüsünü bekliyordum, FB'ye yenildiğimiz an benzinimiz bittiydi, Eka karşısında ne yaparız, bilmiyorum" demesiydi.
- Bize gelince, evet Cappy bugün geçen seneki finaldeki gibi 0 sayı ile oynadı. Matoviç kimi hatalar yaptı. Angel Ablam topu dışarı attı. Birsel de topu dışarı attı. Yakup zaten felaket, Hoca desen, maç sonu röportajında "Bu 3.finalim, yaşlandım, yoruldum" dedi, manidar

- Spartak Moskova'yı yendiğimiz maçın finalinde oyuncularımız ve kenar, mesai bitiminde işten çıkan
"Seyir, Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı Memurları" na benziyorlardı.
Suratlar beş karış, tamam yorgunlardı ama Bourges de yorgundu, onlar en azından seviniyorlardı.
Çünkü bizim oyunculardaki mentalite şuydu bence:
Başkan dahil tüm yönetim geldi ve bizden EKA'ya karşı şampiyonluk bekliyorlar, nasıl edek:
Parker, Nolan, DT, Dominquez, Gruda vs...
- Ancak bu akşam , mucize olup GS finale kalınca takımımızın taktiği bence şöyle oldu: Biz bu Bourges'i rahat yeneriz, fazla yorulmayalım, Pazar gününe dinç kalalım.
- Yendik mi, yendik.
Olay bundan ibarettir, arz ederim.