Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168969 defa)

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana

Like like like :)

Bir Like'da benden, sevgili Erdenay kardeşime  :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Roberto yıllardır beklenilen lider ise Burak Bal stili ile yazıyorum klübü direkt kapatalım..

tamam oyun tarzını sevmiyorum oynadığımız oyundan gram keyif almıyorum ama sonuçlara bakınca başarılı bir hoca bence . haa kadronun hakkını veriyor vermiyor orası tartışılır ama yarın yenip şampiyon olduğumuz zaman nağmağlup lider olacak böyle bir rekor da bir daha kırılmaz ama neyin lideri yahu , lütfen içime murat kaya kaçırttırmayın :)

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
Şimdiden yazıyorum pazar cappienin günü olacak ve tabiki benim canım kankim angelin :) ama kaptanın esmeralin veranın bibanın matonun hepsinin taşın altına elllerini sokmaları gerekiyor  hepsinden normal katkıyı alabilirsek kimse önümüzde duramaz
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
sen hayatın da hiç umitli oldun mı cano *

koluna pink floyd yazdıran birinin ümitli olma ihtimali 0'ın altında bir -100 arasında bir yerler de abi.

gözlemim bu yönde :)
FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Şimdiden yazıyorum pazar cappienin günü olacak ve tabiki benim canım kankim angelin :) ama kaptanın esmeralin veranın bibanın matonun hepsinin taşın altına elllerini sokmaları gerekiyor  hepsinden normal katkıyı alabilirsek kimse önümüzde duramaz

Doğru söze katılmamak mümkün mü?  :)

Çevrimdışı dallas comegys

• Üye
bizim takımın bu kadar berbat hücum etmesinin birincil nedeni bu seneye kadar matoviç temelli hücum düzeninin bu yıl yakubu temelli hücuma dönüşmesi. matoviç geçen yıla kadar muazzam bir bitirici olduğu ayrıca hem şut hem pas fundementali çok iyi olduğu için boş kanalları ya buluyor ya da kendisi bitiriyordu, oysa bu yıl yakubu'ya 10 tane top indirsek 2 tane basketi zar zor atıyor diğer hareketleri saçma sapan şeyler oluyor çoğu zaman.

onun için yakubu'ya topu post up pozisyonunda verip bir kaç hareketten sonra atış yapmasındansa potaya yüzü dönük şut atacağı pozisyonu ya potanın dibinde tek hamlelik bir aksiyonla sayı bulabileceği pozisyonu kovalamak lazım. q'nun oynamaması büyük handikap oluyor takım için umarım sancho'nun sakatlığı da oynamasını engeller de bu açığı kompanse edebiliriz. koç savunmada takımı belli bir seviyeye getirdi ama bu maçı sadece iyi savunma yaparak kazanamayız.

cappie'nin iyi bir maç çıkaracağını düşünüyorum keza angel'in de özellikle savunma da torrens'e kolay sayı buldurmayacağını düşünüyorum. kısalardan standart katkıyı bir şekilde alırız ama uzun rotasyonu bugün ki gibi felaket oynarsa işimiz epey zorlaşır. maça iyi başlamak bence galibiyetin yarısı.

kaybettiğimiz gs maçlarına bakarsak sürekli bir geriye düşüp sonra toparlanmak ve son toplarda kaybetmek gibi bir klasikle karşılaşıyoruz. biz farklı geriye düşsek de bir şekilde maça dönüyoruz son türkiye kupasında da gruptaki son maçta da aynısı oldu. oysa onlar bizim iyi başladığımız bir maça kolay kolay dönemezler. bu yıl ki c.başkanlığı maçını hatırlayalım 13-0 la başladık ve dönüp arkamıza bile bakmadık bir daha. yine ilk yarıda kazandığımız maçta da devrede 10 sayı öndeydik ve maç 20 ye gitti

Edit : FAtih çok güzel yazmışsın o yüzden editledim biraz daha rahat okunur hale getirdim yazıkların heba olmasın diye :(  cem ...
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2014, 01:08:28 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Maça iyi başlarsak çok zorlanmadan kazanırız, kötü başlarsak Gs ın yine temposunun düşmesini bekleriz yorulmalarını bekleriz ve çok bekleriz.. Kenardan oyuna iyi müdahele gelmiyor zaten.
Maça kafaca iyi hazırlanmak ve iyi başlamak çok önemli yoksa bu maçta gruptaki gibi geriden gelebilecegimizi sanmıyorum

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Özel şampiyonluk primi şart. Bu takımı canlandırmanın en pratik yolu. Kadın basketbolunda bir şampiyonluk için prim uygulaması benim de tuhafıma gidiyor ama ne çare ki, mecburuz. Şöyle hatırı sayılır bir kese açmak gerek.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Özel şampiyonluk primi şart. Bu takımı canlandırmanın en pratik yolu. Kadın basketbolunda bir şampiyonluk için prim uygulaması benim de tuhafıma gidiyor ama ne çare ki, mecburuz. Şöyle hatırı sayılır bir kese açmak gerek.
Abi büyük ihtimalle o prim verilir
Mesela şampiyonluk halinde kelle başı 100.bin euro.
Cidden büyük bir para olur ama değer bu kupanın maddi karşılığı yok

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Heyecandan izleyemeyebilirim valla.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul

Fenerbahçe:   1.55
Galatasaray:   2.39

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
valla daha ideal bir final maçı düşünülemezdi, artık sahaya çıkıp kupayı kaldırmamız şart!

Çevrimdışı valance

• Üye
maçı sürekli kafamda oynuyorum.
kulübümüz için bir sevilla maçı, benfica maçı gibi önemli.
sanchonun durumu ne acaba karşı tarafta? oynamasa keşke o bölgede bahara kalırlar.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
maçı sürekli kafamda oynuyorum.
kulübümüz için bir sevilla maçı, benfica maçı gibi önemli.
sanchonun durumu ne acaba karşı tarafta? oynamasa keşke o bölgede bahara kalırlar.

maç saatinde belli olacakmış

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)
« Yanıtla #959 : 12 Nisan 2014, 11:44:24 »
Normal şartlarda kadro kalitesi ve genişliği olarak (Euroligde tüm yabancıların oynadığını düşünürsek) Galatasaraydan 2-3 gömlek üstünüz. Fakat Galatasaray maç boyu savaşarak kazanıyor, biz ise 4. çeyreğin sonlarında maçı hatırlıyoruz. Bu sene özellikle hücum anlamında ve dış şutlarda oldukça kötüyüz. Kaptan iki yıldır formsuz, potayı hiç düşünmüyor. Pondexter eski winner özelliğinden çok çok uzak. Sadece Angel'ın eline bakıyoruz.
FENERBAHÇE