Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Sıkışık takvim birisine patlayacaktı.
Talihli biz olduk.
Q'nun sakatlığı bize sıkıntı yaratacak.

Maça gelirsek 3.çeyrek performansı rakibin direncini kırdı.
Birsel'in dış atışları önemliydi.
Olcay'da çok güzel bir performans sergiledi.
Herhalde takım adına en kötü gününde olan Tuğçe'ydi.
Bu arada Beşiktaş'ta ki Deniz Boz'da bildiğin Işıl Alben'in kopyasıymış. :)

Umarım deplasmandaki maçıda kazanıp, tamamen EL'e konsantre olarak Rusya'ya gideriz.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Seneye çok köklü bir değişim olacak yüzde 90 nedeni ise  bu sene sanırım bildiğin EN KÖTÜ SENEMİZ olacak gibi..Oyun olarak öyle gözüküyor..Bu oyunla F8 de Grupta en fazla 3. oluruz.Ama vites artarsa bilemem
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Murat hocam seneye köklü değişiklikte,bence ilk önce koç gitmeli ne dersin ?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Murat hocam seneye köklü değişiklikte,bence ilk önce koç gitmeli ne dersin ?

Koç kurtarmaz.Didem akına kadar değmeli ucu
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Oyunda tutulmalar yaşadığımız anda koçun müdahale etmemesi deli ediyor insanı. Seneye bir kaç oyuncu da ayrılmalı.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Seneye yapılacak muhtemel değişikliklere Koç'tan başlarlar umarım. İlk senesinde F8 Final oynatan koç olmasına rağmen ki katkısının olduğunu düşünmüyorum daha evvelde yazmıştım finali Cappie+Angel getirmişti sezon sonu yolların ayrılması taraftarıyım çünkü oynattığı basketboldan zevk almıyorum potalara akan bir takımdan inişleri çıkışları olan bir takıma döndük iddia ediyorum Yunan koç olsaydı ne finalde Türkiye Kupasını ne de Cumartesi İpekçide maçı verirdik. Hele hele TK final öncesi 3 kez üst üstegs'ı yenmek zor olacak diyen biri için. Nasıl yani? Play-off finalini kiminle oynacağın belli vurup geçiceksin ne demek 3 kez üst üste yenmek zor olacak böyle birşey yok.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Seneye yapılacak muhtemel değişikliklere Koç'tan başlarlar umarım. İlk senesinde F8 Final oynatan koç olmasına rağmen ki katkısının olduğunu düşünmüyorum daha evvelde yazmıştım finali Cappie+Angel getirmişti sezon sonu yolların ayrılması taraftarıyım çünkü oynattığı basketboldan zevk almıyorum potalara akan bir takımdan inişleri çıkışları olan bir takıma döndük iddia ediyorum Yunan koç olsaydı ne finalde Türkiye Kupasını ne de Cumartesi İpekçide maçı verirdik. Hele hele TK final öncesi 3 kez üst üstegs'ı yenmek zor olacak diyen biri için. Nasıl yani? Play-off finalini kiminle oynacağın belli vurup geçiceksin ne demek 3 kez üst üste yenmek zor olacak böyle birşey yok.

Bakmayın siz şimdi artık zor değil f8 DE DERECE yapmak..Takımlar 3 kategoride..Çok iyiler ki bence 2 tane...Biz ve Eka..Normaller ve Berbatlar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Bakmayın siz şimdi artık zor değil f8 DE DERECE yapmak..Takımlar 3 kategoride..Çok iyiler ki bence 2 tane...Biz ve Eka..Normaller ve Berbatlar
Katılıyorum bizden başka geçen sene birde Yarı finalde elediğimiz takım sanırım Good Angelsti onlarda iyiydi mücadeleciydiler ama  daha çok istedik finale biz çıktık. Biz ve ekadan sonra Avrupada Kaskinin yarı final oynacağını düşünüyorum. Avrupa 7 veya 8 oyuncuları var yerlileride fena değil. Yarı final tahminim Eka-Kaski  /  Fenerbahçe-Bourges

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Spartak eğer son maçlardaki gibi Oynarsa Gs yi de yener...Kaskiyi de..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Spartak eğer son maçlardaki gibi Oynarsa Gs yi de yener...Kaskiyi de..
Hiç seyretmedim Spartak Moskovayı son zamanlarda. Grup maçlarında İstanbuldaki gs ile olan maçlarını seyretmiştim,  çok iyi değillerdi o zaman ne kadar eski gücünde olmasada Rus ekolu sonuçta finali isteyeceklerdir olabilir.

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
Maçın bugün oynanması büyük skandal,buna nasıl itiraz edilmez?Üçüncü maça uzarsa Rusya'da mı oynayacağız?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off turu Çeyrek Final ilk maçında Beşiktaş’ı Fenerbahçe Uluslar arası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda ağırlayan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, karşılaşmadan 71-56 galip ayrıldı.

Asbaşkanımız İsfendiyar Zülfikari ve Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Haker'in izlediği karşılaşmaya, Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız Angel, Verameyenka, Cappie, Birsel ve Hollingswrorth beşiyle başladı.  Takımımız mücadeleye Verameyenka’nın 3 sayılık basketiyle başlarken, ardından Cappie ile de iki sayı çizgisinin dışından bulduğu basketle skoru 6-2’ye getirdi. Fenerbahçemiz, ilk 5 dakikalık bölümü 11-8 önde geçti. Siyah beyazlı ekip ise Kübra ve Tuğba ile sayılar bularak, karşılaşmada 15-18 öne geçti. Çeyreğin son saniyelerinde ise Yasemin’in pota altından bulduğu basketle ilk çeyreği önde tamamlayan taraf 15-20’lik skorla Beşiktaş oldu.

İkinci periyota ise Begüm’ün iki sayılık basketiyle başlayan Beşiktaş’a karşı Potanın Kraliçeleri, Cappie ile bulduğu basketle cevap verdi(17-24). Angel ve Isabelle ile de boyalı alandan basketler bulan Takımımız, rakibiyle arasındaki sayı farkını kapatarak skoru eşitledi (24-24).  Fenerbahçemizde oyuna giren Esmeral aldığı teknik faulle Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızı, Beşiktaş karşısında 26-24 öne geçirdi. İkinci çeyreğin bitimine 2 dakika kala Birsel’in de skora katkı yapmasıyla rakibiyle arasındaki farkı 4 sayıya(30-26) çıkaran Potanın Kraliçeleri, son 1:30 dakikada Angel’ın bulduğu basketle soyunma odasına 32-27 önde giren taraf oldu.

Üçüncü çeyrekte ise Birsel Vardarlı’nın üç sayı çizgisinden üst üste bulduğu basketlerle farkı açan Fenerbahçe Bayan basketbol Takımımız, Angel ve Isabelle’nın da boyalı alandan bulduğu sayılarla final periyotuna 55-44 önde girdi.

Karşılıklı basketlerle geçen mücadelenin final periyotunda ise Olcay Çakır, Esmeral ve Isabelle ile sayılar  bulan Takımımız, karşılaşmadan 71-56 galip ayrıldı.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Play-offlarda ikinci maçta Beşiktaş'ı konuk olacağız.

Biz ligi 23 galibiyet 3 yenilgi ile 2. tamamladık. Beşiktaş ise 11 galibiyet 15 yenilgi ile ligi 7. tamamladı.

Biz bu sezon Beşiktaş'ı deplasmanda 72-56, evimizde ise 74-68 mağlup ettik.

Playoff serisinin ilk maçını ise 71-56 kazandık..

Seride 1-0 öndeyiz ve kazanırsa yarı finale yükseliyoruz.

Maçın yayınıyla ilgili şuan için bir bilgi yok.

Parkede Fener-Utkan

« Son Düzenleme: 03 Nisan 2014, 19:39:33 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
2 0 olur . sonra ver elini rusya ve avrupa şampiyonluğu...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Yanlış duymadıysam dünkü maçta bu maçın da FBTV den yayınlanacağını söylemişlerdi.
FENERBAHÇE