Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 70898 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Bizimkiler 4.çeyreğin ortasında gençlere şans vermese 30 + olacak maçta hala hakem diyorlar.
Allah akıl fikir versin.

Ha, Ömer Koçsan'ın maç anlatımını beğeniyorum. Hatta başarılı üçlük atışlarımızda "göbeğine" lafının rakipleri dellendirdiğin de farkındayım.

Ancak, "Akıllarda bir şey kalmasın" deyip tekrar isteyip "A, burada hakem haklı, lehimize yanlış karar vermiş" demesi beni çıldırtıyor:

Fenerbahçe 3 senedir kumpasa getirilmiş iken hala bu tür yorumların anlamı yok.

Dünya'nın en dürüst insanları olmamızı gerektiren bir durum, Dünya'nın en ahlaksız sahtekar insanlarının her şeye karar verdiği bir ortamda anlamsız.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ömer abi'nin özellikle pozisyon tekrarlarını istemesinin nedeni, önceki maçlarda Gstv'nin kendi takımıyla alakalı pozisyonları tekrar tekrar verirken ortada ya da bizim lehimize olan pozisyonları inatla göstermemelerinden olabilir.
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bir maç kazandık diye havalanırsak vay bizim halimize.Herkesin ayakları yere sağlam basmalı.Bu 20 fark kimseyi yanıltmamalı.Odeabank rehavete girmiş olabilir.Bu maçı kıstas almak doğru değil.Aynı ciddiyetle serinin 4. maçına odaklanmalıyız.Maç maç düşünmeliyiz.Bizim her maç 70 ve üzeri atacağımız sayılar bizi galibiyete yakınlaştırır.Maç kısır sayılarda geçerse odeabank avantajlı olur.Bu maç hariç oynanan son 6 maçtan 5 ni odeabank kazandı.Tarafsız sahada 2 kendi sahalarında 3 galibiyet aldılar.Aldıkları bu galibiyetler tesadüf olamaz.Maçlarda Daha hırslı daha azimli daha mücadeleci davranmazsak sonumuz hüsran olacağını kimse unutmasın.Bu taraftar 13 nisanda çok üzüldü.İnşallah önce 2 mayısta sonra ise 5 mayıs ta yüzü bir nebze olsun güler.

G.Saray'ın maça iyi başlamasına izin vermeyip, ilk periyotta veya yarıda 10 sayı geri düşmediğimiz her maçı kazanırız...Kaybettiğimiz maçlarda senaryo hep aynıydı..bugün böyle bir şey olmayınca galibiyet geldi zaten..Fizik olarak son kurşunlarını atıyorlar...cuma günü daha rahat bir galibiyet bile gelebilir...Yeter ki biz rakibi kendi ellerimizle oyuna sokmayalım

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Ömer abi'nin özellikle pozisyon tekrarlarını istemesinin nedeni, önceki maçlarda Gstv'nin kendi takımıyla alakalı pozisyonları tekrar tekrar verirken ortada ya da bizim lehimize olan pozisyonları inatla göstermemelerinden olabilir.

Öyle değil, FBTV'nin verdiği tüm bayan basket maçlarını seyrettim bu güne kadar.
Hepsinde aynı durum: "Akıllarda bir şey kalmasın"

Kalsın hocam.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Öyle değil, FBTV'nin verdiği tüm bayan basket maçlarını seyrettim bu güne kadar.
Hepsinde aynı durum: "Akıllarda bir şey kalmasın"

Kalsın hocam.

Bizim en büyük zararımız bu kendimize zaten...Aman dürüst olalım, aman bir şey olmasın...Millet top tüfek saldırıyor bize...Zamanında Taurasi olayında Galatasaray'ın kulüp doktorunun parmağı var, biz aynı şeyi yapar mıydık sanmam...3 Temmuz ve sonrası malum hala centilmenlik..af buyrun iki katını yapmamız lazım yoksa baş edemeyiz bunlarla...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye

Bizim en büyük zararımız bu kendimize zaten...Aman dürüst olalım, aman bir şey olmasın...Millet top tüfek saldırıyor bize...Zamanında Taurasi olayında Galatasaray'ın kulüp doktorunun parmağı var, biz aynı şeyi yapar mıydık sanmam...3 Temmuz ve sonrası malum hala centilmenlik..af buyrun iki katını yapmamız lazım yoksa baş edemeyiz bunlarla...

Haklısın, ben de bu söylüyorum zaten, canım kardeşim.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kulüp tv'si yanlı olmalı derseniz söylediğinizde haklısınız ama ben bizim maçların anlatılış ve yayınlanma şekliden rahatsız değilim.
Şimdiye kadar bilmediğim ya da yanlış bildiğim pek çok şeyi o "bir daha bakalım akılda soru işareti kalmasın" denen pozisyonlarda öğrendim.
...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Kulüp tv'si yanlı olmalı derseniz söylediğinizde haklısınız ama ben bizim maçların anlatılış ve yayınlanma şekliden rahatsız değilim.
Şimdiye kadar bilmediğim ya da yanlış bildiğim pek çok şeyi o "bir daha bakalım akılda soru işareti kalmasın" denen pozisyonlarda öğrendim.

Peki Bülent bey kardeşim, sorun yok o zaman.

"Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" felsefesi doğrultusunda siz gerçeği öğrendiyseniz, sorun yok.

Sevgiler :)

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Küfürlerin kısılması hoşuma gitmedi.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye

Hadi bakalım, problem nedir ?

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

valla ben radyodan takip ettim bir süre
çatır çatır geliyordu küfürler
TVdemi kısıyorlar?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
1 arkadas matovic'e Birsel'e pas vermedigi icin dunyanın en eski meslegini icra etmekle itham etti macta yanımda:) superdi:) zor sakinledik.Mato fizigindeydi baba:)Ama sonra anlastılar:)
En son umutlar ölür !

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tabi yusuf un dediği doğru
Ben mesela eşim çocuklar oturup beraber maç izlesek mesela
Sonra tv den sesler gelse ses kisilmasa
×o........ ışıl
×isin a...... g...... s.....
×hepiniz o...... c........
 Daha bir sürü bunun gibi

Sonra hanim ile çocuklara mümkünse oturt maç seyret...

Yusuf.ileride koca.baba olunca anlarsin
Şimdi sok çıkar merak var yaşta genç tabi ama herşeyin bi adabı olmali.degil mi ?

Yanlış anlaşılmasın ben maç izlerken acayip soverim ama reklamini yapmam yapılmasını da doğru bulmam
Halknak maçında irem ile beraberdir
Ettiklerimin hepsini duydu bende o var diye cekinmedim zaten :) 8)
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2014, 00:08:37 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Maçı izledim ve ilk kez şunu söyledim kendime...

Çok daha kızgınım kindarım şimdi...

Madem bu kadar sertleşeceksiniz..Yürek koyacaksınız...EKATERİNBURG REZİLLİĞİ neydi!

Şimdi dahada bir Rezil gözüktü gözüme!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Tamam hacılar anladım, sizden korkulur.  :)

Hepinize başarılar diliyorum  :)

Belki 5 sene sonra görüşürüz  8)

Tehlikeli insanlar sardı burayı..

See you later, maybe  8)